ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 33 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Аз предния път си имах такава линия , предполагам и сега ще имам . Вече съм 15 и 1 ден никаква я няма още 😀
Иначе да , не е задължително, мои приятелки нямаха.

# 151
Аз си записах час за 2-ра фетална в 21 седмица. Корем и аз нямам вече 16+3. Мислех си че имам по-рано още, но се оказа подуване. Иначе го усещам, така че не се панирам. 3кг съм качила, които според мен не си личат изобщо.

# 152
Гледам плоския корем на пиволини и плача тихо 🤣

Моят корем също не е само бебе, има си сланинка и мекичко, а като хапна направо става за 6ти месец.

Моята линеа негра предния път се появи късно и стоя доста след раждането. Беше от горе до долу.

В сряда е моята първа фетална 🤣 тука вече втори обсъждате, направо имам чувство, че се влача след вас

# 153
Лекарката при която съм по ЗК иска да се виждаме на всеки 2 седмици ( освен като съм на ФМ тогава каза че може през месец) и че при нея така вървят следенетата на бременност и затова та на 2-3 седмици ще си ходя аз 😁 иначе и аз още нямам такава линийка, може и да нямам, но корема ми е станал косматко 🥹🤣

# 154
Аз бих отишла , може ли повече информация 😊

Момичета, за тези от София, на 25.06 ще има училище за родители в Мол София , дали някоя мисли да ходи ?

# 155
mia_00 много е готино това с рожденните дни 🥰 сега и термина да нацелим.Ние от страната на баща ми всички братовчеди сме стрелци и брат ми.Страшен отбор сме, 5 човека един с един не си приличаме 😁

маце благодаря за информацията.Ама сега как да го гледам според феталната или според последния преглед при АГ , не го знам моето колко е голямо 🤣 Павлова ми каза мен ще слушаш тук е най -точно ...

# 156
  • Somewhere beyond the moon and stars
Аз съм също 3 кг нагоре, за 15+3 и от 61 кг стартово, което е всъщност по-малко от първата ми бременност. Тогава качих 12-13 кг общо и ми се кара АГ Grinning Но си ги свалих всички, накрая.

Иначе коремчето при мен започва да си личи и по-трудно се прикрива, но още минава за леко напълняване. След някоя и друга седмица, надявам се месец, ще трябва да си признавам.

# 157
  • София
Pivolini как те смята лекарката? По цикъл или по УЗ?

# 158
И двете ме попитаха за последна менструация -казах 15 март(при 28 дни ) АГ казва термин 21 декември ,феталната казва 18 декември 😁 и аз започнах да си ги смятам по феталната и излиза 14 +5 ,ама така ли е вече се обърках

# 159
Пиволини, според мен си гледайте по МЦ, това което излиза по УЗ е спрямо размера на бебето, но това не означава, че като е по-голямко на замерванията, ще се роди и по-рано със седмица. Аз съм 14+5, с термин 14/12, по УЗ ми излиза +-1/2 дена, но термина си го държат същия.

# 160
[[/b]quote author=elface link=topic=1566041.msg46592555#msg46592555 date=1687178221]
Vivy sunny, ами и аз вчера си написах малко топче зад ухото, малко боли на допир, но ще видя дали ще се смали, или ще наресне. Може да е някаква пъпка. Според мен с тези хормони всичко е възможно 🙂
[/quote]
Аз веднага си отидох на доктор от притеснение и каза поддут лимфен възел и риванол да мажа, освен това имам и екзема в ухото и пак се е появила и мазах и крем. А за филма ми от по-рано това са били сливиците, а не лимфни възли😂😂 И за мамчетата, които се притесняват, че нямат корем, аз също още нямам и не съм мръднала и килограм дори , а съм 14+3. Успех на всички🥰🥰🥰

# 161
Аз по ПРМ съм две седмици назад. Овулацията ми е късна и нямаше как термина да ми е средата на ноември. Не винаги се следи по ПРМ.

# 162
krasikoleva започва от 10:30ч като ще има три лекции - можеш да разгледаш в страницата във фейсбук " Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ "
Там са качени трите лекции и на каква тема ще са - обхват. 

# 163
Междудругото и в Бургас ще има пак лекция , на 24 в смарт центъра. Относно кърменето ще е.

# 164
И двете ме попитаха за последна менструация -казах 15 март(при 28 дни ) АГ казва термин 21 декември ,феталната казва 18 декември 😁 и аз започнах да си ги смятам по феталната и излиза 14 +5 ,ама така ли е вече се обърках

И аз съм ПРМ на 15 март. Още в началото АГ ме записа с термин на 22 декември, въпреки че по ехограф съм на 19-ти, както и по приложенията ми. Не го разбирам 🤣 още повече, че съм с цикъл средно 27 дни. Не знам дали ще смени датата. Но реално не ми е толкова важна... освен че от нея се определят болничните. +-3 дни не са болка.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 23:08 от Vikodi

Общи условия

Активация на акаунт