Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 43 311
  • 468
  •   1
Отговори
# 300
Миналия месец бяхме във Велинград и си изкарахме страхотно! Стаята беше добра и чиста, леглата удобни, чаршафите и хавлиите не са били скъсани. Единствено имах забележки към разтегателния диван за детето, походно легло вкарахме и също беше зле, но успяхме някак да й го нагласим да й е комфортно.
Персоналът изключително любезен, всеки ден предлагаха ако има нужда да почистят. Храната беше много вкусна, макар и да нямаше много избор. И бонус, барчето работеше с цени "без пари".
Ходихме 3 пъти на Спа, на разходки в планината....и за 7 нощувки си прекарахме страхотно!
Всяка година ходим и занапред ще е така ✌️
е значи са отворили барчето. Юни миналата година беше затворено, но видяхме, че има някакви ремонти там. Базата като цяло има нужда от ремонт и ново обзавеждане, но с това което слушаме по медиите, се надявам да не ги затворят. Нали искат да направят големите реформи, та дори споменаха колко души работят в базите ни.

# 301
  • Ловеч
Здравейте, знаете ли кога започват записванията за базите по морето? Мъжът ми каза, че вече е излезнал графика на смените, но като е попитал са му отговорили само, че още е много рано. Притеснявам се да не се окаже после, че няма места.

# 302
Здравейте, знаете ли кога започват записванията за базите по морето? Мъжът ми каза, че вече е излезнал графика на смените, но като е попитал са му отговорили само, че още е много рано. Притеснявам се да не се окаже после, че няма места.
при нас до края на март всяка година се подават заявленията. Иначе места никога няма, подаваш заявление, пък ако те одобрят. От началници не можеш да се вредиш да вземеш карта. Успех!

# 303
вече има карти

# 304
  • Някъде по Дунава
Здравейте. И при нас има карти. Всяка година все повече ни орязват. Само за Созопол има доста.
Да питам в стаята двойка във Велинград дали има място за походно легло? Ще бъдем с едно дете на 12 г. За удобните за нас дати има само двойки и по конкретно ст.211 и 227 във втори блок.

# 305
Здравейте. И при нас има карти. Всяка година все повече ни орязват. Само за Созопол има доста.
Да питам в стаята двойка във Велинград дали има място за походно легло? Ще бъдем с едно дете на 12 г. За удобните за нас дати има само двойки и по конкретно ст.211 и 227 във втори блок.
ние сме били в такава стая, но нямаше място за походно легло. Възможно е да има стаи, които са по-големи

# 306
  • Някъде по Дунава
Благодаря за мненията. Май тази година ще се размине с картите. Хем голямото дете няма да идва с нас и пак нямаме избор
 По принцип съм запазила 5 нощувки на море за юли и ми се искаше да отидем на планинска база през август. Но ММ няма да го пуснат и юли и август отпуска. Трябва наведнъж да си вземе дните и преди морето ще отидем някъде за 3-4 дни.

# 307
Привет! Не съм полицейска съпруга, самата съм служител (разследващ полицай) и ви следя от доста време в темата за базите на МВР.
Били сме тримата с детето, когато беше на 10 месеца, в базата в Китен и бяхме доволни. Особено заради близостта до плажа, детската площадка и че нямахме никакви летни вирусни проблеми и тримата. Нямам впечатления от другите бази.
Тази година кандидатствах за "Тилия", 415 стая за период края на юни-началото на юли.
Ще съм страшно благодарна за всякаква актуална  информация за тази база - условия на стаите, има ли тераси на всички, почистване, храна, условия около базата - двор, занимания за деца, близост до плажа, за самата плажна ивица и дълбочина на морето, паркиране, какво има и какво трябва да си носим за стаята и така нататък. Даже и със снимки, ако някой разполага, ще е още по-добре 😊
Благодаря предварително и успех на всички с одобрението за почивка!

