На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 973
  • 990
  •   1
Отговори
# 450
Всичко си има, все пак след Варна и Бургас , Поморие е най- голямото градче.
Само Киселякът ще е затворил.
Благодаря!
Язък за Киселяка само, толкова четох за него тук, че вече се бях настроила за печена риба! Сигурно и той септември иска да полежи на плажа човекът...

# 451
Спомням си, че миналата година каза, че е до 31 август.
От коя до коя точка е 6 км? Доста ми се струва.
Ако случайно някой е решил да купува готова храна от магазина срещу пожарната, преди се наричаше Гранд, сакън, храната е отврат, уличните котенца не я ядат.

# 452
Здравейте и благодаря на всички за полезната информация която споделихте тук Hug
Седма година пак сме в Поморие,четвърта година в айвазовски,но тази година при нова хазайка,че предишната нямаше свободни дати.Беше рускиня от Бургас,много чиста и коректна жена,затова и 3 години все при нея си ходихме.Тази година собственичката е българка с камериерка украинка,много некоректни, много мръсен апартамент!
Драперии от паяжини,прашно на всякъде,в банята пясък на всякъде,накапано със следи от мръсотия по масите,посудата занемарена,мръсна хавлия смачкана до дивана,кърпите и чаршафите с петна,телевизора със счупена стойка облегнат на стената,комари размазани по стените и тавана, абе голяма мизерия!
Несъответства описанието в букинг с реалността.Пратиха пак камериерката,но тя отново си бе "оставила ръцете" и се наложи да чистя и пера аз.Собственичката нагло каза,да си търсим друго като не ни е чисто Grinning А цената за нощувка никак не е малка.
Въпреки и това уцелихме уникално време,морето кристално чисто и спокойно, което отми малко горчилката от мръсния апартамент.
Вчера посетихме "киселяка" към 19.20 нямаше опашка,пратих мъжът ми да поръча,та да се киселяви на него Stuck Out Tongue Closed Eyes обаче човека беше супер любезен.Като се върнахме след 20-тина минутки да вземем поръчката имаше опашка и продавача ги смъмряше всички,но с нас беше вежлив.Мъжът ми му се изкефи и каза,че не е киселяк,просто имаше много неадекватни хора.Скумрия,цаца и картофки си взехме,потвърждавам,че са пресни,но допълнително си ги доовкусихме с подправки.
Обаче предния ден се заблудихме и си взехме   от бързото хранене на отсрещната уличка и да ви кажа и там рибката беше прясна и останахме доволни,препоръчвам.
Да изкажа и положителни отзиви от здравословната сладкарничка,посетихме я и много ни харесаха еклерите,отношението беше мило,макар,че отидохме 10 минути преди да затворят и вече миеха.
От платеното паркиране тази година също ни докривя,но ...Обожаваме това градче, винаги има с какво да ни зарадва райско местенце ❤️

# 453
Е  то и аз го наричам Киселяк, взето оттук, ама ми е симпатичен и ме развеселява как строява отнесените. Народъте суперзамаян,  когато е на почивка, мозъците ни спират да мислят, ама то така и трябва, де.

# 454
Е, моят мозък не спира да мисли. Не се определям като неадекватна...когато съм на море.
Също не определям за неадекватен въпросът как приготвя рибата, на пеперуда, или затворена...
И т.н.и т.н.

# 455
Поправям се, Киселякът току- що ми каза, че ще работи, докато има хора.

# 456
Поправям се, Киселякът току- що ми каза, че ще работи, докато има хора.
Ох, олекна ми! Мерси! Вече ми мирише на море и риба...

# 457
Е, моят мозък не спира да мисли. Не се определям като неадекватна...когато съм на море.
Също не определям за неадекватен въпросът как приготвя рибата, на пеперуда, или затворена...
И т.н.и т.н.
Съгласна съм с теб teta75,аз отговорих същото на моя мъж.
Откъде да знам,че поръчваш и след 15 мин чак идваш да си го вземеш.
Киселяка записа поръчките и подвикна на опашката от хора:
"Махайте се от тука,аз ще ви извикам като е готово,какво сте ми се наредили като кръга на анонимните алкохолици" Sweat Smile
В този ред на мисли да похваля друго място за приготвяне на рибка намира се срещу Тмаркет до руския квартал.
Днес за обед взехме от там цаца и скумрия.
Като цени 3.50 цаца 4 и нещо скумрията за 100 гр..Скумрията я пекат разделена на две и можеш да вземеш с или без кости,ние взехме филе и повече ми хареса,защото беше хрупкава от вън сочна отвътре и по-добре овкусена,а и на киселия едното парче беше прегоряло отвън горчеше,а отвътре като попарена и безвкусна.Това място и по ефтино излезе,жената много вежлива,обяснява,препоръчва,а цацата по-едра и хрупкава.Довечера мислим пак от там да вземем,ще пробваме миди и калмари.

# 458
  • Точно където трябва
И аз взех преди малко прословутия лаврак. Дано го харесам, че отдавна му се каня. Особняк е, за киселяк не знам.Все още е претъпкан тоя град

# 459
Ако времето се задържи все така, още няколко седмици ще е претъпкан Simple Smile

# 460
На Киселяка как са калмарите, че уикенда съм в Поморие и да имам инфо Simple Smile (благодарско в аванс!)

# 461
Ядем ги и се облизваме Simple Smile

# 462
Здравейте и благодаря на всички за полезната информация която споделихте тук Hug
Седма година пак сме в Поморие,четвърта година в айвазовски,но тази година при нова хазайка,че предишната нямаше свободни дати.Беше рускиня от Бургас,много чиста и коректна жена,затова и 3 години все при нея си ходихме.
Май при една и съща сме ходили Simple Smile две години подред сме били при нея.

# 463
Средна работа.
Половината от 200те грама, бяха едни плоски квадратни неща, които са гадни на вид и несдъвкваеми. Явно реже от тубата ли, не знам....но са кофти.

# 464
  • Точно където трябва
Тъкмо тая вечер щях да вземам калмари, пак го изтървах за секунди. Добре, че не. Детето щеше да пробва за сефте, аз не ям такива.
Лаврака го биваше.
Само на мен ли ми се струва странно това, малки дечица да продават лакирани миди, ръчни гривнички и т.н. Принципно се кефя на такива, но тук нещо ми идват в повече и някак ме натоварват ...
Украинските изпълнения тази вечер по какъв повод бяха?

Общи условия

Активация на акаунт