Добре дошли в света на настолните игри 2

• 9 449
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Azul е много хубава игра, но ако трябва да я взимам на цената от магазините бих си я спестила. Навремето я бях взела от Алиекспрес за 15 лв, неразличима от оригинала (с хубавите керамични плочки, а не с пластмасови). 4 години по-късно още е като нова.
Дом мечта я имаме, но не ни хареса геймплея нещо.

# 61
Стандартната Азул е много приятна. Обаче има една версия с ромбчета - ужас ужасон е за мен и не мога изобщо да я схвана. Иначе за децата не е проблем.

# 62
Азул сме играли с дъщеря ми откакто беше на 5-6. Е, не си напрягам много мозъчните клетки, но определено може да се играе и от по-малки. Ние вкъщи я харесваме.

# 63
щом ви харесва Азул, пробваите Природа, малко повече мислене и красота.

# 64
  • Sofia, Младост 3
Включвам се тук, аз съм голям фен на настолни игри. Любимата ми за цял живот е Ticket to ride. За жалост рядко има с кого да играя, никой около мен не обича да играе толкова 😄

# 65
Сега откривам темата,здравейте!

Големият ми син, 6г 10м, обича да играе игри - детско монополи, нашето монополи гига едишън,  не се сърди човече, домино. Купих му Тикет ту райд Европа, но (спам ме е да си призная - не можах да схвана напълно правилата, той нетърпелив и нервен) играем по наш си начин Grinning
С удоволствие изчетох постовете назад и си открадват идеи за следващ подарък.

# 66
  • Г. О.
Ticket to ride според вас за колко годишно дете е подходяща?

# 67
  • Някъде Там
Ticket to ride според вас за колко годишно дете е подходяща?
Зависи от детето.
С моите играем катан от 6 годишни. Просто тогава нямахме тикетс то Райд. Ако им обясните правилата и им помагате в играта много бързо схващат. Подсказвайте им, коментирайте и в един момент даже те започват да дават идеи 😉

# 68
Здравейте!

Ако някой е играл и двете игри - Азул - стандарт и Азул - Кралска градина, моля да ми каже, коя повече му харесва, коя е по-забавна според вас?

# 69
Здравейте,

Бих препоръчала горещо Calico. Води са за 10+, но има няколко нива на трудност и с дъщеря ми на 7 и половина я играем без проблеми вече от повече от година. Много е красива, насърчава развитие ба логическо мислене, комбинативност и следене на няколко показателя едновременно. В общи линии задачата е да се създаде пачуърк, който да харесва на определен вид котка/котки и/или да пасва на предварително зададените критерии на "юрганчето", като различните котки предпочитат различни комбинации от цветове и десени. И бонус за любителите на котки - много са сладки и красиво нарисувани. BlushGrinning

Общи условия

Активация на акаунт