На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 964
  • 990
  •   1
Отговори
# 465
И аз се зачудих защо всичко е на руски, дори водещата така говореше.
По-нататък по пешеходната улица имаше латино вечер. Simple Smile

# 466
На Киселяка как са калмарите, че уикенда съм в Поморие и да имам инфо Simple Smile (благодарско в аванс!)
За мен не стават.
Акулата, ако обичате, е най-изгодна като цена.
Лавракът, за мен, е чудесен.
А са безсолни, защото и аз така знам - риба не се соли преди печене, защото и изтичат соковете и изсъхва.

# 467
Здравейте! Готвим се за пътуването към Поморие и чувам, че се говори се за бум на стомашно-чревни вируси по Южното черноморие... Имате ли усещане за епидемия в Поморие или ще ме успокоите? И също, без връзка, какво е качеството на чешмяната вода в града, пие ли се? Благодаря предварително

# 468
Ние се върнахме преди 3 седмици. Бяхме за 14 дни в Стария град. Нямахме никакви проблеми. Вода си пием от чешмата.

# 469
Ние никога не пием вода от чешмата. Другото, за което е хубаво да внимавате е с храненето навън и поглъщането на морска вода😉 най-вече

# 470
Върнахме се преди няколко дни от Поморие.Не сме имали проблеми,но то си р индивидуално.За ешерихия даваха по ТВ.За Поморие казаха,че е една от най- малко замърсената морска вода.Никъде по морето не пием  вода от чешмата.

# 471
Момичета, как стои въпроса с паркирането пред хотел Регата и Съни бей. Там има едно пространство където можеше да се паркира свободно, поне до миналата година. Отсядам всяка година на ул. Крайбрежна и там си паркирахме колата. Тази година не знам как и бих била много благодарна някой да се отзове на питането ми.

# 472
  • София
Пространството за паркиране вече е платен паркинг.Прецакахо го този град,добре че имаме гараж към апартамента.
Момичета, как стои въпроса с паркирането пред хотел Регата и Съни бей. Там има едно пространство където можеше да се паркира свободно, поне до миналата година. Отсядам всяка година на ул. Крайбрежна и там си паркирахме колата. Тази година не знам как и бих била много благодарна някой да се отзове на питането ми.

# 473
  • Sofia
Поморие беше прекрасно градче с много чар и атмосфера. Не знам, кой и защо се постара да го съсипе, е получи му се! Започна се с презастрояването (ударно, безразборно и повсеместно), а с паркирането вече го довършиха..

# 474
Ние може би сме единствените доволни от застрояването и паркирането Flushed
Преди ходехме на квартирите в старите сгради в ужасни условия. Сега на брега на морето в съвременни условия...
Преди нямаше къде да спрем да си свалим багажа, сега си спираме спокойно, разтоварваме и караме колата на паркинг.
Само не ми харесват трънаците, наречени дюни на плажа в ляво от Софарма, които се използват за тоалетна и друг тип забава, но подозирам, че се води някакъв вид защитена територия и ще си остане неподдържано.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 23:11 от Не се сърди, човече

# 475
  • Sofia
Асфалт и бетон си имам предостатъчно и в София. В годините (над 10), в които сме почивали в Поморие винаги сме наемали етаж от къща, с баня и отделна тоалетна, голяма трапезария с кухненски бокс, огромен хол и две самостоятелни спални. Отлични условия за почивка, все едно си си  вкъщи. Стояхме по минимум две седмици и определено не сме мизерували. Имаше въздух и много простор, които лично на мен сега ми липсват. Но, хората сме различни.
П.С. Забравих най-важното - място за паркиране пред къщата, при това напълно безплатно.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 23:05 от Crystal_Noir

# 476
Пространството за паркиране вече е платен паркинг.Прецакахо го този град,добре че имаме гараж към апартамента.

Благодаря за отговора! Имаш ли представа колко лева е за 24 часа? Благодаря!

# 477
Паркиране има за 12 лв за 24 часа,има и за 20 и 25 лв за 24 часа

# 478
Тази година ни беше последната в Поморие,буквално се отвратих от печалбарството на местните хазайки,многото хора ,нежеланието на магазинерите да ти продадат нещо..Не става така,има нещо сбъркано в туризма у нас,аз самата съм от курортен град.

# 479
Аз от една "дама" продаваща на централното им пазарче останах с недобри впечатления, ама айде да не я описвам, че и на нея ще й излезе име. Недобро Joy...сеста на на моя човек ще дойде Laughing

Иначе да похваля Папис фууд в центъра, слещу Джелато сладоледите - симпатяги момчетата. Тази година обаче на обед не работят, отварят само вечер, миналата си работеха и по обед. Явно нещо с отлива на туристи тази година ли, не знам..така са решили...
Пици аз основно мятах там, синко пица, дюнер и веднъж бургер - хареса му бургера, каза че кюфтето било сочно и хубаво, не сухо като в..забравих къде извън Поморие беше като ядохме и не го хареса...сервира се като порцийка, с картошки, въпреки че само бургер си поръчваш.

Общи условия

Активация на акаунт