Отговори
# 195
Аз също приемам пренаталните на Джеймисън още преди забременяването. Фолиевата също и затова първите месеци ми беше на горна граница. Омегата я добавих чак в началото на трети месец.

# 196
Ясно.... всички пак сме различни 🤔🤭☺️
Сега на 05.06 съм при АГ ще питам...щото аз пия само фолиева киселина, откакто разбрах, че съм бременна и продължавам ..гледам, че ми свършват и се зачудих да купувам ли други ...🤭

Да мен днес ми беше много хубав ден, видях се с мои много близки приятелки, на които съобщих новината ...те бяха много щастливи/нали знаете от истински и искрено щастливите приятели/ цяла вечер си говорихме на чаша вино/вода ..имах нужда да се заредя с положителна енергия

# 197
Здравейте момичета! Не съм се включвала отдавна, бях доста заета и исках да изчета всичко преди да пиша, та ми отне доста време. За чата в месинджър изобщо нямам време. Ходих на изпити(вече съм магистър), излизам по-често с приятели, ходя на работа все още. Гледам да съм постоянно активна, така се чувствам много по—добре.

Тези които се чувстват изнервени, напрегнати и като цяло зле психически, да знаете май има надежда, аз от една седмица се чувствам отлично.

Обсъждали сте храненето- аз ям всичко, гледам да е балансирано, но ям и сладко и хляб. Моята гинеколожка каза може всичко с мярка. Качила съм 3кг, 18 седмица. Фолиева не пия вече, само на pregnantcare и биозин мама съм.

На Мацето и Таничка и аз стискам палци за скорошни добри новини 🍀

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 12:14 от Eksi

# 198
Момичета, обезкосмявате ли интимната зона и как се справяте с растящите кореми?

Аз ходех на лазарна епилация, но естествено спрях, като научих, че съм бременна. От тогава преминаха обратно към бръснене, но няма дълго да мога да го правя май, че става неудобно, а за кола маска ме е страх да не доведе до контракции

# 199
Аз днес съм в добро настроение. Вчера явно нещо се случи , ама то от сутринта започнаха да ме ядосват , а днес станах и отидох на плаж, как да е в лошо настроение човек 😀

Обезкосмявам се навсякъде със самобръсначка от много години. Нямам проблеми.

# 200
  • София, България
И аз там се бръсна. Ми колкото се виждам, толкова. Като не мога вече - с огледало Grinning

# 201
И аз със самобръсначка, иначе преди на лазерна, но до догодина забравяме хаха

# 202
Аз ходех до преди да забременея на лазер също, но бях едва на 5та процедура ... та при мен нямаше огромна полза и сега си се възвръщат. Само със самобръсначка, за епилация не ми се рискува.
Иначе като бях ходила по спешност в Токуда при една АГ и нещо става въпрос , че краката ми са гладки , а там от лазера си имах полза и й казвам,че скоро няма да ходя и тя реагира " защо , няма проблем да ходиш на крака,ръце,мишници, само не и на интим"
И аз малко се шокирах, не мисля, че е позволено и БЕЗвредно това облъчване. Но всеки луд с номера си.

# 203
И аз мисля, че лазер на други части на тялото няма проблем. Имам на почти цяло тяло и съм много доволна. Но тук там има по някой поникнал косъм и специално за подмишници мисля да отида.

# 204
С предната бременност ходех на кола маска. В 9-ти месец козметичката ми се молеше да ме обръкне, а не дърпа, че и нея я беше страх от контракции и да не й родя на масата 😅
Имаше известно стягане, но аз си бях така или иначе от 4-ти месец с контракции, та си пиех магнезия и си ходех.
Сега за момента са бръсна, но скоро пак ще ида на козметик, че вече не се виждам и на сляпо е неприятно.

# 205
  • София
За момента с обикновен самобръснач за мишници и интим. Краката пък бръсна само от коменете надолу, нагоре са руси косми. Засега се оправям. На лазерна епилация няма да ходя преди да родя.

# 206
Оо аз не бих рискувала за лазерна епилация, било то и на краката. Иначе , diorgg, сега и от хормоните още повече ще наваксат косъмчетата ( не е задължително де)
Чувала съм ,че който редовно си е ходил на кола маска няма проблем , защото е свикнал с болката, не е ок те първа да се започва по време на бременност. Аз с предната бременност изглупих , хем знам ,че е нормално по-голямо окосмяване , но много ме дразниха косъмчетата по корема и ударих една лента , после какви страхове брах...болки , контракции. За това сега и като горила да стана , не ги пипам 😀

# 207
  • София
И косъмчетата по корема можеш да ги минеш със самобръсначката. 😉

# 208
  • Бургас
Аз съм с лазерна от преди това, само ходех на поддръжки. Ама с тия инвитро процедури и забременяването не съм ходила скоро на поддръжка и почнаха да никнат косъмчетата. Оправям ги на сляпо с бръснача. И предната бременност така бях.

# 209
Навсякъде с епилатор, на интим със самобръсначка...
Аз също не бих рискувала с лазер, на която и част да е ...
Космите по корема, които не се получават при всеки, после се махат сами...недейте да ги махате сега, аз не бих, ако имам
Сега си чакам тъмната линия, ама май е рано за нея

Общи условия

Активация на акаунт