ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 33 875
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Момичета здравейте, отдавна чета темите, но съм писала май само един път. Въпросът ми е към тези, които са правили пренатален ДНК тест, кой избрахте и за колко време излязоха резултатите. Питам, защото имам съмнения за проблем и ще правя амниоцентеза, но докато чакам амниоцентезата сигурно ще се побъркам от притеснения и търся по-бърз вариант за диагностика преди амниоцентезата.

# 181
  • София
Привет Дейзи, съжалявам че се налага амниоцинтеза. Правихме повечето Вижън тест в МЦ Афродита, излиза за 7 работни дни.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 08:04 от Мацето

# 182
В момента има промоция на veragene тест в synevo. Не знам за колко време става,
Може да попитате по телефона

# 183
Привет Дейзи, съжалявам че се налага амниоцинтеза. Правихме повечето Вижън тест в ЧЦ Афродита, излиза за 7 работни дни.
При консултация, казаха ли къде пращат пробите за изследване?

# 184
  • София
Здрасти Дейзи. Много неприятно, съжалявам. Вижън наистина е най-добрата опция като цена и пакети за повече рискове и ако имаш повече съмнения, можеш да си пуснеш по-разширен. Освен това покривал амниоцинтезата в случай на някой излязъл синдром положителен...
Аз ще пускам пренатест само за Даун в крайна сметка, защото ми е по-икономичен и само за този синдром ми излезе 1/360, което го видят като среден риск, макар че е качен предимно от възрастта. Този пренатест го пращат в Германия. Вижън не помня в Италия или в Англия го пращат.
Дано не се оправдаят съмненията и всичко да е наред с бебчо!

# 185
  • София
Вижън в Италия го пращат и при фалшиво отрицателен резултат покриват разходите по амниоцинтезата

# 186
  • София
Здравей Дейзи,, аз си правих разширен на Вижън заради възрастта. Излиза до 7 работни дни, на някои момичета се обадиха след 3, 4 дена, изследванията се правят в Рим-много съм доволна.
Съжалявам, че ви се налага да правите подобно изследване и се надявам дано всичко да е наред! Heart

Момичета пиете ли Омега3 и евентуално да препоръчате нещо? Мерси!

# 187
Теди, имам но не я пия, само това не пия, моята е от кутията на Pregnacare Plus. Важното е да няма вит.А, има за бременни, ако на Pregnacare не ти харесва, до 400 мг мисля че е на ден, аз затова взех направо тези витамини за да не мисля става ли не става ли 😁

# 188
  • София
Теди все още не пия, че Омегата и малко разрежда кръвта а и нали имах кървене и съм на НМХ, но ето това ми е препоръчано и съм го пила

Скрит текст:

# 189
Здравей Дейзи,, аз си правих разширен на Вижън заради възрастта. Излиза до 7 работни дни, на някои момичета се обадиха след 3, 4 дена, изследванията се правят в Рим-много съм доволна.
Съжалявам, че ви се налага да правите подобно изследване и се надявам дано всичко да е наред! Heart

Аз пия на допълхерц не ми става зле от него. Преди това моя приятел ми беше взел от фитнес1, но видях, че на опаковката е изписано, че не се препоръчва за бременни..

# 190
Здравей Дейзи,

Аз пия Elevit, които включват и омега 3. Засега съм доволна и не ми се гади от тях както беше с Better You.

# 191
Момичета, я да ви питам, някоя забеляза ли спиране на косопад, изчистване на кожата и т.н. Нали уж през бременността жените се разхубавявали. Моята коса си пада стандартно все още, излизат ми пъпки, даже през пубертета не съм имала толкова (но аз тогава нямах изобщо т.е. в момента са 5-6 не е обилно акне, но за мен си е много и това Joy)
Чакам с нетърпение периода на хубавата коса...

# 192
  • София
Кукис обикновено това се случва на бременнни с момчета 😁. Макар че мен още ми пада косата но пък лицето ми светна.

Ох ще пукна от главоболие... Повръща ми се чак, днес съм и на преглед в 13:30 и ме тресе пак параноя...

# 193
  • София, България
daisy, не мога аз да помогна с пренаталния тест, но ви желая успех и отрицателни резултати! Hug

coociess, в началото първите седмици направо бях ходещ тийнейджър. Моето лице по принцип е много пъпчасало от години, обаче сега беше страшно зле. В последно време (може би вече 3-4 седмици) се изчисти доста, което ме навява на мисълта, че хормоните играят голяма роля. Косопад… не знам. При мен си е на приливи и отливи той и не му обръщам особено внимание.

Маце, кръвното как ти е? Да не е високо?

# 194
  • София
Фъстъче даже е много ниско... Вчера два пъти мерих. И със сина ми в 15та седмица бях така, много ясно го помня, ако не мине до обяд ще пийна парацетамол.

Общи условия

Активация на акаунт