На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 986
  • 990
  •   1
Отговори
# 435
Кога затваря Киселяка

# 436
  • Точно където трябва
От мин.година се пробвам да купя от него, все не става. Вчера отивам- няма лаврак, да мина днес. Одеве отивам в 14.00 затварял и вече не приема поръчки.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 16:33 от elliee

# 437
    От 12 до 14 и от 18  до 21ч работи, като последните 15-20 минути не приема вече поръчки.

# 438
    • Точно където трябва
    Благодаря, че сподели. Мислех, че днес е до 2 и пак нямах късмет. Довечера освен да пробвам пак.

# 439
    Ами ние миналата година помня как един ден тичахме буквално, че наближаваше без десет, два...и пак не ни взе поръчката...
    И се чудехме защо не добави един надпис че поръчки се приемат до 13.30ч..а не хората да се учат в движение и да гадаят....ноооо.....

# 440
    Има си сложена бележка до кога се вземат поръчки. Относно лаврака-понеже аз ядях основно това,винаги когато го помолех да ме има предвид за 1 или 2 лаврака-никога не ми е отказвал и са ми били опечени в точното време. Но аз съм му редовна😁😁😁😁

# 441
    Не видях бележка.
    Миналата година със сигурност нямаше.
    Тази един път само отидохме, та не споря...ама гледам не само аз не съм я забелязала, пък и в снимките назад също я нямаше...

# 442
    Скрит текст:
    Здравейте! Не съм била никога в Поморие и не познавам добре Черноморието, а се налага да прекараме семейно там целия септември с 3-годишното ни дете. Четох, че плажовете на Поморие са подходящи за деца и разчитам, че са по-чисти от централния бургаски. Въпросът ми е подходящ ли е курортът (по-специално старият град) до края на септември, отворени ли са добрите заведения за хранене, които споменавате (св. Георги, Киселякът), има ли възможност за пазаруване на пресни плодове и зеленчуци, за да си готвим, има ли редовно работещи аптеки, педиатър, така че да сме автономни там дори и без кола, или е по-добре да изберем Бургас като база? Също подходящ ли е районът за спокойни дълги разходки, примерно по пясъчната коса, около езерото, или теренът не е за деца. Благодаря ви!
    Най- подходящо за разходки/тренировка е крайбрежната алея, която започва от кея в стария град и продължава до новия град /над 3 км е/, за магазини и аптеки вече са писали че има, също така има много малки магазинчета за плодове и зеленчуци, много добре заредени и пресни...За заведения - ресторант 24 часа /работи целогодишно/, Немо /до към 15 септември/ и двете са на самия бряг / на крайбрежната алея, за която писах по горе/, Св. Георги / работи целогодишно/ и той се намира на метри от тези двете, но от страната на центъра...
    -------------------
     ! По пясъчната коса е възможно да има змии, не ви препоръчвам с дете...Това е красиво и диво място, ако не ви е страх, няма проблем, защото змиите са водни но излизат и на сушата, малки са като размер и не са отровни...През юни сме ходили по косата и е нямало змии, но юли, август и септември съм виждала..

# 443
    Проверих с точност - крайбрежната алея е 6 км в едната посока. В началото е малко остаряла настилката, но на 16.09 ще я почнат да я ремонтират. Обаче няма да.я.затварят цялата алея,.а.дамо където ще е ремонтът

# 444
    Мнение за хотел  Феста  и в коя част на Поморие е....старата или нова?

# 445
    Новата.

Писано е за хотела. Хубаво е да прочетете поне тази тема, преди да попитате...

# 446
    Проверих с точност - крайбрежната алея е 6 км в едната посока. В началото е малко остаряла настилката, но на 16.09 ще я почнат да я ремонтират. Обаче няма да.я.затварят цялата алея,.а.дамо където ще е ремонтът
    От къде до къде е 6км.. Ако е само пешеходната част на алеята, примерно от Св. Георги в Стария град до Южния плаж в Новия е към 3 км, а не цялото крайбрежно разстояние от южната част на полуостровчето.

# 447
    Хм...от  мястото с надписа Поморие в стария град, до първите шезлонги в новия стигнахме ние. На връщане го взехме за 40 мин.бърз ход...значи около 3 км да сме извървяли...Thinking

# 448
    Бяхме на пясъчната коса.Днес си тръгнахме.Никакви змии не сме виждали.Само мушичките от езерото.
    Посетихме музея на солта,оказа се,че не е далече.
    Така и не разбрах кой плаж е южен,кой северен и къде са местата за разходка..Другия път повече,ако има такъв...
    А днес как беше морето?

# 449
    Скрит текст:
    Здравейте! Не съм била никога в Поморие и не познавам добре Черноморието, а се налага да прекараме семейно там целия септември с 3-годишното ни дете. Четох, че плажовете на Поморие са подходящи за деца и разчитам, че са по-чисти от централния бургаски. Въпросът ми е подходящ ли е курортът (по-специално старият град) до края на септември, отворени ли са добрите заведения за хранене, които споменавате (св. Георги, Киселякът), има ли възможност за пазаруване на пресни плодове и зеленчуци, за да си готвим, има ли редовно работещи аптеки, педиатър, така че да сме автономни там дори и без кола, или е по-добре да изберем Бургас като база? Също подходящ ли е районът за спокойни дълги разходки, примерно по пясъчната коса, около езерото, или теренът не е за деца. Благодаря ви!
    Най- подходящо за разходки/тренировка е крайбрежната алея, която започва от кея в стария град и продължава до новия град /над 3 км е/, за магазини и аптеки вече са писали че има, също така има много малки магазинчета за плодове и зеленчуци, много добре заредени и пресни...За заведения - ресторант 24 часа /работи целогодишно/, Немо /до към 15 септември/ и двете са на самия бряг / на крайбрежната алея, за която писах по горе/, Св. Георги / работи целогодишно/ и той се намира на метри от тези двете, но от страната на центъра...
    -------------------
     ! По пясъчната коса е възможно да има змии, не ви препоръчвам с дете...Това е красиво и диво място, ако не ви е страх, няма проблем, защото змиите са водни но излизат и на сушата, малки са като размер и не са отровни...През юни сме ходили по косата и е нямало змии, но юли, август и септември съм виждала..

Благодаря! И аз се чудех за змиите, защото видях някакви снимки. Ако наистина не са отровни обаче какъв е проблемът? Няма пепелянки, нали?

Общи условия

Активация на акаунт