На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 955
  • 990
  •   1
Отговори
# 480
То ясно, че за тях е "ден година храни", обаче другото лято, ако няма промяна в цените надолу, просто ще отида в Гърция. Нощувката ми излиза почти същата, като не плащам за паркиране. Откъм лудница и народ просто няма сравнение. В заведенията е по-скъпо, понеже е в евро, спор няма, обаче с кеф да си дадеш парите...

# 481
Винаги резервирам чрез букинг,обаче тази година ми объркаха отпуската и в последния момент ползвах групата квартири в Поморие във фейсбук-прослувутата Мими Шивачева и нейния съпруг!
Никога повече!Аз съм на 53 г.,тая жена ме върна в 1985 г.,когато бях ученичка на квартира ,то не беше забележки,дебнене,подслушване !

# 482
Такива с хазаи не искам аз.
По-добре да беше резервирала в някое семейно хотелче, там си имаш самостоятелност. Има доста такива. Свободни места също имаше, когато гледах в последният момент за второто ни море...та намират се.
От фейс групи повечето са еднофамилни къщи май...и аз бягам от такива.

При тази госпожа колко беше нощувката?

# 483
11 дена 800 лв,като на място взе още 20 за някаква такса/

# 484
Аз пък понеже оставих отрицателен коментар в Гугъл за апартамента,който бяхме наели-даси знаят хората,че "луксозния" апартамент за 120 лв е неподдържан и е мръсотия....Да,хубаво и скъпо обзавеждане,но не поддържано и мръсно и занемарено. Ами,да му се не види-тия прозорци нали ще ги измиел веднъж в началото на сезона, няма да ги миеш след всеки...Може лу да си отворя прозореца и дограмата да е с един пръст кал.....За стъклата да не говоря-матови са....
Та въпросния господин,месец след почивката ми звънна да ме "помоли",да си изтрия коментара,че му провалям сезона. Баси наглотията!!!! Вместо да умре от срам от мръсотията и да си смени чистачката.....
Юни ходихме за 2 дни в страхотен апартамент,на случаен принцип...Но зз съжаление беше зает за нашите дати,а аз не можех да местя дните. Разочарована съм много и едва изтърпях дните. Не се наядоха ....

# 485
Ще видим догодина какви цени ще обявят. 100-150 лв. за нощувка ми се струва супер надута цена. Пък каквото ще да ми приказват за скъпия ток и вода.
Вкъщи се къпем и перем всеки ден, миялна пускам сигурно по два пъти и пак водата и тока са ни общо 100-120 лв. за цял месец.
Както и да е, де, те имат право да си обявят, каквато цена си искат, ние да преценим къде да почиваме....

# 486
11 дена 800 лв,като на място взе още 20 за някаква такса/

За тази цена - хотел Библиотека, Токалиев до него, къща Фоти ...самостоятелен си и никой не те притеснява Simple Smile
В първия бяхме миналото лято 10 дена.
Фоти си ги харесах още тогава  но имаха свободни места след 27.08, а аз имах 3 дни  от 18ти..та се разминахме. Отзивите за тях са чудесни обаче...
За 3 нощувки отседнахме в Голдън сън, 120 нощувка, но студиото беше 50 кв.м..може да тичаш вътре,  а и гледката беше перфектна, кэм Киселяка Joy...и локацията ми е удобна...слязохме от рейса от Бургас и хоп, стигнахме в хотела...

# 487
Включвам се и аз от разочарованите Hands Hand Само от мястото където бяхме отседнали бяхме доволни. Останалото преживяване от гадна храна, високи цени  и ниско качество до това къде да се настаним на плажа, къде да се паркира колата беше ужасно. Поморие не е това, което беше... Rolling Eyes

# 488
Ние платихме 110лв. за апартмент преди 10 дни.Имаше забележки,но аз не се адълбочавам много. И на това се разчита за жалост. Сестра ми ще е в Гърция за 90лв.. Ама пусто,аз предпочитам нашето море....

# 489
Какъв е флагът в момента на Източен и централен
Пишете ми, ако знаете. Благодаря.

А, инак, аз пък намирам плюсове в Поморие, и минуси в Бургас, Созопол. В Несебър са егати скъпарските заведения. Пред морската градина в Бургас един щеше да ме набие заради паркомястото, отделно как псуваше и кълнеше. Егати и почивката. В Несебър цената е обявена на грамаж. Съвсем както онзи скандал с пържолите за 500 лв. Ами, и аз имам лиши опити с някакви конкретни индивиди. Ама не значи, че няма да стъпя вече в Бургас или в Несебър. Просто, няма да е в тези конкретни места. Кво да правим сега - че на някой му липсват първите 7 години, аз да се хвърля от терасата ли?

# 490
В Несебър нов град има съвсем нормални заведения - Бяла роза и Джамбо сме опитвали по препоръка от форума. Извинявай, ама цена на свинска вратна пържола под 10 лева не е скъпо, дори никак.
Цена порция миди с черупки, един леген количество, на 12 лева в Джамбо - също ми е поносимо.

Кое е заведението в Несебър с цени на грамажи?

Впечатленията са ми лични и от юли месец тази година.

# 491
Какъв е флагът в момента на Източен и централен
Пишете ми, ако знаете. Благодаря.

Пред Гранда е зелен. 💚

# 492
  • offshore & overseas
И аз не съм доволна от настаняването. Нещата съвпадат на около 95% с написаното от the_demon. Реших да не пиша review, защото ако трябва да съм искрена, написаното никак няма да е ласкаво. Но от друга страна, отношението беше добро и не ми се искаше да се оплаквам и/или да насоля стопаните едно хубаво (макар и деликатно).

В Поморие не бях ходила от 20+ години, но ми хареса. Въпреки презастрояването, от което ме хваща лека клаустрофобия, градчето е запазило своя чар.

Ние не се храним по заведения, караме на филии (децата) и салати, таратор, макарони… Един път си позволихме да хапнем по някое кебабче и боб чорба, след което сърцето ме боля 3 дни заради скъпотията (а не сме съвсем без възможности). Но пък беше вкусно и приятно, а обслужването - на ниво. Единствено музиката не ми допадна, но това е въпрос на вкус все пак.

П.П. То сезонът попривършва, но ако някой все пак се интересува, ще потърся името на заведението - беше добре посетено, близо е до Гранда, в т.нар. руски квартал, ако не греша.

# 493
Здравейте, налага ми се да задам един не особено ваканционен въпрос: можете ли да препоръчате добър зъболекар в Поморие (или ако не в Бургас)? Тръгваме на път утре през нощта и току що се оказа, че мъжът ми има стоматологичен проблем, който нямаме време да решим тук. Благодаря предварително!

# 494
Близо до Гранда, ресторант Поморие бей, ми похвали племеницата. Той е озвучен с народна музика и с някакъв манекен, облечен в народна носия на входа. Чудеше се, защо не е толкова посещаван. Та, казаха, че било вкусно, евтино и персоналът - много мил.
Аз знам защо - защото няма панорама към морето.

Общи условия

Активация на акаунт