На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 965
  • 990
  •   1
Отговори
# 360
Поморие е станала голяма лудница, преди не беше така. Дразня се на тази навалица нещо …

# 361
Днес ветровито ли е мног ,става ли за къпане?

# 362
Днес за разлика от последните 3-4 дни не е много ветровито, водата е приятна, но флага е все още червен и спасителите дават до колената най-много да влезеш във водата Simple Smile

# 363
Споко. Утре ида и слънчо ще излезе да ме посрещне и ще стане топло и за къпане Joy

# 364

2. Лоши впечатления от плажа ( този с многото кейчета-не знам кой точно е), мисля че концесионерите не спазват правилото за 50% свободна зона, страшна гъчканица, буквално бяхме един в друг, ..

Хора, моля ви (не се отнася конкретно за авторката, а за всички) - ПОДАВАЙТЕ СИГНАЛИ, защото концесионерите именно на това разчитат: на никой не му се занимава и да си "разваля" почивката; там сме за 3-5-7 дена, ама ако не направим нищо, ще става още по зле!
Все пак едно обаждане ще ни коства 5мин; един мейл - пак толкова.

Цитирам ви въпрос от сайта на Министерство на туризма:
"Как мога да подам сигнал при нередности на плажа?
Можете да подадете сигнал при нередности на морските плажове на телефон +359 2 90 46 833, както и e-mail: control@tourism.government.bg."

Айде да ги накараме и те да си заслужат заплатите, които ние дружно им изкарваме!

# 365
И как ще сметнем площите на целият плаж?
Защото едва ли всяко плажче е с отделен концесионер....
На плажа със скалите в морето...той е 90% свободна зона, има само в края едни сламени чадъри, и това е. Спасител на него няма, има един за два съседни плажа...поста му е на скалите между тях. Пред Роуз Гардън също има голяма свободна зона..поне миналата година.

Аз не знам как се смятат..общо за всички източни плажове, или отделно.

Сега, първите 3 стигащи до софарма за тесни, да..може жената за тях да говори...нека опита пред Гранд хотела, или на плажа със скалите преди него....

# 366
А на централния плаж как е свободната зона,гъчканица ли е?

# 367

Къде ще ми препоръчате мидички с черупка и сметанов сос, чесънче и вино...
По-назад в темата обсъждахме заведението, в което работи Виктория от ХК. Една дама каза, че там е яла страхотни миди. (аз не обичам и не мога да дам личен отзив)

# 368
За стария град имам предвид, това заведение беше май в новия?

# 369
Да, в новия, но мидите били божествени. Потърси назад, защото не помня с какво са били приготвени.

# 370
  • София
MTV, права си за сигналите, подавах за друго, но за това не ... моя си е грешката.
teta75, точно при Софарма ни беше апартамента, там са тесни доста плажовете, но концесиите на тях беше около 70%, а на останалите 30% гъчкане до безумие. Имаше всяка сутрин едни да разпъват големи бели чаршафи, застопорени с камъни и ги няма до 12ч.

# 371
Не се разбираме нещо....
Така ще попитам....ти знаеш ли дали общо да всички източни плажове се смятат проценти? Или се гледа едно плажче...

Защото аз не знам.

И ако е общо, сметката може и да излезе, защото има цял неплатен Wink

# 372
В Поморие пък плажове бол.....Като не ми харесва тоя,ще ида на другия...а не да търся кусури ,че някой си запазва..Ама както сама каза дамата,мързела е голяма работа, 😂😂😂😂. Освен това концесионера на по голямата част от плажовете е един и същ,така,че едва ли ги броят на парченца...

# 373
Ние изръшкахме всички източни миналото лято... Joy

Пред гранда даже си имат душче Grinning

Моят човек на смяна ли е... Satisfied

# 374
Сега е топ сезон, как няма да НЕ е навалица на което и да е било море?? Да не би в Созопол да е по-разреден човекопотокът?
Ние пък гледахме днес фокуси, и след това сме на заведение, намерихме си място бързо. Значи не е като да не може да се диша от народ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт