Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми)

• 46 605
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не са важни причините, важно, че не работят заедно и който си купува huawei да го има предвид.

# 571
Не са важни причините, важно, че не работят заедно и който си купува huawei да го има предвид.
Аз имам такъв часовник и телефон с Андроид и няма проблем.

# 572
  • София
Аз имам такъв часовник и телефон с Андроид и няма проблем.
И моят часовник работи, аз търсих функционалност, която преди я е имало, но са я махнали заради политическите неразбирателства. А именно комуникация между приложението на часовника с Google Fit и оттам данните се качват в приложението за храната Yum  Не че е кой знае какъв голям проблем, но да не можеш да си инсталираш Мах, какъвто беше въпросът, вече е.

# 573
Ами проблем е ☺️
Влизам да си гледам hbo, то станало МАХ и нямам достъп на всичкото отгоре. Питах тук за да знам да си правя ли труда да търся помощ от съпорта им.

# 574
Здравейте!
Има ли начин това, което искам да се получи?
Използвам ГугълХром за влизане в нета, запомнила съм всякакви пароли и преки пътища, но Нямам профил. Възможно ли е да синхронизирам това "безпрофилно" влизане с направен нова акаунт. Опитах чрез Включване на Синхронизиране (като на снимката) , но нещо не се плучава, праща ме в новия акаунт.
Скрит текст:
Използвам служебен лаптоп и трябва да госменя с друг, а не ми се ще да въвеждам всичко ръчно и търся по-лесен начин. Така или иначе ще изтрия всичко, в което имам мои данни, зная, че имаше опция да изтегля паролите си на файл, това ще го намеря къде беше.
Благодаря за съдействието!

# 575
  • Пловдив
Някой да има проблем с библиотеката в Shazam?
Отваря ми само началната страница и като искам да отворя пълния списък от See All не отваря Confused
Стои така...

# 576
  • There I was on a July morning
Здравейте,
откакто си купих нов лаптоп, т.е. преди около 1 година, си инсталирах безплатната алтернатива на Microsoft Officе - Libre Office, обаче нещо не е моето. Някои функции ги понаучих, други - не, но не ми се и занимава да ги разучавам тепърва, при положение, че дълги години съм ползвала/ползвам служебно (и вкъщи) Excel и Word.
Та с 2 думи - какви са възможностите и сайтовете, от които мога да си изтегля безплатен (или по-евтин Microsoft Office) като не държа да е най-новата версия? Има сайтове, които предлагат пакета за по 29 Е по-стари версии. Мога ли да им се доверя, при положение, че в microsoft.com цените са много по-високи и то на база годишен абонамент?

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 21:14 от Скубиду

# 577
Легално няма начин да минеш метър, освен ако не хванеш някоя временна промоция на черен петък или по празниците.
Нелегално - сайтове с евтини лицензи има много, но би трябвало да е срещу правилата да се споделят тук, макар всъщност да се толерира. Всеки сам си преценява дали да рискува.

# 578
Здравейте,
откакто си купих нов лаптоп, т.е. преди около 1 година, си инсталирах безплатната алтернатива на Microsoft Officе - Libre Office, обаче нещо не е моето. Някои функции ги понаучих, други - не, но не ми се и занимава да ги разучавам тепърва, при положение, че дълги години съм ползвала/ползвам служебно (и вкъщи) Excel и Word.
Та с 2 думи - какви са възможностите и сайтовете, от които мога да си изтегля безплатен (или по-евтин Microsoft Office) като не държа да е най-новата версия? Има сайтове, които предлагат пакета за по 29 Е по-стари версии. Мога ли да им се доверя, при положение, че в microsoft.com цените са много по-високи и то на база годишен абонамент?
Виж ми този коментар(към края съм писал за Office 2019).

# 579
Можете ли да ми препоръчате облачно пространство на добра цена, не ми е нужен повече от 1ТВ?

# 580
Преди лаптопът ми се изключваше за една-две секунди,сега – за пет-шест и повече. Нормално ли е?

# 581
Можете ли да ми препоръчате облачно пространство на добра цена, не ми е нужен повече от 1ТВ?
1TB = $6 https://www.backblaze.com/cloud-storage/pricing
Плащаш спрямо колкото ползваш. Цената е на TB, но ако имаш качени по-малко, ще платиш по-малко.

Преди лаптопът ми се изключваше за една-две секунди,сега – за пет-шест и повече. Нормално ли е?
Нормално е. Някоя програма не може да се затвори толкова бързо и затова се забавя.

# 582
Предстои излизането на  Плейстейшън 5 про. Има ли изисквания към техническите характеристики на телевизора, за да се възпроизвеждат игрите ? Възможно ли е, ако телевизора е по-стар, резолюцията на игрите ( например Фортнайт) да не е добра ? Благодаря Flowers Four Leaf Clover

# 583
Предстои излизането на  Плейстейшън 5 про. Има ли изисквания към техническите характеристики на телевизора, за да се възпроизвеждат игрите ? Възможно ли е, ако телевизора е по-стар, резолюцията на игрите ( например Фортнайт) да не е добра ? Благодаря Flowers Four Leaf Clover
Ако телевизорът е с ниска резолюция съответно тя ще е и максималната за играта. Трябва да има HDMI порт. Други изисквания няма.

# 584
Здравейте. Не знам дали съм в подходящата тема, въпросът може да е тъп, но съм малко изостанала от съвременната техника. Ползвам един по-стар модел телевизор, не е смарт. Има HDMI и USB портове, няма WiFi. Има само ефирна ТВ, отделно към мобилния ми план на А1 имам ТВ през интернет. Пускам филми на телевизора от флашка, или гледам ТВ като свързвам лаптопа с HDMI кабел. Има ли джаджа, която може да се сложи в ТВ  в един от двата порта и да се свърже с лаптопа безжично като аналог на HDMI връзката? Някой конкретен пример не много скъп? Дано стана ясно какво питам.

Общи условия

Активация на акаунт