# 308
Привет! Не съм полицейска съпруга, самата съм служител (разследващ полицай) и ви следя от доста време в темата за базите на МВР.
Били сме тримата с детето, когато беше на 10 месеца, в базата в Китен и бяхме доволни. Особено заради близостта до плажа, детската площадка и че нямахме никакви летни вирусни проблеми и тримата. Нямам впечатления от другите бази.
Тази година кандидатствах за "Тилия", 415 стая за период края на юни-началото на юли.
Ще съм страшно благодарна за всякаква актуална  информация за тази база - условия на стаите, има ли тераси на всички, почистване, храна, условия около базата - двор, занимания за деца, близост до плажа, за самата плажна ивица и дълбочина на морето, паркиране, какво има и какво трябва да си носим за стаята и така нататък. Даже и със снимки, ако някой разполага, ще е още по-добре 😊

Моите спомени са от отпреди 8-9 години и са актуални предполагам само в частта на плажната ивица, която се ползваше от почиващите в станцията - малка, тясна, пренаселена, със силно замърсена вода от намиращите се наблизо отходни тръби. Морето за малки деца беше дълбоко. Но пък наблизо са плажовете на Слънчев ден - прекрасни, и малко по-далеч - на Ривиера. Храната тогава беше добра, но малко като количество, в стаите ни, тъй като сме с три деца и бяхме в апартамент, имаше всичко необходимо и бяха приятни. Имаше тераси, поне в нашия блок, хубава градина за игра на малките деца и барче с високи цени. Едва ли съм била много полезна, но с положителна нагласа и избор на подходящ плаж, ще си прекарате чудесно.

# 309

Моите спомени са от отпреди 8-9 години и са актуални предполагам само в частта на плажната ивица, която се ползваше от почиващите в станцията - малка, тясна, пренаселена, със силно замърсена вода от намиращите се наблизо отходни тръби. Морето за малки деца беше дълбоко. Но пък наблизо са плажовете на Слънчев ден - прекрасни, и малко по-далеч - на Ривиера. Храната тогава беше добра, но малко като количество, в стаите ни, тъй като сме с три деца и бяхме в апартамент, имаше всичко необходимо и бяха приятни. Имаше тераси, поне в нашия блок, хубава градина за игра на малките деца и барче с високи цени. Едва ли съм била много полезна, но с положителна нагласа и избор на подходящ плаж, ще си прекарате чудесно.
Благодаря!

# 310
Ние бяхме миналата година- с две деца на 11 г. и на 8 г. Бяхме настанени в трети блок в апартамент за периода от 13.06-20.06. Изкарахме страхотно. Децата са много доволни-  към базата има парк, в който се събираха всички деца. Храната е вкусна. на нас ни беше достатъчно- ако не ви стига може да поръчате повече порции. ние поръчвахме повече закуски тъй като децата огладняваха. Морето е близо- минаваш през парка и слизаш по стълби и си на плажа.В баните тече минерална вода. Плажовата ивица не е голяма, но  беше достатъчна. Водата е чиста . не е като Китен доста да вървиш докато стане дълбоко - но е добре. Най-важното има барче във втори блок до ресторанта където цените са символични. Иначе ние два пъти ходихме в центъра на Св. Константин- има луна парк и стени за изкачване. В периода , в който почивахме цените бяха нормални, но видяхме, че след 20.06 се увеличават. Ако имате въпроси - питайте.

# 311

Здравейте, това е снимка от “Тилия”, 4блок - 2023г.
Може би някъде имам още снимки от стаите, били сме в 4ри различни стаи, винаги в 4ти блок и са сходни. През 2023 и 2024 бяхме в “Тилия” мога да ви отговоря на някои въпроси Simple Smile

# 312
Ще съм страшно благодарна за всякаква актуална  информация за тази база - условия на стаите, има ли тераси на всички, почистване, храна, условия около базата - двор, занимания за деца, близост до плажа, за самата плажна ивица и дълбочина на морето, паркиране, какво има и какво трябва да си носим за стаята и така нататък. Даже и със снимки, ако някой разполага, ще е още по-добре 😊
Ние бяхме миналата година- с две деца на 11 г. и на 8 г. Бяхме настанени в трети блок в апартамент за периода от 13.06-20.06. Изкарахме страхотно. Децата са много доволни-  към базата има парк, в който се събираха всички деца. Храната е вкусна. на нас ни беше достатъчно- ако не ви стига може да поръчате повече порции. ние поръчвахме повече закуски тъй като децата огладняваха. Морето е близо- минаваш през парка и слизаш по стълби и си на плажа.В баните тече минерална вода. Плажовата ивица не е голяма, но  беше достатъчна. Водата е чиста . не е като Китен доста да вървиш докато стане дълбоко - но е добре. Най-важното има барче във втори блок до ресторанта където цените са символични. Иначе ние два пъти ходихме в центъра на Св. Константин- има луна парк и стени за изкачване. В периода , в който почивахме цените бяха нормални, но видяхме, че след 20.06 се увеличават. Ако имате въпроси - питайте.
Благодаря за подробната информация! 🌞

