ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 723
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Имсче, а тъй, добре, че дрънна навреме. Иначе щях да си остана в неведение, 🤣🤣🤣
и да си чакам блажено.

Тамън си казах, един учебник по малко за купуване, и то ся ще трябва да ровя пак, да видя дали го имам същия, иначе и той ще е в купчината за пазаруване. Но да видим, може пък всички да не се наложи да се взимат. Като слушам как само ги взимали, без да се ползват, та може и да спестим закупуването им. Ако трябва през уч. год. ще ги набавим.

# 196
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Понеже имах запитвания относно мейлите. Може и на деца, но да са в гимназиален етап.
Благодаря за всичките ЛС

# 197
При записване на което и да е класиране или при подаване на заявление мястото да се пази, задължително ли е да присъства ученик? В смисъл-може ли само родител да го свърши носейки всички нужни документи?

# 198
При записване е задължително да присъства ученика.

# 199
  • София
Зависи от училището - някъде записват и без ученика.

# 200
За най - сигурно си ходете с ученика, да не ви връщат и не чакайте последният ден.

# 201
Аз записвах без детето, пък и честно да си кажа какъв е смисълът да присъства след като се дават/попълват  едни документи от родител. Така или иначе той ще стои в страни и ще чака.

# 202
Темата става инфоприем, образователно - разяснителна. Мноу гот.

Аз да си чакам някой да пусне снимки, я на море, я на балкан, че да имам повод да го насоля. Ама къде ти, никой не ще да му дърпам ушите.

Я кажете ся, как са наборите, почиват ли си, или ги заринахте с бумаги и филми.

Аз сърдитка я взех с мен тогава, тя си сложи автографа където трябваше, и получи чудесна възможност да се види с вече бившата класна.

Днес със кандърми от моя страна и повишаване на тон, писа на Г - жата за грамотата, дали ще може да и я донесе до квартала. Ми тъй де, живеем на един квартал, ходят на училище в друг, защо да се разкарва чак до там. Жената се съгласи, срещнаха се, получи си сърдитка документа, и така.
Явно ще трябва скоро пак да пища, за да научи стихотворенията поне.

# 203
Аз записвах без детето, пък и честно да си кажа какъв е смисълът да присъства след като се дават/попълват  едни документи от родител. Така или иначе той ще стои в страни и ще чака.
И при двете ми деца изискаваха присъствието им. За голямото дете бях отишла без него и му звънях по телефона да дойде в училището. Спомням си, че ги караха да подписват някакви документи, поне 3 бр. бяха ....по спомен от м.г.

# 204
То май и в големия тефтер трябваше да слагат парафа, ако не се лъжа.

Айдеее на купонааа, ша врътнем дупарите, да ни се наместят дъртите кокали.

# 205
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И при двете деца искаха да присъстват и бяха там, но голямата влезе и се представи за друго дете на родител в нужда. Наистина така и не разбрах, защо трябва да присъстват децата. Още повече тези под 14.

Тонкааа, набора само мързелува и спи. Днес се прибрахме в 18. Спеше. В 18:40 го събудих и каза, че мнооого му се спи. Е в 20:00 не издържах и го вдигнах. Цъка на компютъра. Докато спеше забелязах отпусната шкембе, ядосах се+аз и баща му сме закръглени). Обявих му, че спирам сладкото и прибрах шкафа в боклуците. Най-близкия магазин е на 500-600 метра. Доколкото го познавам няма да се вдигне и да отиде до там. Ще получи банани, диня, пъпеш кайсии.... Да са му на сладко.
Аз пак да кажа благодаря за подкрепата. Най-много помощ имам от групата ни. Най-малко от бъдещите 12-ци от класа на щеркич.

# 206
  • София
Алекс беше с мен при записването. Не помня дали беше задължително.
Но му беше полезно. Запознахме се с класната му, която случайно беше там тогава.

Сюрпризира ме, че може би ще са с нова класна/сен. Класната му била бременна, или поне така разбрал.

Днес си накупи книги. Колко от тях ще прочете - не знам Simple Smile

Иначе мързелува. Снощи цяла нощ е висял на компа. Играят, говорят си в дискорд. Харесал някаква италианка и се спича... "как да ѝ кажа, че я харесвам" Simple Smile
На тренировки ходи от понеделник до четвъртък. На 9ти заминава на лагер и брои дните.

# 207
  • в очите на дъщеря ми
Ха-ха-ха, купих христоматия и най-официално я връчих на щеркинса...още не може да се съвземе от радост...😂😂😂...

# 208
  • София
Наборът само цъка на компа и го мързи да излиза. Книгата за Робинзон Крузо седи пред него, а играта върви. Ако не го накарам да излезе, няма...
Има ли и други асоциални като него, ще си проспи живота вкъщи...

# 209
  • София
Има, deni, не говори с никой в класа, ако не го попитат изрично. Ще полудея с този човек! Той и да иска няма с кого да излезе.

Общи условия

Активация на акаунт