ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 726
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • Майничка
Lakers, едва ли ще ги оставят веднъж на 2 дни - има по пътищата бензиностанции, мини Ошан и Карфур в градовете, пици, сандвичи ... няма да останат гладни.

Момата пазарува всичко без мрънкане, само да й се каже. Но и магазините са на 1-3 минути.

# 226
  • Varna
На организирана екскурзия с класа са.Отиват със самолет , а се връщат с автобус. Така казаха от агенцията , че ще ги водят през ден до супермаркет.Имат включени за 6 нощувки само 3 закуски . Шегувах се с него , че първият ден като си купи чипс и кола  от втория нататък ще се научи.

# 227
  • София
Вкъщи голямото пазарува ако го накарам. Ако го взема с мен, знае, че е за да влачи торбите и няма проблем с това. Малкото все гледа да се измъкне, ама като му се каже - отива. Но се започва мрънкане - тези лимони са ГМО, тези домати са огромни, нещо друго е скъпо. Взел си чипс, но голям пакет, защото е по на сметка. Някакви бонбони донесъл, защото са по-евтини отколкото на лавката в училище с 10 стотинки.

# 228
Най - кошмарно е да идем с щерката на МОЛ. Тя няма проблем да си избира дрехи за себе си. Но това което аз харесам за себе си, не се одобрява. Започва се с репликите : " Не, ужас!", "Не, като пенсионерка си!", "Ти луда ли си да облечеш това?!, "Не, в никакъв случай!",  "Не, много е скъпо!"... ще кажеш, че тя е майката, а аз дъщерята... Ако я слушам трябва гола да ходя 🙂

# 229
Аз го изпращам за черен пипер, той ми носи червен! Повече няма нужда от коментар. Disappointed RelievedDisappointed RelievedLaughing

# 230
Лейкърс, добър житейски урок ще има, да си изкара чудесно, па може и втален да се върне.

До ся хойкахме, излезнахме в най - голямата жега. Ма то и да не е жега, на мен си ми е топло. Не просто топло, няма душ, няма вентилатор, охладител, нищо не помага за туй потене. Иде ми да съ гръмна, от всякъде шурти тая пот. То затва и сърдитка не ще да ходи до магазина. Първия на около 3 мин. от входа, втория на около 6 - 7 мин., третия ( супера ) на около 10 мин., но по мое ходене, а аз ходя бавно и славно, като народна провлачена песен. Все пак кокалите болят и кърцикат.

Вита, и мойта се държи тъй.

Бобси, хич даже не си ни изтървала, тамън за купона се включваш.

То и Лейкърс, се губи, и то доста, но все пак се разписва. Един кавалер в темата е, да не бяга от кокошкарника по тъча.

Тия стават от зле по - зле, докато почнат децата им училище, кой знае до каква степен ще се побъркат.

Важно е при мен купонът да е на макс, мноу ми съ оди по купони.

# 231
  • Бургас
Ужасена съм и потресена!
Днес на консултацията са казали,че поправката е утре !!!??? Е,как може! От днес за утре!
Спешно трябва да сътворим и научи 10 теми за утре! Абсурд!

# 232
Защо ли ми трябваше да надникна в седмокласната тема?! Там е кошмар. Да Ви кажа ние миналата година направо си бяхме супер спокойни и АДЕКВАТНИ. Няма защо да се чудят, че децата изкарвали малко точки  по бел и мат. Като гледам четенето им с разбиране е добре, че те не ходят на изпит.

# 233
Момичета, нахлувам с молба за съдействие:)
Моля ви за мнения за НГДЕК- къде учат гимназистите, какво е нивото? ДЗИ БЕЛ е ясно, много са добри, но дали е резултат от уроци или от подготовката в училище? Как е положението с униформите?
Благодаря ви предварително:)

# 234
  • Mars Hotel
Карзче, как така утре?! Това не е ли някак регулирано, поправките не са ли по-късно? Адски неадекватно е това.

# 235
  • София
karzz, стискам палци утре детето да мине и да Ви е леко лятото. Да попрегледа нещо вечерта и утре да се справи, така или иначе е учен НЕ през годината, все нещо ще направи . Какви са тези 10 теми?

# 236
  • в очите на дъщеря ми
karzz, стискам палци...голямо безумие е това...

# 237
  • София
Ужас, и аз стискам палци!

# 238
  • София
karzz, стиснати палци и от мен.
Утре да има късмет, момчето! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
За това, че е от днес за утре, просто нямам думи.

# 239
karzz ,дано попадне на добър човек ,който да му помогне.Аз самата като ученичка един път останах на поправителен по математика случват се и такива работи Simple Smile Падна ми се добър учител да ни наблюдава ,много ни помогна за някой задачи без него нямаше и да минем. Simple Smile Стискам палци на детето.

Общи условия

Активация на акаунт