ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 727
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ох,и при него е така! Добре, че има един съученик от стария клас, който често му звъни и се виждат напоследък, иначе йок.. И, като му кажем, обади се на някого, отговорът е - не ми се излиза! 😔 Или пък, как да го попитам, не ми е удобно, а, ако има работа!?

Какво ще ги правим тези младежи...

# 211
Нинка, аз доколкото виждам, твоя младеж е кат клечица. Дека го видя тоз тумбак.
Ела виж сърдитка, бедър, шкембе, гръдна обиколка, с нея е едни гърди пред мен. Хич не ми се оплаквай, че набора е трътлест в коремната област.

Хахаха, ма вие верно ли. Ела да видите сърдитка, ако може и до нужника нема да иде от мързел. Нито иска, нито излиза. Няма с кого, от класа същата работа. От бившия клас с никой не контактува, за причините съм писала. Ако помните, споменавала съм за една откачалка, луда, ама тотално луда. Тамън бяхме спокойни, докато една вечер, в последния момент, не реши да иде за шарени пуканки. Засекли се баш пред магазина. Побъбрили, като се прибра ми сервира, че може пак да излизали да се мотаят. Бях категорична, с нея никакво хойкане. По - добре вкъщи и самотна, отколкото с откачени луди.
Утре ще излезнем, да развяваме кокали с месо из градската среда.

Мамзелче, убедена съм в това, че много се е зарадвала. Чудя се ся, дали ще си развали съня, от нетърпение да я изчете?

Дени, не си казала, не сме се обадили. Мързели колко щеш, асоциални тоже, цъкащи на игри още повече.

Ан, вместо да се спича, по - добре да се разпича. Как смята, че ще я свали таз звезда от небесата.

А беее, я ся - Ти си само 8 клас, а какви ми ги въртиш....... Ако знае баща ти.....

Ще я преименуваме на - Ти си само в 9 клас....

Хай наздраве, кака ви ша купонясва, ама душевно, от реално нема как, ша мъ глобят.

# 212
  • София
Ех, Тонка, така добре представи нещата! 😄
Ама твоята госпожица и за шарени пуканки ходи, браво, а ти за мързелива я набеждаваш! 😄 А, не така, значи си излиза детето!
Но да, по-добре асоциални, отколкото с неподходящи приятели.
А в университета какво ще правят? Мисля на моя да му сменя адресната регистрация и да го пратя на общежитие в София, та белким има някой купон в стаята, ако правят съквартирантите. 😀 Иначе у нас нищо няма да разбере.

# 213
  • в очите на дъщеря ми
Ся, девойки, то угодия нЕма, прекрасната се прибира, само за да преспи...понякога  дори и това прескача( спи в приятелката си) "Ми, мамо, аз съм на 15 и имам социален живот", цитат..
Тони, права си сън, не спи от ....радост..🤣🤣

# 214
Мамзелче, знам аз, и как нема дъ знам, като гледам сърдитка и тя колко е доволна и щастлива.
Завиждам ти, прекрасната си има социален живот, а сърдитка е оле мале.

Дени, то туй одене за пуканките е, щот е за нейния г.з, но не всеки път го прави. Ако реша да я пратя до по - близкия магазин за хляб, познай дали оди.
А да не разправям, все пак ако реши да иде, какъв цирк настава. Молиш се повече и от на поп, после трябва да си викаш ооомммм поне няколко пъти. Приготвянето за целта, трае поне от 15 - 30 мин., бетер тези дет съ гримират. Понякога я бъзикам с вуйна и, и голямата племеница ( дъщеря и ). Те са съй, докът станат, па да пият кафето, после да са курдисат, да съ нагримосат, и на човек му се отщява всичко.
Викаш университет, а аз викам на сърдитка - цял живот ли ще ти върша важната работа? отг. - да, аз пък и казвам - да ама не, добре, че умрелите не се връщат, иначе и в гроба спокойствие нямаше да има.
Още малко ша я дундуркам, ще дойде момента на развода с нея. Трябваше отдавна да го направя, ноооо, няма нищо, не е нещо непоправимо. Но пък донякъде е по - добре тъй. Като гледам как ги изтипосват разни хлапетии във фейса, а наборите, че и по - малките кви ги вършат. Ми тъй си е Дени, по - добре да са асоциални.

# 215
И двете деца ходят до магазина, но ние сме в блок и той е отдолу. Но като кажа, купи картофи и домати, че са свършили, се почва едно питане - колко, че не знаел. Та почвам да уточнявам: десет картофа, 4 домата... 😂😃

# 216
  • София, в момента в любимото ми село Железница
е - колко, че не знаел. Та почвам да уточнявам: десет картофа, 4 домата... 😂😃
Ееее ти пък Краси, какво сложно нещо искаш от децата, то аз като пратя ММ е същата история, че и списък трябва да съм написала. 🙃🙄

# 217
Краси, удобство ти е, магазина под д...то, кой като теб. С кеф бих обяснила по колко като бройка или грамаж. Браво на децата, не са като нашите мързеливци.

