Бръмбарите в главите ни

• 93 856
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 035
Не познавах вкуса на магданоза в детството си заради бръмбара на татко Heart
Когато бил млад и се прибирал нощем, минавал през градината, откъсвал шепа магданоз и дъвчел, за да не се усети миризмата на цигари. Една вечер обаче в шепата магданоз имало и един гол охлюв...
Хаххаха голият охлюв е бил за протеин.

# 1 036
Ето ви един бръмбар.
Никога не спя в самолет. Във всяко друго превозно средство да, но не и в самолет

# 1 037
Ето ви един бръмбар.
Никога не спя в самолет. Във всяко друго превозно средство да, но не и в самолет

Аз не само не спя, но съм като препарирана, като излита и каца, не искам никой да ми говори, просто стоя и чакам всичко това да свърши.

# 1 038
Аз пък не мога да ям едно и също ядене повече от веднъж. Правя изключение само в случаите, когато е сготвено същия ден, тогава без проблем обядвам и вечерям от него. Обаче престои ли в хладилника, вече вкусът не е същият, особено месото.. Не го правя от каприз, просто почва да ми се гади. Майка ми си готви в почивните дни за цялата седмица, аз не мога така. Прибирала съм се от работа и готвя, и то не само за себе си.

# 1 039
Аз съм така с МВ. Топлено ли е нещо там вече няма същия вкус. Според моите бръмбари.

# 1 040
Аз обожавам момента на излитане със самолет, също ме кефи друсането при турболенция. Единственият път,в който ми беше напрегнато преди полет беше  с Флай Дубай и то ,защото скоро преди това имаха паднал самолет.
Не мога да заспя и една минута, заради неудобните седалки,не мога да спя седнала.

# 1 041
А аз какво да кажа, като ми става лошо при пътуване в автобус, в кола, дори в маршрутка в рамките на града ми е прилошавало от возенето. Но в самолет ми няма нищо Joy

# 1 042
А аз какво да кажа, като ми става лошо при пътуване в автобус, в кола, дори в маршрутка в рамките на града ми е прилошавало от возенето. Но в самолет ми няма нищо Joy
И аз съм така, но от страх за всеки случай си пия 1 хапче. Предното пътуване със самолет съм сигурна, че от бързане, забравих да го пия и не ми стана лошо Simple Smile За мен причината е: в коли, автобуси и влакове си мирише на гориво. Аз от първия ред в автобус, мога да кажа какво се яде от хората на последните седалки. Много ми се изостря обонянието. То затова явно ми помага дименхидринат. Притъпява го. Гадното е, че го пия от много, много години. Пия го вече по 2 на три часа път и след това, ако се наложи още 1. Но поне пътувам с всички видове превозни средства Simple Smile  Преди да ги започна, всеки км. беше мой Simple Smile

# 1 043
Не е от миризми, от самото движение е. Дименхидринат... не сме големи приятели, а и за кратки пътувания особено не си заслужава. Супер сънлива ме прави, до неадекватност, то като ще съм така по-добре да не отивам за където съм тръгнала. Аз и без това не ставам за нищо после известно време. Не че като ми е лошо за час-два пътуване, после не съм изтощена още някое време, но поне съм си с акъла.

# 1 044
Причината е, че колата те лашка наляво-надясно и напред-назад като завива и ускорява и намалява. В самолета го няма това. Освен това в самолета пред погледа ти няма постоянно сменяща се картина както в колите.

# 1 045
Хич даже и не гледам, старая се със затворени очи да пътувам и в кола. Та не е от очите със сигурност. Ама здраве да е, може и да намеря решение някой ден, а ако не ще си страдам и каквото - такова.

# 1 046
Най-доброто решение, според мен, е да шофираш
Умът ти синхронизира твоите действия с люлеенето на колата и свиква

# 1 047
Шофирането ми отпада по други причини, иначе не си първата която го предлага. Макар че има и хора наа които и това не им помага - карат и пак им е лошо.
Както и да е, не търсех решение тук а споделих просто като шантав фактът че в наземен транспорт ми прилошава а в самолет не ми пречи нищо.

# 1 048
Аз обичам да пътувам със самолет, но винаги при излитане и кацане, усещам един много силен гъдел, който ме парализира в областта на стомаха. Не знам диафрагмата ли е там? Буквално се държа за седалката със затворени очи и се опитвам да дишам. Като дете на люлките имах същото чувство.

# 1 049
Обожавам да спя в самолет,автобус,кола,влак.Действат ми приспивно.
Мой бръмбар от детските години.На денонощие съм изпивала огромни количества кисело мляко със захар и ако няма ,когато поискам съм побърквала родителите си.Помня как спрях да го пия.Втълпих си,че мустаците на котката са потопени в млякото.Никога не сме имали котка и няма причина за това,но и до ден днешен не обичам кисело мляко със захар

Общи условия

Активация на акаунт