Къде в София - тема 5

• 56 586
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Трябва ми препоръчана фирма за почистване след ремонт. Обезпрашаване, почистване на дограма, плочки от прах/гипс и т.н., измиване на плочки и прозорци. Ей такива работи.

# 151
В Андрюс и Теодор могат ако нещо не е както трябва да коригират успешно, ако се наложи допълнително стесняване. И от двете места сме вземали дрехи, които са коригирали дори за малко да е, но са като изляти след това и си заслужава чакането.

# 152
  • София, Лагера
Сърдечни благодарности за отговорите, мили дами!

# 153
  • София
Търся ресторант с детски кът с аниматори, където да може да постои и дете на 1 г.

Ако става дума за София - Суит кидс - зала Фестивална.

# 154
А там има ли аниматори?

# 155
Има. Хубав е детският кът. Но са 1-2 каки на сто деца. В смисъл и толкоз може да се съберат, защото мястото е огромно.

# 156
  • в 1001-та нощ
Здравейте, можете ли да ме насочите за място за платено паркиране в района на Интерпред.

# 157
Къде се продава текстилна боя Simplicol?

# 158
  • София
Здравейте, можете ли да ме насочите за място за платено паркиране в района на Интерпред.
Подземния паркинг на Лидл, но не знам дали има времево ограничение. Има някакъв безплатен период (билетът се заверява и в магазина и на автомата във фоайето), после е платено.

# 159
Здравейте, някой може ли да ми каже има ли павилион за копирни услуги (за принтиране на учебник ми трябва, който е на файл), в района на Окръжна болница? При нужда ще се разходя до Плиска, но на предишната спирка ми е по-близо.

# 160
Ако стигаш до Плиска, на Г.М. на светофара преди Следствената в дясно е копирен център The Net, предлагат такива услуги, а в Студ. град би трябвало да са с най-изгодни цени, само като идея го давам. И в The Net и в Мания пращаш файла и като отидеш нещата са готови.
Ето сайта на Мания https://maniaprint.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/, за другите - http://www.thenet.bg/contacts.php

# 161
  • София
На Окръжна болница няма копирен център.
Манията са ти я писали вече.
Около ТУ на бул. Кл. Охридски също има копирни/принтиране  услуги.

# 162
  • София
от къде мога да закупя малки бурканчета за сладко?

# 163
Предлагат се в повечето магазини за домашни потреби, магазини тип " Левче", големи вериги като Кауфланд, Джъмбо, Метро и т.н.

# 164
от къде мога да закупя малки бурканчета за сладко?
Голямо разнообразие различни размери намерих в магазин за домашни потреби на пазар Красно село. Съвсем мънички , по-малки от за бебешките пюрета, последни два стека с цветни капачета /черешки, ягодки, и тн плодове и зеленчуци/ взех от кварталния Фантастико. Сега не съм проверявала дали отново са заредили, предполагам, че да.

Общи условия

Активация на акаунт