На нас трите близки магазина, не са чак толкоз далече, единият квартален е на пет крачки дет се вика, другия е да кажем с още толкоз, третия е супермаркет, и е на поне с още десет крачки от първия. Близко са ни, но кой да иде, кой?

Нинка, Нинка, на теб ти е още по - трудно, жал ме е за теб.

Момичета, май най - добре, сами да си ходим до магазините, иначе има опасност гладни да останем.

# 218
  • Mars Hotel
Ох, пазаруването е мъка за моите вкъщи. ММ и той иска всичко под бройка и грамаж да му е издиктувано - след като веднъж се върна с 3 картофа буквално и с пилешки кренвирши след като бях поръчала месо. Щерката пък все философства - питам я ще иде ли до магазина и ми отговаря "Ами аз докато се приготвя, ще минат 20 минути и ти ще се изнервиш и ще отидеш сама". Imp

# 219
  • София
И двете деца ходят до магазина, но ние сме в блок и той е отдолу. Но като кажа, купи картофи и домати, че са свършили, се почва едно питане - колко, че не знаел. Та почвам да уточнявам: десет картофа, 4 домата... 😂😃

Краси, при нас магазинът е отсреща. Като се налага, ходи, макар и нещастен. И аз така - 10 картофа от Еди кои си с цената, 3 домата от Еди коя си цена, хляб от Еди кой си и така ( телефонът Еди го мисли за име, хаха).

Тони, да ходим, ама те как ще се научат...по-добре да обясняваме повечко.

Мамзел, то средно положение май няма много - или не им виждаш очите по цял ден, или са все вкъщи.

# 220
Дени, то при големия зор ще си ходим. През другото време ще пращаме тях.

Светлица, разби мъ. Ама и ти капризна, човека пак е взел месо, но не от плешка или врат, готов смлян боклук ( продукт ), а ти недоволстваш, бива ли тъй.
И мойта ми излиза с тоя номер, само дето при нея е повече време.

Затова пък, вместо да ми каже това, взе да ползва израза - не ми се преоблича, за нея е срамно тя да иде по къси шорти и къс ръкав до магазина, или до друго място. Като трябва да излизаме, се навлича така, все едно вън е зима. Било я срам, па космаците не била манала, дебела била, куп оправдания. Нейна бивша съученичка, сега е в друга паралелка в сегашното училище, винаги е била дебела, буквално. За две - три години напълня още повече. Давам и пример с нея, защото таз е кат хипопотам, такъв слон е. А се облича с дрехи дет хич не са за нейната фигура. По интересно беше, като бяха на тъй нареченото прощално парти с класните си. Качила клип от там, на който се беше изтипосала с почти тесни дънки, блуза, ииии, забележете - токчета, тънки кат солети, и то бая високи. Щях да умра кат видях. Викам на мойта, виждаш ли, тоз слон на ток, и тесни дрехи, а ти - срам ме е. Или пък като вземе таз да ми се подмотава с едни доста къси панталони из квартала. Грозна гледка.

Та не е само до дюздисването и моткането. Предимно е от мързел. А за грешките в пазаруването, те тук вече е умишлено, целта е, да не ги пращаме отново на пазар. Ей тва е ключа за бараката.

# 221
  • София
Голямата ходи до магазина когато е сама у дома. Но ако излиза в центъра на прибиране минава през магазина и пита "какво да купя".
Момъкът ходи до магазина след големи разправии... "ама защо точно аз?"
Вчера излизахме с него на пазар - Пепко, книжарница, аптека, супермаркет. Носи торби, но гледа по-тежките да ги даде на мен, нищо че вече е по-висок от мен.
Рядко обаче проявява самоинициатива за пазар.

# 222
Ох,изтървах ви!
Моят също много не излиза или кара колело сам,а понякога и с мен.(грижи се за фигурата ми☺)Днес ще е на кино,отказа да ходи на лагер и ще дреме пред комп.Отказва да пазарува,но пък готви(предимно десерти)по клипчета от нета.
Размина се със стипендията-5.35,той е доволен и горд от себе си,аз знам,че можеше още,но нямам сили да го преследвам и натискам.
Ра,радвам се,че се разписа!
Карз,дано преборите поправката и никога да не се повтаря.Вярвам,че ще си извади поука!

# 223
  • Varna
Младежа се е отдал на пълна почивка преди заминаването.Иначе от август е на уроци по френски , че всичко ще му се изпари докато започнат. Като се разхлади ходят да играят  баскетбол или билярд , но през останалото  време е на климатика в къщи.
Явно съм успял да му предам отвращението си от нашето море , та за плаж мерак няма ... поне засега.
До магазина отива с доста зор и то за точно конкретно нещо. Ще ми е интересно във Франция как ще си пазарува за два дни напред , защото според организаторите ще се ходи през ден до супермаркет. Ще се учи в движение хехехе

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 12:10 от lakers

# 224
  • София
lakers, много интересно за пазаруването, това за езиков лагер ли става въпрос?
Моят не ходи на пазар. Само за хляб и нещо друго дребно от магазина под нас. А, как забравих и за сладолед!

Общи условия

Активация на акаунт