Диана Йовичина 776474, супер изглежда стаята! Доста по-добре от тази, в която бяхме в Китен. Като гледам ще има място за кошарата на малката. Засега доста положително инфо получих, дано ни одобрят, че детето няма търпение 😂 че и аз, де хах
Благодаря отново! 😊

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 21:53 от Drina2022

# 313
Тилия е най-хубавата морска база принципно.
Боли сме в 1 и 2 блок. За базата бележки няма.
Там плажа е ужасен а отходни тръби излизат на понтоните пред Дофин Марина. Плажа е малък. Свети Константин е скъп комплекс с не много добра инфраструктура. Вечер е далечно за разходки. Всъщност това не ми е пречело да ходим много год. Там.
Ако човек има желание да ходи на други плажове добре, но и на Азалиите не е по-често. Даже преди год имаше доста изследвания на мястото до военната почивна станция, където излиза притоплена Мин. Вода.
Има там някъде и плувен басейн, ако работи
Иначе с кола Кранево. Но не съм любител да пътувам всеки ден на плаж в жегата с деца.
Разбира се спазването на час хранене също не ми бе ок. Ако трябва да ходим пак на база, то без храна е по ок. От 2006 сме били на всички бази морски до преди три год.
Най -гадно е на Китен. Гадна база, гадна храна, локация инфраструктура всичко си е едно за 15 г.
Несебър е добре с условие високи блокове, тъпканица, но ми е любим град.
Изобщо откак остарях все претенции.
Созопол най много сме били, далеч е от плажа, с влаченето на деца не ме бива, а моите са три. С кола на Каваци, но и там е гмеч. Преди три г. Малката ми направи чревна инфекция на Алепу и край от тогава не съм стъпила на Черно море.
А много обичам Алепу.
А да, и на входа на Созопол като ме лъхне пречиствателната станция от към Златна рибка...

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 03:11 от janakrasi

# 314
Ще съм страшно благодарна за всякаква актуална  информация за тази база - условия на стаите, има ли тераси на всички, почистване, храна, условия около базата - двор, занимания за деца, близост до плажа, за самата плажна ивица и дълбочина на морето, паркиране, какво има и какво трябва да си носим за стаята и така нататък. Даже и със снимки, ако някой разполага, ще е още по-добре 😊
Ние бяхме миналата година- с две деца на 11 г. и на 8 г. Бяхме настанени в трети блок в апартамент за периода от 13.06-20.06. Изкарахме страхотно. Децата са много доволни-  към базата има парк, в който се събираха всички деца. Храната е вкусна. на нас ни беше достатъчно- ако не ви стига може да поръчате повече порции. ние поръчвахме повече закуски тъй като децата огладняваха. Морето е близо- минаваш през парка и слизаш по стълби и си на плажа.В баните тече минерална вода. Плажовата ивица не е голяма, но  беше достатъчна. Водата е чиста . не е като Китен доста да вървиш докато стане дълбоко - но е добре. Най-важното има барче във втори блок до ресторанта където цените са символични. Иначе ние два пъти ходихме в центъра на Св. Константин- има луна парк и стени за изкачване. В периода , в който почивахме цените бяха нормални, но видяхме, че след 20.06 се увеличават. Ако имате въпроси - питайте.
Благодаря за подробната информация! 🌞

Диана Йовичина 776474, супер изглежда стаята! Доста по-добре от тази, в която бяхме в Китен. Като гледам ще има място за кошарата на малката. Засега доста положително инфо получих, дано ни одобрят, че детето няма търпение 😂 че и аз, де хах
Благодаря отново! 😊

Има и по-малки стаи, 2024 едната ни стая беше без тераса и си е леко неприятно и определено няма място за кошарка.
Стискам палци стаята Ви да е голяма и с тераса Blush

Общи условия

Активация на акаунт