Бръмбарите в главите ни

• 93 878
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 975
Че те тия дейности поне аз без гащи ги върша, не че нещо... Joy

# 976
Спокойно. И аз спя с чорапи 365 дни и 24 часа. Тоест стоя през деня и с тях, дори навън да е над 40 градуса. През нощта спя с тях, защото бързо ми изстиват краката и ми става студено и така ще се събудя. После няма заспиване. А другата причина е, че кожата на краката ми е много суха и дразнеща. През деня стоя с тях поради посочената сухота и да не ми се мърсят краката. Не знам бръмбар ли е това, или е нормално.
Това са бръмбари вече в главата ми. Знам го. Да проверявам по няколко пъти дали е заключена вратата при излизане, при прибиране и преди спане. Натискам дръжката на бравата 3-4 пъти. Някой път ще се счупи езичето на бравата или няма да мога да изляза, или да вляза. Колко пъти си повтарям да не го правя, че големи проблеми ще си създам. Като излизам и махна ключа, броя до 3 пъти дали съм махнала ключа от ключалката. И още бръмбари имам в главата. Множество са. Много са нахални и жужат. 🤣🤣🤣

# 977
  • Майничка
Анонимен_7, щом ти е суха кожата, така и така спиш с чорапи, мажи си краката за през нощта с подходящ крем, да има полза.

# 978
  • София
Ами то си е така! От как съм разведена, си купувам тонове хубаво бельо.
А пък имам едни дънки, нищо особено, обаче като ги облека, нещата са на напиване...
По темата - имате ли късметлийски или дрехи с лош късмет?

# 979
Имам сребърен пръстен с камък, без който не ходя никъде, освен до магазина и да разходя кучето. Наплюла съм го, че ми носи късмет. Два-три пъти съм го забравяла на работа, защото имам навика като си мажа ръцете с крем да свалям пръстена. Усетих се, че го няма когато вече си бях вкъщи. Толкова бях неспокойна, докато отида на другия ден на работа и го видя на бюрото. Ако някой ден го загубя, не знам.. ще е драма голяма.

Както и винаги нося сребърна гривна, която не свалям никога. Без нея все едно съм гола. Предната я загубих и веднага си купих нова. Тя след години носене започна да се откача и да пада. Имах един случай, отивам да бягам, а започва да гърми и святка. Тъкмо изкачвам баира в нивата и съм близо до блоковете и установявам, че гривната е паднала. Ами върнах се, въпреки че умирах от страх да не ме тресне някоя мълния. Намерих я.

# 980

По темата - имате ли късметлийски или дрехи с лош късмет?
Това беше класика като студенти - късметлийски дрехи.
Бръмбар(или не) не обличам нови дрехи в дни с изпитания - нспр, медицински процедури, административни процедури или предполагаем тежък работен ден

# 981
И аз съм така с дрехите и изпитанията.
Случвало се е и преди път със шофиране, да сменя в последния момент някоя от дрехите, приготвени от предния ден. Като да изиграя съдбата.
Баш бръмбар, но съм катастрофирала преди и имам тоя бъг в навиците

# 982
Късметлийски не се сещам да съм набеждавала някои, имах си обаче любими химикалки и особено по изпити държах с тях да си пиша. Сменях пълнители и си ги търкалях докато не ми се разпаднат в ръцете, след което се ядосвах ако не мога да си намеря пак същите.
В ден или събитие които са ми важни/стресиращи и аз избягвам да нося дреха или обувки за пръв път. Но при мен това не е от суеверие, а защото искам да съм сигурна че ще ми е комфортно. Нова, непривична дреха или нов неразносен чифт обувки биха ме разсейвали, затова избягвам.

# 983
Аз имам бръмбар, че винаги вали, когато: измия колата, измия прозорците вкъщи или съм с нови обувки. Разбира се, че не се случва винаги, което не пречи да си го мисля.

# 984
  • София
Една приятелка нарочно излизаше с парцаливо бельо, да е спокоен мъжът и, че няма да изневерява.
Ей това си е бръмбар баш за темата, този на мъжа и имам предвид. Ако реши някой да се секси извънбрачно, точно бельото ще го спре, даааа Joy а дантелените гащЯ са от дявола.

Идеята с бельото не е да спира другия. Смята се, че носещата бельото е суетна и няма да иска любовникът да я вижда със захабено или мръсно бельо. Съответно ако е със захабено или мръсно бельо, не очаква някой да го види и не си прави труда да го смени с по-добро на вид. Т.е. по бельото се прави извод какви са плановете за деня на носещия го. /толкова с анализа на бръмбара по-горе/

Иначе ако някой се е отказал от секс заради вида на бельото на другия, моля, запознайте ме! Искам да познавам такъв рядко срещан тип човек! Laughing

# 985
  • Далечният изток
Парцаливо и захабено няма нищо общо с мръсно бельо. Ако някой сутрин излиза от вкъщи с мръсно бельо, не искам да го познавам, не ме запознавайте моля.

# 986
Аз приготвям всичко на стол, не виждам нищо лошо дрехите да са на стола, оставям до вратата външната ако нещо трябва да взема утре, не обичам в последния момент да се мотая и да забравя нещо, включително и чашата е на кафе машината само за натисна бутона. Ако имам време 5-10 мин. преди да тръгна прибирам, подреждам обикновено миялната машина, която е с чисти съдове от вечерта.

Парцаливо и захабено няма нищо общо с мръсно бельо. Ако някой сутрин излиза от вкъщи с мръсно бельо, не искам да го познавам, не ме запознавайте моля.
Четох някаква потресаваща статистика колко процента не си мият зъбите, да не се заблуждаваме колко се къпят, преобличат и т.н
Не може да нямаш колеги, който  не са поредни дни със същите дрехи.

# 987
  • Далечният изток
Нямам...

# 988
  • София
Щастливка /промърмори си той тихо пред компютъра/.

# 989
Познавам не един човек който спокойно си носи същите дрехи в поредни дни. Ама си ги перат и сушат между обличанията...
Това малко се преекспонира у нас, поне по мои впечатления. Буквално имам около мен хора които са "Ама какво ще кажат хората, ще помислят че нямам други дрехи или че не се пера?!?"
А като видя някъде заглавия как еди коя си певица сигурно пари нямала, защото повече от веднъж била на участие с еди каква си рокля и падам от коня Grinning Какви големи изпълнители се появяват с едни и същи сценични дрехи по цяло турне или там да въртят 2-3 евентуално, само у нас им търсят кусур на местните певачки че не са като от английското кралско семейство и повторили тоалет Grinning

Общи условия

Активация на акаунт