Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 43 341
  • 468
  •   1
Отговори
# 330
  • Някъде по Дунава
В Несебър съм влизала в апартамент, но в блок 2. Достатъчно голям е за 5 човека. Имаше двойно легло в спалнята, а в хола голям диван и разгъваем фотьойл. Миналата година взехме карта за Несебър. Отдавна не бяхме ходили на морска база. При нас класирането става по точки. За стаж, брой членове на семейството и.т.н. се дават точки и после се отнемат,ако предишните години е ходено.

# 331
Били сме в апартаменти в Китен, Несебър и Варна. Най-зле беше в Китен. Местоположението е супер, но иначе за мен не е добре базата. Заявили бяхме апартамент-когато отидохме имаше една спалня и един хол с диван, който не беше зареден със спално бельо. Попитах на рецепцията, защо няма бельо  и че ние сме четирима човека, а е заредено за двама- и те изведнъж се сетиха, че има преходна стая, която беше до спалнята. Отключиха я и стаята беше заредена със спално бельо и имаше отделно санитарно помещение с баня и тоалетна. Наведе ме до мисълта, че ако не се бяхме обадили тази стая щеше да се даде на някой друг въпреки че ще плащам за нея. Само да поясня- стаята има врата към коридора на етажа и  преходна врата към нашия апартамент. Въпреки това след като се настанихме, че леглото в едната спалня / тази скритата/ е счупено. През цялата почивка едното дете спеше на това легло защото никой не дойде за го оправи. За мен най-добрата база е във Варна / не съм била в Созопол

# 332
Били сме в апартаменти в Китен, Несебър и Варна. Най-зле беше в Китен. Местоположението е супер, но иначе за мен не е добре базата. Заявили бяхме апартамент-когато отидохме имаше една спалня и един хол с диван, който не беше зареден със спално бельо. Попитах на рецепцията, защо няма бельо  и че ние сме четирима човека, а е заредено за двама- и те изведнъж се сетиха, че има преходна стая, която беше до спалнята. Отключиха я и стаята беше заредена със спално бельо и имаше отделно санитарно помещение с баня и тоалетна. Наведе ме до мисълта, че ако не се бяхме обадили тази стая щеше да се даде на някой друг въпреки че ще плащам за нея. Само да поясня- стаята има врата към коридора на етажа и  преходна врата към нашия апартамент. Въпреки това след като се настанихме, че леглото в едната спалня / тази скритата/ е счупено. През цялата почивка едното дете спеше на това легло защото никой не дойде за го оправи. За мен най-добрата база е във Варна / не съм била в Созопол
базата в Созопол е като къщата на Биг Брадър. Никакво уединение!!! Всеки е срещу всеки, гледаш през "терасата" надолу и виждаш съседа под теб какво хапва и пийва. Да не говорим, че има много стълби, особено ако си в Сладкарницата е ужас. Бях бременна и бяхме в такава стая, разказа ми се играта от катерене с големия корем 🥴🥴🥴

# 333
  • изгубена някъде

Вижте първо новите цени и тогава си пишете карти

# 334
Благодаря!

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 09:53 от CandyMandy

# 335

че тя цената станала като тризвезден хотел хотел. Както сме четирима, по 80 лева на вечер, само нощувките са ни близо 600 лева

# 336
Като дръпнеш чертата, да, изглежда скъпо, но това са 7 ношувки все пак! А и около и под 20лв нощувка на човек много ли е? То с тази инфлация навсякъде цените се вдигат, заплатите ни също, а искаме почивките да не се актуализират. Няма как! Но всеки си преценява в крайна сметка. Няма пълно щастие 😉

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 21:08 от VYX

# 337
Гледайки миналогодишните цени за екстра стая на легло цената тази година е +3лв. Не можем да получим без да дадем. Вечно оплаквания от базите, инфлация и съвкупно погледнато 3лв. на вечер на легло увеличение е просто смешно.

Като дръпнеш чертата, да, изглежда скъпо, но пък около и под 20лв нощувка на човек много ли е? То с тази инфлация навсякъде цените се вдигат, заплатите ни също, а искаме почивките да не се актуализират. Няма как! Но пък всеки си преценява. Няма пълно щастие 😉

# 338

че тя цената станала като тризвезден хотел хотел. Както сме четирима, по 80 лева на вечер, само нощувките са ни близо 600 лева

Цените са смешни сравнение с всички хотели. Ако не ви харесва хотел Арте Спа във Велинград стая за 4ма 410лв или в Катарино Спа Банско 415 със закуска и вечеря. На втората нощувка вече сте минали общо цялата сума за 7 дена в МВР станция. Станциите не са хотел 5*, но за тези цени са супер оферта.

# 339

Цените са смешни сравнение с всички хотели. Ако не ви харесва хотел Арте Спа във Велинград стая за 4ма 410лв или в Катарино Спа Банско 415 със закуска и вечеря. На втората нощувка вече сте минали общо цялата сума за 7 дена в МВР станция. Станциите не са хотел 5*, но за тези цени са супер оферта.
тази година за пет нощувки с включени закуска и вечеря, в хотел Олимп /Велинград/платихме 1600 лева! Сега проста сметка за база Велинград по мои изчисления: 4*20 за нощувки са 560 лв., храна около 300 /на нас не ни харесва и винаги хапвахме още нещо навън/ и като сложиш басейн / ходехме на Каферинова/ са още по 60 лева дневно са 360 лв. Единия от дните ползвахме басейн на хотел Аква /ако не бъркам и платихме 90лв./ Като теглим чертата... са 1300 лева. Ама всеки сам си решава! За морските бази е ОК като цена, ама за тази във Велинград, при условие, че дори не можеше да се седне на дивана, толкова изтърбушен беше...ми идва повече! Успех на подалите за карти!

