На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 961
  • 990
  •   1
Отговори
# 345
Да, тук съм. Ако ид м на плажа, ще мога да кажа за водата. Иначе, днес времето е чудесно, слънчево и приветливо. Но до вчера не беше добре, облачно и ветровито. Хората, които идват тук за няколко дни, пак ходеха на плажа, ама не остават особено доволни. Завчера една продавачка в магазина ми каза, че в момента има мъртво течение, и от поморийците никой не ходи по това време на плаж. Очаква да премине за няколко дни, и ми препоръча в близките дни да не водя децата.
Ние ходим обикновено след 16-17 часа, ако не ги мързи моите, мож да идем днес. Ако ги мързи няма да идем. Но водата в никой случай не е непосилно студена.

# 346
Много благодаря за инфото...
Да внимавате....Simple Smile

# 347
Да, тук съм. Ако ид м на плажа, ще мога да кажа за водата. Иначе, днес времето е чудесно, слънчево и приветливо.

Ние ходим обикновено след 16-17 часа, ако не ги мързи моите, мож да идем днес. Ако ги мързи няма да идем. Но водата в никой случай не е непосилно студена.
Надничам да видя Румка на плажа ли е Simple Smile))

# 348
Оле, адаш, до кога сте там?

# 349
В София съм и надничам Simple Smile)  Иначе бяхме за една седмица до 30.07 и се прибрахме. После се наложи да дойда пак за около четири часа престой и кръгом обратно. Сега чакам 3-ти септември, за да дойда отново със семейния катун и да си починем за една седмица.

Използвам случая да попитам от къде мога да си купя поморийска сол в по-големи количества.
Вчера се заприказвахме с моя зъболекар за почивки и човека търси да си купи 20-30 килограма, за да си има за зимнина, туршийки, сланинка и пастърмички. Ловджия и табиетлия е. Simple Smile  Оплака ми се, че от лидълска сол се е скапала зимнината му.
Та ето ви нов казус. Simple Smile Покрай него и аз се подпалих. ММ пушка няма, но редовно зеле слага.
Ако знаете - помагайте!

# 350
И аз искам, но мисля, че ще ми дадат да си взема 1-2 шепички без пари, но няма да ми продадат. Тя е съвсем малко, почти като мостра към музея. В хранителните магазини няма - египетска е.

# 351
Флагът на целия източен и централен плаж е червен днес, както и последните няколко дни. Морето не е безкрайно буйно, и не е студено, но спасителите позволяват да влизаш до кръста. Оттам насетне ти викат да излизаш. Казват, че още 5-6-7 дена щяло да е така. И духа на плажа. Не е северен вятърът, ама може да влезе в очите пясък.
Sad Съжалявам за новините

# 352
Hug за инфото..

Аз тази нощ сънувах нещо между новия филм Мега звяр 2, и аз и синко вътре във филма бяхме. Отидох да напълня кофичка с вода от морето, и гледам 5м вълна иде към брега. Помислих си край, синко го отнесе Flushed..после всичко минало, синко жив, гледам един мъж държи черна мида, ама към метър дълга, и викам виж виж ква голяма мида...
После се събудих и от 6ч пия кафе Cold Sweat

Май ми дойде повече четенето за морето и бъговете му Grinning

# 353
Тете, мъжът да не е бил Нептун, бре?😀

# 354
Ние от понеделник сме тук, ами не е много зле - стига да успее човек да си намери местенце, което водата да не залива. Децата са доволни, играят на пясъка, мокрят крачета и общо взето им е доста забавно. Вятърът на моменти беше доста силен и неприятен. Правим по един плаж, а останалата част от деня прекарваме в разходки. Добре е да се спазват забраните на спасителите, защото морето е много бурно и опасно. Хубаво лято на всички!

# 355
Може да се отиде в Аквапарка? Там няма да е така Simple Smile

# 356
  • плевен
Привет,  момичета! Отседнали сме в Несебър, но довечера мислим да отскочим до Поморие. Предложете ресторантче покрай брега с вкусна морска храна.
Благодаря предварително и хубава почивка!

# 357
pARADISE, St.George, Omar

# 358
  • София
Да изкажа и аз впечатления от първото ми посещение на Поморие, бяхме за 1 седмица от 06.08. до 13.08 ( добре че все пак отидохме, че ни се счупи колата на 100 км от София на отиване, та репатраци, та връщане до София за друга кола, та 1000 лв по-скъпа почивка).
1. Квартирата ни-прекрасна домакиня, с много удобства, всичко необходимо, на 2 мин. от плажа, не знам дали мога да й споделя името....
2. Лоши впечатления от плажа ( този с многото кейчета-не знам кой точно е), мисля че концесионерите не спазват правилото за 50% свободна зона, страшна гъчканица, буквално бяхме един в друг, лош пясък, водата беше чиста, няколко от дните беше идеална за къпане, дори и във ветровитите дни, не е била студена изобщо.
3.Не попаднахме на лошо хапване, цените според мен са нормални и за обедно меню, и вечерно време. Много ни хареса Козият рог, страхотно отношение и кухня. Най-много се радвам че хванахме Зефир да работи, нямам думи за вкуса...
4.Като личен минус бих споделила, че през цялото време не ме напусна усещането за градска среда, плюс това избягвахме центъра вечерно време, невъобразима лудница, разхождахме се по крайбрежната и по пристанището.
5.Много дразнещо е по магазините, че не приемат да си купиш само цигари с карта(говоря за 3 кутии), или под 10 лв сметка също не може ( което не е само в Поморие)
6.Още един минус, ама към собствения ми мързел, така и не се заинатих да отидем до тая пуста кал и луга, а мисля че не сме били много далече оттам....както и да е, другия път, мисля че бих повторила с удоволствие, но ще отида юли, може би ще е по-празно.

# 359
Източен се води този плаж, плажчета де...накрая е централния пред Гранда...

Къде ще ми препоръчате мидички с черупка и сметанов сос, чесънче и вино...

Общи условия

Активация на акаунт