Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 43 370
  • 468
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, може ли информация за база "Орфей" във Велинград? Обмислям да взема карта, като запазя от големите апартаменти. Ние сме семейство с две деца. Всякаква информация ще ми е от полза, както за самата база, така и за места, които можем да посетим

Здравейте в момента сме там, утре тръгваме, ние сме в апартамент в блок 1, хол с диван и два фотьойла, маса, секция с тв, има климатик, спалнята е легло с нощни шкафчета, гардероб, дъска за гладене, ютия и тв, в банята има вана, значи старо е и позанемарено има нужда от ремонт, но иначе е чисто и просторно, с 2 тераси сме. Всеки ден изхвърлят боклука ако ни няма, иначе питат ако сме в стаята, също и прахосмукачка дали искаме. Има моп, леген и 2 кофи в банята. Храната е супер, нямаме забележки.
Не сме фенове на катеренето и планините, но ходихме до Батак, Цигов чарк, Юндола, Плиоценски парк/това е един мамут и няколко зъба от диви животни/ има и крепост, до която се стигало за 15-20 мин. Не се качихме, бяхме изморени и нямахме време. Веднъж ходихме и до Клептуза, 20 лв колело за 30 мин. Ресторанта не го препоръчвам, почти нищо не предлагат, пихме кафе, фреш и фрапе. По-скъпо е даже от Цигов чарк от кафенето Острова. На басейн ходихме 2 пъти, но на градския, водата я сменят всеки ден, няма химикали, топла е в плитките басейни около 30 гр. в дълбокия около 20-21 гр. След обяд се пълни с цигани. Кафериновия само го погледнахме първата вечер, много мътна водата, не сме ходили. Но повечето от базата май ходеха там, явно не е проблем. Градския е 8 лв за възрастен, 6 за деца, 10 лв за чадър с 2 шезлонга, има площадка, полянка и пясъчен плаж, занемарено е, от соца, но водата е топла и чиста. Кафериновия беше по-скъп доста не помня, има ценоразпис на едно дърво в базата на входа. Друго не се сещам питайте ако знам. Долу под базата има детска площадка, в парка също. Магазини наблизо има няколко, Ритейл парк имат, който също е на 20 мин.пеш от базата. Това се сещам засега, ако имате други въпроси съм насреща.
П.п.Има халати, кърпи за баня и малки кърпи, резервни чаршафи и калъфки.
Много благодаря! Има ли басейн в базата, защото разбрах, че има?
не, няма басейн в базата. Можете да отидете и до Рилския манастир / далеч е от Велинград/ и до парк за мечки Белица.

# 271
Здравейте, може ли някой да ми каже, дали има хавлии в базата" Лазур " , в Несебър?

# 272
Здравейте, може ли някой да ми каже, дали има хавлии в базата" Лазур " , в Несебър?
има

# 273
[/q

има малка и голяма кърпа на човек... Ако някога пак ни одобрят за там, бих си взела щипки за простира, гъба и веро за миене... Кутии за храна си бях взела, както и повечето почиващи...

# 274
А за какво ги ползвахте кутиите за храна ?

# 275
А за какво ги ползвахте кутиите за храна ?

Например, ако се успите за закуска, един може да слезе и да обере закуската в кутия. Гледах, че масово други си оставяхя кутиите, и персонала слагаше вечерята направо там... Може на тях пък вечерята като час да им е била твърде рано. На нас ни беше ок, но ранното ставане на моите им е мъка...

# 276
Това звучи добре, ние също не сме от раннобудните.

# 277
Това звучи добре, ние също не сме от раннобудните.

е, все до 9.30 трябва да сте закусили. При пристигането си, първо трябва да намерите място на паркинга към станцията, после да се регистрирате, след това да отидете в стола и да си изберете менюта на всички членове от семейството за целия престой. Може и на всеки 2 дена, ако изобщо ще се храните там, но според мен, цените в стола са смешни... После си избирате I II   или III  смяна като часове за хранене, но смените предварително са зададени, така до края на престоя се храните в един и същи час, на една и съща маса. При нас конкретно регистрацията стана бързо, макар да имаше струпване, обаче опашката относно изхранването си беше голяма и изнервяща...

# 278
Деца до колко години се таксуват на половин цена?

# 279
кокоми благодаря за информацията, а може ли изобщо да не се закусва, само обяд и вечеря да се ползва ?

# 280
кокоми благодаря за информацията, а може ли изобщо да не се закусва, само обяд и вечеря да се ползва ?
може, вие си избирате дали да хапвате в стола или да пропуснете, не е задължително да пишете храна

# 281

може,

а отстрани на стола има барче, там също има меню, но какви са цените не зная, т.е. може и изобщо да не се храните в стола...

# 282
Може ли да попитам в Секвоя Долна баня базата как е, от 05.09. сме в стая 824 ?

# 283
Деца до колко години се таксуват на половин цена?
Съгласно правилника до 12 години

# 284
Привет на всички!
Предстои ни от 22 август да сме на море в Китен. Ще се радвам да споделите отзиви за базата. Ще бъдем в стая 701.
За първи път ще посетим "Зеленика" .

Общи условия

Активация на акаунт