Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 43 351
  • 468
  •   1
Отговори
# 255
  • изгубена някъде
И в блок 2 има нови стаи. Кой номер е вашата?

бл.2, стая 44

# 256
  • Някъде по Дунава
Каква се води стаята? 2+диван/фотьойл с климатик ли?

# 257
  • изгубена някъде
Каква се води стаята? 2+диван/фотьойл с климатик ли?

Да

# 258
  • Някъде по Дунава
Стаята ви ще е хубава, както и банята. Би трябвало банята да е с прозорец и по - нова, а не дупка като нашата. Една камериерка от блок 2 ми показа доста стаи около нашата. Вероятно и вашата съм видяла. Ние бяхме в 41. Доколкото запомних в блок 2 стаите, които завършват на 1 и на 5 са кофти. Другите са хубави.

# 259
  • изгубена някъде
Стаята ви ще е хубава, както и банята. Би трябвало банята да е с прозорец и по - нова, а не дупка като нашата. Една камериерка от блок 2 ми показа доста стаи около нашата. Вероятно и вашата съм видяла. Ние бяхме в 41. Доколкото запомних в блок 2 стаите, които завършват на 1 и на 5 са кофти. Другите са хубави.

Guinness, много Ви благодаря за инфото.  Надявам се и водата да е чиста и спокойна, а не както беше миналата година по това време и всичко ще е супер. Вие там ли сте във момента?

# 260
  • Някъде по Дунава
Бяхме от 19 до 26 юли. Водата беше чиста, без водорасли и щипалки, с малки вълни след обяд.
Сподели все пак, когато отидете, как е стаята. Дано не съм ви подвела.

# 261
  • Г. О.
Момичета, ние заминаваме след няколко дни за Несебър. Сега като казахте, че стаите, завършващи на 1, са кофти, се притесних на какво ще попаднем. Ние ще сме в стая 31, блок 2. Дано не е мизерия..ще споделя после впечатления.

# 262
  • изгубена някъде
Бяхме от 19 до 26 юли. Водата беше чиста, без водорасли и щипалки, с малки вълни след обяд.
Сподели все пак, когато отидете, как е стаята. Дано не съм ви подвела.

Непременно ще споделя.

# 263
  • Някъде по Дунава
Момичета, ние заминаваме след няколко дни за Несебър. Сега като казахте, че стаите, завършващи на 1, са кофти, се притесних на какво ще попаднем. Ние ще сме в стая 31, блок 2. Дано не е мизерия..ще споделя после впечатления.
Ще бъде с три единични легла, едното е тип сандвич. Стаята ни беше като цяло добре. Просто всеки ден прибирахме издърпващото се легло, иначе е тясно. Беше и доста горещо. Банята тясна, с ръждясали метални части, слабо осветена и не добре изчистена.
Наши приятели бяха преди нас в стая 61, блок 2. Абсолютно същата.
Храната много ни хареса. Вкусно, нормални порции и евтино.

# 264
  • Г. О.
Благодаря за изчерпателния отговор. Първият ден имаме ли право на порции в ресторанта към базата или се брои от следващата сутрин? Терасата как е? Леглата трябва да са три + един фотьойл..дано не е изкорубен.
Ако може още нещо допълнително да попитам, ще е полезно - за децата има ли някакви забавления като цяло? Имам предвид наоколо, не конкретно само за базата (четох, че има катерушки и място за игра вътре в двора) - примерно лунапарк, атракции?

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 00:19 от НефертитиЯ

# 265
  • Някъде по Дунава
През първия ден ви се полага вечеря. Терасата е малка, но достатъчна, за хавлии и едно столче. Носете си щипки. Стаята се води 3+ф, но както писах четвъртото легло се издърпва от едното единично. Стар разгъваем фотьойл видях само в една стая, но забравих номера. В тези, които се водят 2+ диван, диванът е или тип кухненски (става за две по - малки деца) или нов фотьойл.
В базата има люлки и пързалки, джаги със заплащане към заведението. Има и лунапарк до стария град, но ние не сме ходили, тъй като един ден бяхме на аквапарк. По пътя към стария град  има  и хубав градски парк с площадка и фитнес на открито. Повече забавления и атракции има на Слънчев бряг, но ми се сториха подходящи за по - големи деца. В Равда на плаж Аурелия има надуваем атракцион във водата. Нещо като батути и пързалки. До там обаче не стигнахме. 30 лв е таксата за цял ден.

# 266
Здравейте, може ли информация за база "Орфей" във Велинград? Обмислям да взема карта, като запазя от големите апартаменти. Ние сме семейство с две деца. Всякаква информация ще ми е от полза, както за самата база, така и за места, които можем да посетим

# 267
  • Някъде по Дунава
Здравейте, може ли информация за база "Орфей" във Велинград? Обмислям да взема карта, като запазя от големите апартаменти. Ние сме семейство с две деца.
Апартаментите не са ли само един вид?

