Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 63 441
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Нали и аз търсех такъв ФДТ, че от бременността кожата ми стана много суха на лицето. И си взех много стария healty mix на Боржуа. Ееми, страшно доволна съм! Единствен минус е, че не е изключено траен. След 8-9ч носене изчезва по носа..

# 346
На Clarins Skin Illusion, не става ли точно за по-сочен ФДТ?
На мен днес като такъв ми го представиха, но така и не го пробвах, защото докато стигнем до него вече нямах място ни по ръцете, ни по лицето. 😆

# 347
На Clarins Skin Illusion, не става ли точно за по-сочен ФДТ?
На мен днес като такъв ми го представиха, но така и не го пробвах, защото докато стигнем до него вече нямах място ни по ръцете, ни по лицето. 😆
Става, перфектен ми е.

# 348
Момичета, здравейте, търся сайт, в който да напиша моят номер и марка фон дьо тен, и сайтът да ми покаже на кой цвят отговаря от друга марка? Моля ви помогнете, ако го знаете.

# 349
Момичета, здравейте, търся сайт, в който да напиша моят номер и марка фон дьо тен, и сайтът да ми покаже на кой цвят отговаря от друга марка? Моля ви помогнете, ако го знаете.
Findation

# 350
В някои държави ДУ може да се намери за около 50 лева, но тук аз най-евтино съм го взимала от намаление в Дъглас на 59 лева.
В Делириум и Дъглас мисля че на редовна цена е около 110 лева.

Ии само да похваля матиращата база на Боби Браун. 😍 с нея вече визията наистина е завършена и съм влюбена в резултата. И с двата фдт много ми харесва ефекта.
Здравей, коя е тази база? На водна основа ли е?

Аз май вече с моята мания да пробвам все нещо ново и ново няма да се разберем. Всеки път се уверявам, че ДУ е моят ФДТ и всеки път се изкушавам да пробвам нещо ново. Получих си ФДТ на Hourglass Ambient Soft Glow цвят 5,5. Тъмен ми е, по скоро ми жълтее. Трябва ми по светъл и есентуално да ги смесвам, за да си напасна цвета. Само че не ми се занимава. Ако някой се интересува да ми пише на ЛС, разделям се с него и приключвам с експериментите.

# 351
  • Бургас/Пз
Кларинс Скин Илюжън и на мен ми е много сочен и прекрасен за сухата ми кожа. ДУ така и не можах да го заобичам, защото винаги трябва да го  комбинирам с нещо, за да избегна изсушаващия ефект.

Приятелка ми даде да пробвам банановата пудра на Революшън и учудващо се харесвахме с нея. Като цяло избягвам пудрите , на тази не ми стои като брашно и полира много хубаво кожата.

# 352
Скрит текст:
В някои държави ДУ може да се намери за около 50 лева, но тук аз най-евтино съм го взимала от намаление в Дъглас на 59 лева.
В Делириум и Дъглас мисля че на редовна цена е около 110 лева.

Ии само да похваля матиращата база на Боби Браун. 😍 с нея вече визията наистина е завършена и съм влюбена в резултата. И с двата фдт много ми харесва ефекта.
Здравей, коя е тази база? На водна основа ли е?

Аз май вече с моята мания да пробвам все нещо ново и ново няма да се разберем. Всеки път се уверявам, че ДУ е моят ФДТ и всеки път се изкушавам да пробвам нещо ново. Получих си ФДТ на Hourglass Ambient Soft Glow цвят 5,5. Тъмен ми е, по скоро ми жълтее. Трябва ми по светъл и есентуално да ги смесвам, за да си напасна цвета. Само че не ми се занимава. Ако някой се интересува да ми пише на ЛС, разделям се с него и приключвам с експериментите.

Ето тази е:

Не съм много запозната със състава обаче, това пише в Нотино

Имам чувствителна кожа аз, за мен е важно, че не ми дразни кожата

# 353
Аз ползвам тази база на Bobbi Brown
https://www.deliriumexclusive.com/bg/grim-litse-osnobi-za-grim/v … -face-base-641509
Всеки фдт се държи много добре с нея - не помръдва до сваляне, понякога и повече от 12 часа.

# 354
^^^ хубавите са базите на Боби Браун много, ползвала съм и двете, но и други не им отстъпват - и по-евтини и по-скъпи, на вкус и цвет...

# 355
Така е, другата отлична база ми е тази, води се серум-база
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-ozaryavasht-serum-za-lit … 059729360717.html

# 356
  • софия
Така е, другата отлична база ми е тази, води се серум-база
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-ozaryavasht-serum-za-lit … 059729360717.html
Цветна ли е?

# 357
Бледорозова, полупрозрачна, гелообразна текстура има, не прави цвят на кожата.

# 358
Здравейте, красавици! На 45 съм, със суха кожа, НО с разширени огромни пори (генетично, за съжаление), издирвам база, подходяща за мен. Използвам единствено течни продукти - ФДТ, серуми под него, предвид сухата ми кожа, но тези порииии… ужасТ просто… а така ми се иска да се видя веднъж с гладичко лице. Преди време си бях купила една в зелена опаковка, май на мейбълин, много хвалена беше - ми пълен боклук се оказа за мен😀. Така че, смело предлагайте нещо, с което да изтрия визуално порите по лицето си (може и да не е база, а самият финален продукт отгоре).
Благодаря и бъдете все така красиви:))!❤

# 359
Аз много харесвам матиращата база на Фенти и последното ми откритие е матиращата на Milk в черна опаковка. Blush

Общи условия

Активация на акаунт