На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 973
  • 990
  •   1
Отговори
# 420
Да,преди малко мина колата и пръска. Мушичките са по-голяма напаст от комарите 😄

По случайност, и ние бяхме във Феста, новия град. Комари имаше, потвърждавам, ама само в новия град. В стария няма. Но видях съобщение, че утре, или вдругиден, ще пръскат срещу комари в 23 часа, и не е опасно за хората. Но който иска да си затвори прозорците. Затова реших, че местните хора знаят кога трябва да пръскат.

# 421
  • Точно където трябва
И аз от неделя съм в Поморие. Няма изненади. На южния все е зелен флага. Всъщност снощи и пред Софарма беше зелен. За 6 години идване тук, само един път е бил зелен, само за ден. Паркирането ме побърква. На синя зона с СМС. Не измислих по- добро. Все ми се ще и до Гранда да го видя, но ми е далече, трябва с колата и. къде ще спра...

# 422
Има паркинг отзад но трябва рано да се отиде...в началото на централен плаж говоря, откъм Роуз гардън...

Снощи на Ла Хавана беше жълт флага..

# 423
  • Точно където трябва
Къде точно е паркинга? И платен ли е?

# 424
Най-добре се разходете и го вижте. Изобщо не е далече...може по крайбрежната да тръгнете от софарма посока гранда, тъкмо ще видите какви плагове има...

56 ул. „Европа“
https://maps.app.goo.gl/yRYvEvutNfbVMzYx8

# 425
За плажа паркирам на синя зона 1,20 лв. пред хотел хотел Pomorie bay и е по-евтино от паркинга пред Гранда, където e 2, лв/час.

# 426
Около Гранда има общински паркинг със смс, вечерта е безплатно.
Пред хотела има паркинг, никога няма повече от две-три коли - 2 лв/час, 20 за цял ден.
Отстрани имаше паркинг със същите цени, който винаги беше пълен. А срещу бариерата на Гранда имаше един по-смотаничък 10 лв/ден.

Определено за мен в Поморие винаги има къде да се спре. Вярно, срещу заплащане, но някъде и това го няма.

# 427
Паркингът, който визирах, не е пред Гранда, а точно зад началото на центалния плаж.

# 428
Някой от Поморие били казал как се стига до музея на солта от Гардения палас,пясъчна коса.Далече ли е пеша?

# 429
Някой от Поморие били казал как се стига до музея на солта от Гардения палас,пясъчна коса.Далече ли е пеша?
Може и пеша да се отиде, тръгвате към Гранда, после надясно и стигате до музея...

# 430
Здравейте! Не съм била никога в Поморие и не познавам добре Черноморието, а се налага да прекараме семейно там целия септември с 3-годишното ни дете. Четох, че плажовете на Поморие са подходящи за деца и разчитам, че са по-чисти от централния бургаски. Въпросът ми е подходящ ли е курортът (по-специално старият град) до края на септември, отворени ли са добрите заведения за хранене, които споменавате (св. Георги, Киселякът), има ли възможност за пазаруване на пресни плодове и зеленчуци, за да си готвим, има ли редовно работещи аптеки, педиатър, така че да сме автономни там дори и без кола, или е по-добре да изберем Бургас като база? Също подходящ ли е районът за спокойни дълги разходки, примерно по пясъчната коса, около езерото, или теренът не е за деца. Благодаря ви!

# 431
Има Т маркет, магазини за плодове, пазар, Мега маркет, аптеки , суперчета...то си е град, не само курорт. Хора живеят там целогодишно...има си всичко според мен.

# 432
Някак си оцеляваме целогодишно тук (шегувам се).Градчето си има всичко и големи вериги и малки магазинчета, педиатрите ни са добри и никой няма да ви върне,всичко си работи и си мисля дори, че юни и септември са най-хубавите месеци в Поморие.Есента ни е разкошна!

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 19:40 от Stone flower

# 433
Някак си оцеляваме целогодишно тук (шегувам се).Градчето си има всичко и големи вериги и малки магазинчета, педиатрите ни са добри и никой няма да ви върне,всичко си работи и си мисля дори, че юни и септември са най-хубавите месеци в Поморие.Есента ни е разкошна!
Така се и надавях, благодаря много! Наслаждавайте се на лятото!

# 434
Всичко си има, все пак след Варна и Бургас , Поморие е най- голямото градче.
Само Киселякът ще е затворил.

Общи условия

Активация на акаунт