# 340
Само по проста сметка сравнявате 5 нощувки и 7 нощувки, без да включвате, че и обяд плащате на първото. Добавете още 2 нощувки 640лв, там сте щели да платите 2240лв (без обяд) за 7 нощувки, с почти 1000лв повече от базата във Велинград. Но пък Олимп си е 4-звезден хотел 😉
Но спирам до тук да не изглежда като заяждане. Просто сметки Relaxed

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 10:44 от VYX

# 341
Само по проста сметка сравнявате 5 нощувки и 7 нощувки, без да включвате, че и обяд плащате на първото. Добавете още 2 нощувки 640лв, там сте щели да платите 2240лв (без обяд) за 7 нощувки, с почти 1000лв повече от базата във Велинград. Но пък Олимп си е 4-звезден хотел 😉
Но спирам до тук да не изглежда като заяждане. Просто сметки Relaxed
не е заяждане от ваша страна, поне аз не го приемам така! Въпрос на избор е! Предпочитам малко по-скъпо, все пак веднъж е почивката ни! Може да я скъся, но искам да е както трябва. Съжалявам, че нямам снимки от стаята, в която бяхме във Велинград, за да видите, дивана, който заплащахме като за легло, той не ставаше за сядане, да не говорим да спиш на него. Затова и написах, че цената за нощувка е доста висока, за това, което се предлага. Нямам предвид морските бази, морето си е скъпо лятото!

# 342
  • изгубена някъде
Мили момичета не съм предполагала, че ще Ви провокирам с това, което написах и публикувах вчера. Повече от ....... /няма да кажа колко години Relaxed/ посещаваме бази на МВР. Мое лично мнение е, че няма въз основа на какво да вдигат цените. В повечето случаи матраците са ужасни и неудобни, плочките или ламината начупени, баните в плачевно състояние. Последния път в банята стърчаха само видиите, нямаше нито закачалка, нито къде да си оставиш пастата и четката за зъби, нямаше дори къде да се закачи тоалетната ролка, слагахме я върху кошчето, водата в тоалетната течеше постоянно, а за да се натисне бутона за водата трябваше да се използва много сила, да не говорим, че и налягане нямаше, естествено никой не обърна внимание, нито пък за несветещите крушки и тъмницата в банята и т.н. Казваш си цената е ниска, все ще го изтрая една седмица, но не е така особено като виждаш, че цените се вдигат малко по малко, а нещата не се променят.
Рядко се включвам и съжалявам, че изобщо го направих вчера, не мисля, че беше необходимо това нападение.
Приятна вечер на всички.

# 343
Мили момичета не съм предполагала, че ще Ви провокирам с това, което написах и публикувах вчера. Повече от ....... /няма да кажа колко години Relaxed/ посещаваме бази на МВР. Мое лично мнение е, че няма въз основа на какво да вдигат цените. В повечето случаи матраците са ужасни и неудобни, плочките или ламината начупени, баните в плачевно състояние. Последния път в банята стърчаха само видиите, нямаше нито закачалка, нито къде да си оставиш пастата и четката за зъби, нямаше дори къде да се закачи тоалетната ролка, слагахме я върху кошчето, водата в тоалетната течеше постоянно, а за да се натисне бутона за водата трябваше да се използва много сила, да не говорим, че и налягане нямаше, естествено никой не обърна внимание, нито пък за несветещите крушки и тъмницата в банята и т.н. Казваш си цената е ниска, все ще го изтрая една седмица, но не е така особено като виждаш, че цените се вдигат малко по малко, а нещата не се променят.
Рядко се включвам и съжалявам, че изобщо го направих вчера, не мисля, че беше необходимо това нападение.
Приятна вечер на всички.

изцяло подкрепям мнението ти! Каката я отгледахме по базите на МВР. Цените бяха ниски и базите бяха добре. Сега, за жалост, нищо не се прави като ремонти /най-вече говоря за Велинград, че от нея имам пресни спомени/ Мебели, оборудване, посудата в стола, всичко си е от Соца, даже на лъжиците има щампа МВР. Това е за жалост положението! Вече дори нямаме желание да пишем карти. То в Турция, един тризвезден хотел, за четирима, за 7 нощувки има за  по 2000 лева.

# 344
  • Някъде по Дунава
Факт е че базите са в лошо състояние и това го говорим всяка година. Ние досега сме били само в стаи втора и първа категория. Екстрата са ок. Това заради, което ходим е че на нас храната много ни харесва, с уточнение, че последните години сме били в Боровец, Долна баня и Несебър. За 7 дни и 4 човека пълен храноден ни е около 50 лв. Това го няма никъде. Не ми пречи да приготвям нещо по време на почивка, но друго си е да ти сервират. И като се има предвид, че децата лятото ще са на 17 и 13, навсякъде ще ни таксуват като 4 възрастни и в по - скъпи хотели сметката въобще не ни излиза.

Общи условия

Активация на акаунт