На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 907
  • 990
  •   1
Отговори
# 285
На зелената стрелка ходихме, но няма места буквално е един в друг и е много тясно, ще пробваме Южния плаж, но понеже сега плащам на хотела паркинг, та на Южния плаж има ли място за паркиране без да се заплаща, че ще ми дойде солено на две места да плащам паркинг. Иначе вечерта е много хубаво, оживено е и е приятно за разходка по центъра, имаше и програма с фестивал вчера, но ще видя с плажовете как ще се оправим.

# 286
На зелената стрелка ходихме, но няма места буквално е един в друг и е много тясно, ще пробваме Южния плаж, но понеже сега плащам на хотела паркинг, та на Южния плаж има ли място за паркиране без да се заплаща, че ще ми дойде солено на две места да плащам паркинг. Иначе вечерта е много хубаво, оживено е и е приятно за разходка по центъра, имаше и програма с фестивал вчера, но ще видя с плажовете как ще се оправим.

Спокойно може да паркиране до Южния плаж. Като идвате от стария град, подминавате Сънсет/ големия комплекс, който не работи / и веднага завивате на ляво, покрай него. Съвсем близо е до плажа.

# 287
Или на плажа пред Гранд хотела в стария град...той е по-просторен и широк и дълъг...

# 288
Сега е ТОП сезонът, според мен навсякъде е претъпкано. До преди седмица не беше така, ама сега и на центъра е трудно разминаването с.хора

# 289
Може ли актуална информация за разписанието на междуградските автобуси от Поморие до Несебър и Слънчев бряг и съответно обратно към Поморие, ако има такива изобщо. Моля, ако знаете и цената на билетите каква е за кажете?
Атракционното влакче от къде тръгва и в колко часа? Също моля за информация за цена на билета?

# 290
Може ли актуална информация за разписанието на междуградските автобуси от Поморие до Несебър и Слънчев бряг и съответно обратно към Поморие, ако има такива изобщо. Моля, ако знаете и цената на билетите каква е за кажете?
Атракционното влакче от къде тръгва и в колко часа? Също моля за информация за цена на билета?

Цена на билет не знам, но вчера точно разучавах автобусите Бургас-Сл бряг
Ето разписания
https://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=358

Тук също ...
https://diesbus.com/index.php/bg/avtobusni-linii

Може да звъннеш и да питаш.

# 291
Влакчето тръгва от стария кей на всеки 25-30 Мин, толкова долу горе продължава и обиколката. Изчакват да се напълни влакчето и тръгват, цената е 6лв на човек без значение от възрастта.

# 292
Вижте и тук, по- добре е от Юж. плаж, според мен.

# 293
Ама там е далеч за пеша май? А с кола, трябва пак да плати за паркинг

# 294
Далечко е за пеша. Хотелът е в другият край на стария град. Той принципно е отдалечен от плажовете...

# 295
Според мен, не е чак толкова далеч. Този се намира до санаториума. А самият санаториум е 10 минути пешеходно от центъра. Значи, ако не си чак толкова натоварен с багаж, ще си стигнеш нормално.
Според мен е по-отдалечен, но доста широк и прекрасен, плажът до еврото. Тънка ивица суша, като от едната страна е езерото, от другата е морето. Спира се свободно с кола, там е територията на почивните станции. Има и бунгала

# 296
Кой хотел е до санаториума?

# 297
Довечера на кея, Нептун и свитата му, ще излязат от водата. Който иска, ще може да снима децата. Ремонтирали го.

# 298
Ама там е далеч за пеша май? А с кола, трябва пак да плати за паркинг
На картата изглежда че е далеч, но всъщност е 1.5км / 15 мин. пешеходно разстояние от неговия хотел на центъра до Гранд хотела...Супер ободряваща разходка сутринта, преди плажа..

# 299
  • моята мила родна страна
Здравейте! Имам молба към тези, които в момента са в Поморие или им предстои да бъдат следващата седмица.
 Моля, ако може някой да провери в сладкарница Захаро дали има захарни фигурки котета и кученца (по възможност и да ги снима, съответно и цена). Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт