Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 43 311
  • 468
  •   1
Отговори
# 315
Дами, да Ви попитам стая 913 в Китен на кой етаж е Blush

# 316
9- ти етаж би трябвало да е Simple Smile

# 317
9- ти етаж би трябвало да е Simple Smile

Благодаря Ви !

# 318
Здравейте! Бихте ли споделили актуални мнения за станцията в Созопол? Чета, че преди години е имало режим на водата? Някои споделят и за много стълби, което не е окей за семейства с бебета ? Мен лично ме интересува блок VI. Чета мнения и за изхранването - по-точно заплащането му - по избор е, до колкото се информирах, но плащаме за целия период или може и ден за ден ? На кой плаж сте ходили - всички ли са достатъчно далече, че да е необходима кола 😁 и вярно ли е, че ако преместим колата после пада голямо търсене за място ? И знам, че цените на картите са далеч от реалността, но все пак как вървят цените, защото нямам идея ? Благодаря предварително на отзовалите се.

# 319
Последните години водата е ок, но преди пет шест се беше счупил бойлер, мисля е общ за няколко мезонета или за блок, намират се в сервизните помещения. Стълби има, доста, но сме свикнали. Храната се избира с дни напред, поръчва се и се плаща, ако не искаш даден ден не поръчваш. Бл. 4 кой бе? Били сме в най-високия апартамент възможен и нямаше достатъчно налягане си спомням
Плаж само с Кола ако ходите на Хармани пеш, защото долу не се намира паркинг. В жегата да тегля деца - не затова с кола Каваци. Лично ходим на Алепу за мен е доста по -приемлив без гъч
Паркирането не е било проблем и при пълна база
Цените не е ок да се коментират така.

# 320
  • Някъде по Дунава
Ето схема на базата в Созопол

Миналата година бяхме в Несебър. Мисля че цената беше 14 лв за възрастен и 7 лв за дете. Около 670 лв платихме за нощувки и храна (2 възрастни и 2 големи деца). Плаща се накрая на престоя.

# 321
Много благодаря за бързите и изчерпателни отговори! 🌞

# 322
Да, значи зависи от коя страна на блока сте. Долната част са без климатик, за мен много нагрявани от слънцето, не сме били от там. Горната част са с климатици точно пред този има или бор или смокиня ще сбъркам с хубава сянка. От ремонтираните блокове е.

# 323
Блок 6, стаята е с климатик. Доста ли са стълбите ? 😂 да предвиждам багаж и колички, триколки и т.н. 😂

Да, значи зависи от коя страна на блока сте. Долната част са без климатик, за мен много нагрявани от слънцето, не сме били от там. Горната част са с климатици точно пред този има или бор или смокиня ще сбъркам с хубава сянка. От ремонтираните блокове е.

# 324
От страничните паркинги са мисля два реда по 10-11 стълби. Неприятно е с багаж. Ако паркирате до цистерната - най -горния паркинг откъм лявата страна на станцията, като сте с лице към нея, минава се по стръмна чакълена уличка, сте на пътеката на блок шест и нямате стълби.

# 325
Жесток късмет е, че ми отговаря човек с такъв опит 😁 хиляди благодарности 🙏🤪
От страничните паркинги са мисля два реда по 10-11 стълби. Неприятно е с багаж. Ако паркирате до цистерната - най -горния паркинг откъм лявата страна на станцията, като сте с лице към нея, минава се по стръмна чакълена уличка, сте на пътеката на блок шест и нямате стълби.

# 326
Здравейте. Ние не сме ползвали карта за море от 2017 г. Сега съпруга ми донесе списъка, за да разгледаме и да решим дали ще кандидатстваме. Не е голям избора понеже сме с 3 деца, като каката не е сигурна дали ще идва. Та има само три варианта - Тилия блок 2 стая 208, Созопол блок 6 стая 29 и Несебър апартамент 10 в блок 1. Дали някой разполага с информация за тях, какво представляват?
Какво мога да очаквам, състояние, някой ако има снимки. Всякакви мнения ще са ми от полза.

# 327
Здравейте. Ние не сме ползвали карта за море от 2017 г. Сега съпруга ми донесе списъка, за да разгледаме и да решим дали ще кандидатстваме. Не е голям избора понеже сме с 3 деца, като каката не е сигурна дали ще идва. Та има само три варианта - Тилия блок 2 стая 208, Созопол блок 6 стая 29 и Несебър апартамент 10 в блок 1. Дали някой разполага с информация за тях, какво представляват?
Какво мога да очаквам, състояние, някой ако има снимки. Всякакви мнения ще са ми от полза.
Винаги съм казвала, че за мен най-хубавата база е тази в Несебър. Плажа е близо, чистотата е добра, храната е вкусна. А и е апартамент-две отделни стаи имате

# 328
Само съм чувала, поне 6-7 отзива, че във Варна е най-хубава базата. При нас обикновено само "началници" се дореждат до карти за там.

Винаги съм казвала, че за мен най-хубавата база е тази в Несебър. Плажа е близо, чистотата е добра, храната е вкусна. А и е апартамент-две отделни стаи имате

# 329
Само съм чувала, поне 6-7 отзива, че във Варна е най-хубава базата. При нас обикновено само "началници" се дореждат до карти за там.

при нас е същото, но за базата в Несебър!

Общи условия

Активация на акаунт