ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 740
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Усещам, че купонът ще е пак тук. Виждам всички, в пълен състав, към 01.09.2023 г. Това ми говорят звездите.

# 331
Анра, май тез звезди се разбират с теб. Я кажи ся, 9 - ти клас как ще го караме, избутаме и завършим.
За купона, то при мен не е спирал, и тук, и вкъщи, и телом, и духом, всякак. Буквално и преносно, мойта ся си кара с тапите, като ляга да спи си пуска на всеослушание, комшията фемили с приятели правят втора вечер. Аз, ми и аз като сърдитка.

# 332
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Глейте ся, с 11-класната имахме среща в петък. Определихме, по-скоро те(че си тръгнах нали гоня последния селски рейс) следващата дата за среща.
Предлагам да си се видите 2-3-4 колкото толкова. Нека срещите започнат.
Аз мисля да видя Тонката другата година като ходим да избираме роклА на голямата.

# 333
  • Бургас
Добра вечер,Наборчета!
Извинявам се,че тези дни не писах,но ми е много натоварено в работата. Нямам време да дишам дори 😔
Благодаря ви,за огромната подкрепа,положителна енергия и мислите ви за нас! ❤️
След изпита, отидохме на плаж. Поговорихме си. Наваля ни страхотен дъжд,дано е за хубаво за септември!
Сега издирвам къде да го запиша на курс.

Тони,колко простотии дме правили по лагерите. И мамба, и паста за зъби, и Дама Пика сме викали,и дискотеки сме си правили,на шише сме играли,на стражари и апаши....колко хубаво беше!

Скиорче,ще се оправи детето! Ще постави натрапниците на мястото им!

Почерпах се с ягодки и шАколад 😉

# 334
Нинка, ако ша съ разкарваш зарад адната рокла, хич не се кани. Ся ша ти реча за оти. Оти, кака, колкото по - рядко са наема да слазъ от ( балканя ) високото, че ние сме там. Толкоз повече почват да не ми аресват тез рокли. Един и същи модел, единствено сменят коланчика. Завчера минах по Българията, загледах се в няколко, че нъл са натопорчени кат гъби. Ми всеки магазин едно и също, само цвета или нещо дребно е променено. Хич, ама хич не ми аресаа. Не го казвам защото са ми под носляка, а защото си тей. Изчерпани са откъм разнообразие.
Инък ако има шанс, някога, някъде, ша съ зърнем. Но при едно условие, да ми обещаеш, че кът ма кьорниш, нема да съ плашиш и да избегаш с 1000 на обратно. Обещаваш ли, ааа, аааа.

Карзче, не си била мирна и кротка, личи си. Калпазанка такваз. А тук съ прайш на тиха и кротка. Нема да нъ заблудиш. Тей дъ знайш.

Аз да си питам, някой има ли учебник по Биология за 9 - ти клас на Просвета азбуки, другия за 8 - ми го имам, трябва ми този само. От няколко дена и други неща ми идват на ум, по точно някои въпроси, на които не намирам, нито логика, нито смисъл.

# 335
Тони, звездите мълчат за 9-ти клас. Да не ме стресират толкова отрано, може би.

# 336
Ееее, лоша работа тогава.

Ние вече знаем коя ще им е класната. Пак е младичка, като вече бившата. Да видим дали ще се сработят. Ще почне да им преподава май чак от 11 - ти клас. Но ще видим, ще си проличи.
На Анра, звездите мълчат, а моите се опитват да ми кажат нещо, дано са хубави вестите.

# 337
Тони, ще погледна кой учебник по биология имам вкъщи. Всъщност доколкото си спомням, наборчето учи от един за 9и клас при интензивно обучение по чужд език, т.е. там е е материала и за осми, и за девети клас, но не знам на кое издателство е. Ще погледна. На теб какво всъщност ти трябва от учебника за девети клас?

# 338
Бихте ли казали по колко страници имате да четете по чужд език  през лятото?
Говорим за езикова паралелка, ниво В1.

# 339
  • Mars Hotel
Че в 8 клас В1 ли се покрива? При нас имат да четат 3 книги, като страници не знам колко са.

# 340
  • Майничка
B1.1, каквото и да значи това.
До 10 клас покриват В1.

# 341
Че в 8 клас В1 ли се покрива? При нас имат да четат 3 книги, като страници не знам колко са.
Това означава, чеако говорим за три от тази поредица:       , ще рече 300 страници.Доста.

# 342
  • Mars Hotel
Не знам дали е доста. Моята дъщеря прочете 1600 страници за две седмици, неадаптирани. Стига да намерите тематика, която да се харесва на детето, 300 страници се четат за седмица бавно четене.

# 343
Стон, благодаря ти. Може ли да го сканираш и да ми го пратиш. Ще ти дам имейла на лс, ако ти е удобно де.
Иначе, за такъв мисля, че видях в нета, но не съм сигурна. Аз и в сайта на училището видях, и от една майка ги поисках другите, но само този го нямаше в комплекта им. Детето и ( голямото ) и той е същата паралелка в същото училище като сърдитка. Та поне уцелих с това. С майката и още други майки, се събирахме като бяха малки децата ни.

Гери, е права. И аз видях, че ще почнат в 9 - ти от В 1.1, при нас с интензивно изучаване.

Малеее, Светлица, че то кое по - напред ще четат тез деца.
Ти ма разби, браво на наборчето, чете та пушек се вдига. Явно съдя по моето.

Карам я да погледне, да почете, удрям на камък. Екрана е пред всичко друго. Добре, че се сеща да яде, а то е, защото все е гладна.

# 344
  • Mars Hotel
Чете много, но само каквото ѝ харесва на нея. Ако е за училище е голяма мъка.

Общи условия

Активация на акаунт