ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 739
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да вземе да се оплаче малкото Скиорче на ръководителите. Е, аман от грубости и своеволия, явно и в чужбина си ги имат невъзпитани тинейджъри.
Добре, че Скиорчето е ходило на много състезания, та е попадало в различни ситуации и е срещало  всякакви деца .
Стискам палци всичко да се нареди!

karz,  жалко, че не са го пуснали детето. Сега ще трябва да се понапъне лятото. От това може само да му стане досаден немския, а няма да го заобича повече езика. Ти му говори, че трябва да го научи  и заради многото туристи на морето. Още един език само ще му увеличават шансовете за работа.
anra, благодаря за почерпката.
Тони, аз също се замислих за някой стар номер, но на такива международни лагери са много строги относно спазване на правилата. Като нищо може да те изпратят по живо- по здраво у дома.

# 316
Ох, Тони, къде ме върна в ония далечни времена на лагерни простотии?!
Може и по-деликатен номер: да прелива вода от чаша в чаша. Това за облекчаване на пикочния мехур. Друго се сещам: да я гледа настойчиво преди сън, но безизразно. Да видим дали ще мигне цяла нощ тази мъчителка на нашето Скиорче! За още номера се сещам, но трябват повече хора. Славни години бяха... Аз бях много настъпана, но паметлива за всякакви щури  идеи. Разбира се, никога не приложих нищо върху никого. А така ми се е искало понякога! Обаче със страх, респект и лек възторг наблюдавах как се правят номера на някоя жертва. На мен ми беше достатъчен един разказ за черните лалета, скрити зад завесите, и можех да съм на караул цяла седмица без да мигна.
Тони, нямам повод, черпя ей така, за душата и очите, да сме здрави, слаби и млади. Доколкото е възможно...

# 317
  • София
Благодаря за подкрепата!🤗 Надявам се да се оправи някакси, а “тарторката” да се усмири и да си намери други занимания.
Тя действително има опит с лагери, но те са различни - децата имат общи интереси и цели, познават се. Тук масовката е голяма. Над 30 бр. 15-годишни момичета, разделени по групи. И във всяка възрастова група между 11 и 18 години са по толкова момичета и момчета -лудница😱. Иска й се да си намери някоя сродна душа, с която да си приказва и да си изкара спокойно и приятно. Иначе е много красиво:
Скрит текст:

# 318
Скиорче, много хубава гледка. Плакна очото и се замечтах, на такова местенце с някой.... Ах туй подсъзнание, нема граници и спирачки.

Имсче, то, че може да приключи, може, но поне ще си отмъсти.

Анра, голяма грешка, трябвало е да си по - смела, но пък поне си гледала с кеф.
Пак си е повод, за кеф, удоволствие и здраве. Облажихме се, благодарение на теб.

Аз си мисля, че нашето момиче ще се справи със тази ситуация. Нема да съ остай на един мухъл да си разиграва коня, туй не и е бащиния. На такова хубаво място е, трябва да му се порадва.

Нещо компа със скенера не се долюбиха снощи, почна само да ми пише, че имало проблем, ай сик... от тука. Днес ще продължа да  ги мъча, барем се залюбят пак. Ако не, ще се правя на пишман фотограф.

# 319
  • Mars Hotel
Добро утро! Изпратих щерката на екскурзия до Барселона. Изпратих силно казано, де - те реално не са излетели още от София, но нали съм я предала до входа с проверките, свършила съм си моята работа.

Скиорче, много тъпо. Винаги съм си мислела, че на запад bullying не се толерира, пък то... Дано да се оправи положението.

# 320
Светлица, и ти бързаш да се оттървеш от наборчето. Какви майки сте вие, да си пращате децата толкоз далече, самички, на произвола на съдбата Joy, срамота, ще ви изклюкам, тъй да знайте.
Шегичка. Пожелавам на всички деца, да си изкарат добре, където и да са. Ваканцията е за това. Надявам се, и на Карзчето детето, да не му се провали ваканцията, да съчетава полезното с приятното. Нищо не пречи и той да иде някъде ако решат. Все пак и той човек.

Сърдитка спи, вчера ми се сърди, че я карам да свърши нещо полезно, да носи една почти празна раничка, вътре само няколко неща. Ще каже човек, че камъни ша сурка. Накрая се отсърди. Ма тъй ша е, то като наближава датата е все тъй. Аз пък с друг проблем от няколко дена, надявах се да приключи, но май скоро нема да ме огрей. Ще видим, дано ми мине, че хич не искам да ходя по доктори.

# 321
  • София
Скиорче, тази сигурно е с македонско потекло! Ако е така, ще се разберат и на български.

Весело изкарване на наборчетата, които са в чужбина.

Ние нали гласяхме среща. Имахме три дати, две вече минаха. Имаме ли среща на 14.07 около НДК?

# 322
  • в очите на дъщеря ми
Скиорче, тази сигурно е с македонско потекло! Ако е така, ще се разберат и на български.

Весело изкарване на наборчетата, които са в чужбина.

Ние нали гласяхме среща. Имахме три дати, две вече минаха. Имаме ли среща на 14.07 около НДК?
аз съм "За".

# 323
да за 14 юли

# 324
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За 14-ти съм на море, но весело да ви е

# 325
Весела среща,ние няма да сме тук!

# 326
  • София
Аз също няма да съм тук.
Днес рано, рано изпратихме детето на лагер и щастливи махахме на автобуса. Както се казва - здравей живот. Joy

# 327
  • София
Да подкрепяме от австрийско Скиорчето (дръж се, тома е голяма школа и каляване на социалните умения), явно няколко наборчета са на лагери с немски и моето сутринта по тъмно изпратихме към Австрия, цели 14 дни, досега толкова задълго не е била. Цяла нощ не се спа да не се закъснее и да се оправи багажа. Нашите са с класовете, друг е въпросът колко ще говорят на немски като са си все българчетата.
Иначе успя да изкара изпита за B1, който организираха, мисля, че всички деца го взеха, някой който е наясно каква им е скалата на изпитите на Гьоте? Благодарна съм на госпожата им, че без много зор успяха да понаучат нещо.
За среща в София съм за, тук съм си, само вечерта на 14 не ми е сигурна като свободна,  имаше ли алтернативи съседни дати?

# 328
  • София
Ние също се "отървахме" от тейна и го пратихме на лагер в Ахелой. Цял ден пускат снимки от тренировки и плацикане в басейна. Даже мютнах групата.

Тийна не се сеща да се обади, но беше пратил снимка на комплекса 😂

Ние с дъщеря ми сме на море в Лозенец. ММ е ерген за цели 5 дена. Комшиите ме бъзикат, че ще го водят по дискотеки в Студентски. Да го водят. Щерката обаче се притесни "ама наистина ли?" 😂

Весело да си изкарате на срещата.

Скиорче, малкото да не се дава.
Алекс ми каза, че на предният лагер си правели мамби.

# 329
Момичета, далечко сте ми, иначе и аз бих се включила, при удобна дата. Ама пък вие от софийско, все на някъде сте поели. То на края май, срещата ще я направите края на август или началото на септември, тъй кат гледам.

На мен никъде не ми се ходи, направих си партито сама, на ушите добре им дойде. Поне да не мисля от къде ми дойде таз чудесия до главата.

Общи условия

Активация на акаунт