На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 907
  • 990
  •   1
Отговори
# 270
И да съм ги гледала - не ги помня. Снимката на Виктория видяхме на гърба на мърлявото меню, а самата нея - беше с бяла престилка/манта, отиде да поздрави някакви хора, седнали в градината. Очаквах, че заведението ще предлага някакъв по-засукан специалитет. Зачетох се, след като видяхме снимката й. Ами не. Може би няма търсене, ама как да има търсене, като няма предлагане...
ПП - миналата година са станали баба и дядо. Изгледах част от това и картинката ми се изясни Simple Smile))
https://www.vbox7.com/play:937be157

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 17:28 от tetka_the_best

# 271
Не е много по темата, но не можах да се сдържа, след като изгледах визитката на това семейство...Такъв начин на мислене би трябвало да е отдавна в миналото, аз лично не познавам хора с такива патриархални и остарели разбирания, не ги намирам за нормални, честно казано.

# 272
Къде е най-доброто място за хранене (вечеря) на прилично цени в Поморие? Към новата част, не квартала.

# 273
  • у дома
Къде е най-доброто място за хранене (вечеря) на прилично цени в Поморие? Към новата част, не квартала.

# 274
  • у дома
За квартала или старата част питате?
В квартала/новата част/ тая година няма такова.

# 275
В новият град , миналата година ни беше фаворит " При Матьо". За тази ...., дано не е свалил нивото.

# 276
На нас в Квартала любимо ни е " Лагуна", но тази година не стигнахме до него, защото бяхме в Стария град.

# 277
  • Свищов
Да вметна за Трафик, понеже миналата година седнахме там, да опитаме менюто на шеф Зайкова. Много ни харесаха мидите с вино ли бяха, с какво, но с прекрасен сос. Може би най-хубавите, които съм яла.

# 278
На предишната страница писах препоръка с адрес и телефон - бистро Сирена. Много добра кухня и приемливи цени. Обаче какво харесвате вие и кои цени са прилични са разтегливи понятия.
     Споделете вашите находки Simple Smile

# 279
Лунапарк има ли в града и къде се намира? И дали работи от сутринта, тъй като днес е много ветровито, а търсим нещо подгодящо за децата 😊

# 280
  • Пловдив
Лунапарк има в центъра на стария град, но работи от по-късно следобед.

# 281
Къде в Поморие има магазин за кейсове и протектори за телефон ?

# 282
В центъра, вървите по главната и няма как да не го видите. Инфинити мисля, че беше името.

# 283
Здравейте, отседнахме в хотел Парадайс на центъра, ходихме до най-близкия плаж, който е около 10 мин пеша, мисля че централен се казва, но е ужасно малък, претъпкан и няма място, ако отидеш към 10ч, защото обичам да си поспя и като цяло е много тясна ивицата и тези острови също не ми харесват с разделения на малки плажчета. Видях на картата, че има някакъв южен плаж ще го пробваме утре, но той е на 4км и ще се ходи с колата, няма начин, питането ми има ли къде да се паркира на този Южния плаж.

# 284
  • Sofia
Съвсем се объркахме с тези плажове.
Това ли е вашият хотел и на кой плаж сте ходили - към синьо или зелено?

Общи условия

Активация на акаунт