Отговори
# 210
  • София
То лазера има вероятност да не действа заради хормоните, помня че го пишеше в уейвъра я който подписвах при лазера.Не бих ходила нито на лазер, нито на кола, първото не ми се струва безвредно щом и за кърмачки не е позволено, второто ме е страх от инфекции.

Иначе аз ще мина на крем за депилация на интима, мажеш всичко и всичко пада.

# 211
Маце, яяя го прати този крем 😀

# 212
  • София
Veet крем ,има го във всички дрогерии и аптеки.

# 213
  • Somewhere beyond the moon and stars
Veet крем ,има го във всички дрогерии и аптеки.

Аз не съм ползвала за интим, доволна ли си? Получават ли се кожни възпаления, все пак кожата е по-нежна? Готина идея, допадна ми.

# 214
  • София
Много съм ползвала за интим, сигурно от тийн го ползвам, но трябва да се спазват указанията и да се измива старателно, както и може би не е зле тест да се направи първо.

# 215
За лазерите май не толкова облъчването, колкото опасността от пигментация е противопоказно, поне така съм чувала. 🤷‍♀️ Иначе, аз преди космите по корема, които си имам от тинейджърка, си ги махах именно с деепилаторен крем, ама това е с толкова химия, че не бих помислила сега за такъв, за която и да е зона.

# 216
Лазерната си боли и без това, представям си сега какво мъчение би било ( за лигави като мен които не търпят болка де) а и лятото не се препоръчва и без това 🤌🏼

# 217
Оххх , пак се започнаха ужасни киселини при мен , хапна ли нещо после ставам като някой триглав змей , бълвам огън от всякъде 😀 сигурно и това ще е с много коса като първото 😀

# 218
  • Бургас
Оххх , пак се започнаха ужасни киселини при мен , хапна ли нещо после ставам като някой триглав змей , бълвам огън от всякъде 😀 сигурно и това ще е с много коса като първото 😀
Не е гаранция. Дъщеря ми нямаше почти никаква коса, а киселините ме тормозеха нон стоп. Да ти кажа само газираната вода ме оправяше.

# 219
Ох, да ви се оплача какво безсъние ме мъчи, не знам пълнолунието ли е, легнах в 1, станах в 5:30 до тоалетна и няма заспиване 🤯

# 220
  • София, България
Пълно-хормони-е е Joy
Редовно като се събудя после съм като кукувица Astonished

# 221
Добро утро!
И аз не спах добре , схващаха ми се краката въпреки магнезия... Днес съм на преглед , може ще ми вдигне дозата или пък просто ще трябва да го преживея още няколко месеца.

Танче , да знам ,че си е измислица това с киселините и косата , но пък синът ми наистина с огромна коса се роди 😀 гавискон взимам ,но не помага , ще питам АГ какво друго да пия , че без рецепта нищо не можело. В 9-тия месец като бях просто нищо не ми помагаше за съжаление ...

# 222
  • София
И аз се оцъклих като бухал днес в 5 хаха. Освен това си имаме пълнолуние, супер Луна 😂 Хубавото е, че този път успях да заспя пак до 8.30 (рядък шанс като се оцъкля така). Явно е такъв периодът. А и с тези ранни летни утрини и изгрев от 5 и нещо, организмът бързо превключва на фаза ден.
Аз засега нямам киселини, но коремът видимо се е вдигнал нагоре.

# 223
И аз имах трудна нощ. Още от вчера вечерта като се започна със гадене и повърщане. След това имах доста силни болки от дясната страна на корема и въобще не можах да си намера удобно положение за сън. Като найнакрая заспах, сънувах кошмари и се събудих...

# 224
  • София, България
Аз днес даже станах преди детето. Той си спеше аз кафе си направих, таман поседнах с кафето и пристигна… и той е болен и аз явно още не съм се съвсем съвсем излекувала, та си влачим някаква странна лека хрема и паднали гласове.

Утре сутрин рано рано съм на ЛКК за болничен. И после съм на преглед. Нямам търпение вече. Hug

Чудя се… явно че обществените басейни са забранени, ами наш си басейн в двора? С хлор и всичко… дали е позволен Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт