На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 910
  • 990
  •   1
Отговори
# 300
Ще се опитам да свърша тази работа утре до обед
Simple Smile

# 301
Имате ли препоръки за добър фризьор? По възможност салонът да е в Стария град ☺

# 302
Онлайн проверка за свободни паркоместа ( не съм го разглеждала още..)
https://www.pomorie.bg/zoni-za-parkirane/?fbclid=IwAR0f8J0hXL2uf … mZ5t00WsUNgHm-ZVU

# 303
Имате ли препоръки за добър фризьор? По възможност салонът да е в Стария град ☺

Фризьорския салон в хотел Saint George. София се казва дамата Simple Smile

# 304
Здравейте!
Къде в Поморие може да се отиде за коломаска?
Останахте ли доволни?

# 305

Най-близкото до коте и куче, са фигурките за бебе. Има повече цветя, и бисквитки с надписи

# 306
Аз идвам с въпрос относно аквапарка, разглеждах сайта ,но ми се иска и мнение от някой ходил на място. С малкото сме канени да отидем заедно с други деца,които обаче са  по-големи, та питането ми е има ли  по-малки пързалки,които да са подходящи и безопасни за 4 годишно ?

# 307
Има, да. Ще си изкарате страхотно. И ние с брат ми децата ни си празнуваме там РД Simple Smile

# 308
  • моята мила родна страна
rumka833, благодаря много за отзивчивостта Flowers Bouquet!
Явно ще търся другаде,. Миналото лято имаше няколко модела, но явно не подържат асортимента.

# 309
Здравейте на всички! Споделете моля, как е времето в Поморие? В понеделник пътуваме и се надявам на слънце, обичаме да почиваме тук и децата очакват с нетърпение и тази година срещата с морето. Хубави и слънчеви дни! 🍀

# 310
И аз чакам някой да сподели какво е времето 😀😀

# 311
В момента облачно,сутринта  беше слънчево но със силен вятър,лично аз бях  на плажа в 8.30 сутринта  и  влиэах в морето.

# 312
Пристигнах в 24ч на 10.08.-беше валяло, но не особено много; днес (11.08) бях почти целия ден на плаж- тук там се появяваше облак, но нищо драматично. Идвайте спокойно!

P.s. к'во се случи с фонтана в морето? Преди седмица се помъчих да го открия, ама нейсе ..

# 313
Не е готов, правят го. Пред Св. Георги е, ще видиш една помощна дървена платформа

# 314
Здравейте. Все се каня да седна и да опиша всичко на дълго и на широко,но не смогвам. Затова на кратко: В Поморие много ни хареса. Бяхме за 5 нощувки в студио на ул. Крайбрежна с прекрасна гледка към плажа. Имаше достатъчно площадки за посещение с детенце на 1.6г. Доволни сме от усмихнатите кореняци поморийци,с които се случваше да се заприказваме. Определено препоръчваме Омар на Крайбрежна за хапване ! Също ако ви се хапва вкусно сладичко препоръчвам с хиляда ръце Чийзкейк Орео в ресторанта на Регата (за сладкарниците доста се изписа,та вече си знаете кои са и,че е вкусно затова пиша за десерт на по-различно място,мноооого беше вкусно наистина🤪). Спокойно градче,не беше толкова ветровито колкото ни бяха казали-може би просто случихме на време. Паркинг ползвахме на Софарма,сърцето ме заболя да оставим 100лв за 5дни,но това да е проблема. Всичко беше прекрасно. Благодаря на коментарите ви тук,бяха ни доста полезни. Бихме повторили почивка в Поморие,но в друго хотелче. Ще гледам за мнения и ще се набележим нещо за следващ път. Весело лято ! ♥️🌊🍀

Общи условия

Активация на акаунт