# 268
Здравейте, може ли информация за база "Орфей" във Велинград? Обмислям да взема карта, като запазя от големите апартаменти. Ние сме семейство с две деца. Всякаква информация ще ми е от полза, както за самата база, така и за места, които можем да посетим

Здравейте в момента сме там, утре тръгваме, ние сме в апартамент в блок 1, хол с диван и два фотьойла, маса, секция с тв, има климатик, спалнята е легло с нощни шкафчета, гардероб, дъска за гладене, ютия и тв, в банята има вана, значи старо е и позанемарено има нужда от ремонт, но иначе е чисто и просторно, с 2 тераси сме. Всеки ден изхвърлят боклука ако ни няма, иначе питат ако сме в стаята, също и прахосмукачка дали искаме. Има моп, леген и 2 кофи в банята. Храната е супер, нямаме забележки.
Не сме фенове на катеренето и планините, но ходихме до Батак, Цигов чарк, Юндола, Плиоценски парк/това е един мамут и няколко зъба от диви животни/ има и крепост, до която се стигало за 15-20 мин. Не се качихме, бяхме изморени и нямахме време. Веднъж ходихме и до Клептуза, 20 лв колело за 30 мин. Ресторанта не го препоръчвам, почти нищо не предлагат, пихме кафе, фреш и фрапе. По-скъпо е даже от Цигов чарк от кафенето Острова. На басейн ходихме 2 пъти, но на градския, водата я сменят всеки ден, няма химикали, топла е в плитките басейни около 30 гр. в дълбокия около 20-21 гр. След обяд се пълни с цигани. Кафериновия само го погледнахме първата вечер, много мътна водата, не сме ходили. Но повечето от базата май ходеха там, явно не е проблем. Градския е 8 лв за възрастен, 6 за деца, 10 лв за чадър с 2 шезлонга, има площадка, полянка и пясъчен плаж, занемарено е, от соца, но водата е топла и чиста. Кафериновия беше по-скъп доста не помня, има ценоразпис на едно дърво в базата на входа. Друго не се сещам питайте ако знам. Долу под базата има детска площадка, в парка също. Магазини наблизо има няколко, Ритейл парк имат, който също е на 20 мин.пеш от базата. Това се сещам засега, ако имате други въпроси съм насреща.
П.п.Има халати, кърпи за баня и малки кърпи, резервни чаршафи и калъфки.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 19:54 от didkatd

# 269

Здравейте в момента сме там, утре тръгваме, ние сме в апартамент в блок 1, хол с диван и два фотьойла, маса, секция с тв, има климатик, спалнята е легло с нощни шкафчета, гардероб, дъска за гладене, ютия и тв, в банята има вана, значи старо е и позанемарено има нужда от ремонт, но иначе е чисто и просторно, с 2 тераси сме. Всеки ден изхвърлят боклука ако ни няма, иначе питат ако сме в стаята, също и прахосмукачка дали искаме. Има моп, леген и 2 кофи в банята. Храната е супер, нямаме забележки.
Не сме фенове на катеренето и планините, но ходихме до Батак, Цигов чарк, Юндола, Плиоценски парк/това е един мамут и няколко зъба от диви животни/ има и крепост, до която се стигало за 15-20 мин. Не се качихме, бяхме изморени и нямахме време. Веднъж ходихме и до Клептуза, 20 лв колело за 30 мин. Ресторанта не го препоръчвам, почти нищо не предлагат, пихме кафе, фреш и фрапе. По-скъпо е даже от Цигов чарк от кафенето Острова. На басейн ходихме 2 пъти, но на градския, водата я сменят всеки ден, няма химикали, топла е в плитките басейни около 30 гр. в дълбокия около 20-21 гр. След обяд се пълни с цигани. Кафериновия само го погледнахме първата вечер, много мътна водата, не сме ходили. Но повечето от базата май ходеха там, явно не е проблем. Градския е 8 лв за възрастен, 6 за деца, 10 лв за чадър с 2 шезлонга, има площадка, полянка и пясъчен плаж, занемарено е, от соца, но водата е топла и чиста. Кафериновия беше по-скъп доста не помня, има ценоразпис на едно дърво в базата на входа. Друго не се сещам питайте ако знам. Долу под базата има детска площадка, в парка също. Магазини наблизо има няколко, Ритейл парк имат, който също е на 20 мин.пеш от базата. Това се сещам засега, ако имате други въпроси съм насреща.
П.п.Има халати, кърпи за баня и малки кърпи, резервни чаршафи и калъфки.
Много благодаря! Има ли басейн в базата, защото разбрах, че има?

Общи условия

Активация на акаунт