Бръмбарите в главите ни

• 93 877
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 990
  • Далечният изток
Щото работя сама Grinning
Не, и като съм работила преди години с колеги, не съм имала такива.
Аз пък ставам час и половина преди да изляза. Задължително баня, сешоар, преса, грим. Измислила съм от вечерта какво да облека, по принцип всичко ми е изгладено по закачалки в гардеробите, но понякога изненадвам себе си и решавам сутринта, че ще облека нещо, което не е изгладено, така че да имам време и да изгладя евентуално. Също ми трябва време и за смяна на чанти, знаете там как е... Grinning

# 991
Като стана въпрос за разхищение на ресурси, се сетих за актуалните в момента видеа мукбанг - "релаксиращи" клипове, в които се изяжда огромно количество храна. Чак ми се гади, като си представя някой да погълне всичко, което се показва пред камерата..🤢 Тъпчещи се хора - жалко и тъжно е, за здравословните рискове не ми се мисли. От другата страна - храната се плюе (повръща) и се хвърля на боклука, така предполагам.

Иначе харесвам такъв тип видеа с храна, но с единична порция. Наяждам се само като ги гледам. Но не и някой да се тъпче.

# 992
Често ходя на работа с едни и същи дрехи. Държа да са ми удобни, главно. И чаршафите рядко "сменям". Цикълът пералня и сушилня е около 3 - 3.5 часа максимум. Перем почти всеки ден. Мога след работа да махна чаршафите и после пак същите да сложа. Изобщо не го считам за проблем, който каквото ще да си мисли.

# 993
Аз съм имала периоди, в които буквално с 2-3 ката дрехи съм карала. Пера едните, слагам другите и въобще не отварям гардероб да търся нещо различно. Сега се замислям, че съм си имала грижи и проблеми и ми е било все едно как съм облечена. Да са чисти дрехите, пък че през ден съм еднакви, все тая. Не мисля, че е бръмбар. Бръмбари има приятелка, която переше нон стоп. Докато реши с какво да излезе мереше няколко тоалета, които след това переше....

# 994
И на мен не ми пука с какви дрехи ще изляза, само да не са спортни като с анцуг или къси шорти. Или дали ще са износени. Само да не са скъсани. Grinning Който ще ме хареса, ще ме хареса такава каквато съм. Никога не съм държала на дрехите и обувките. Просто така съм научена от родителите да нямам претенции в обличането. И те бяха същите. Износвам дрехите и обувките си до скъсване.

# 995
Аз пък имам по няколко еднакви дрехи, като съм купила едно и се е оказало много удобно, купувам още. Ходила съм и цяла седмица с "едно и също", на мен не ми пречи.

# 996
Нов бръмбар покрай събирането на капачки да махам на всичко, което е възможно капачките и да ги събирам в торбичка. На нови неща, на стари продукти преди да са свършили още...

# 997
Имам една приятелка, която си купува еднакви дрехи в различни цветове. На мен дрехи, обувки и аксесоари са ми много важни. Всеки ден съм с различни, не повтарям през седмицата.

# 998
Имам една приятелка, която си купува еднакви дрехи в различни цветове. На мен дрехи, обувки и аксесоари са ми много важни. Всеки ден съм с различни, не повтарям през седмицата.

Аз също, да си с еднакви дрехи поредни дни, не прави добро впечатление според мен.

# 999
  • Далечният изток
Мале, хора, имам 3 гардероба с дрехи и над 50 чифта обувки. Мога да не повтарям поне 2 месеца. Обаче и аз си имам любими и удобни, които нося по-често.

# 1 000
И аз не повтарям но това е предимно защото не бих се занимавала да пера всеки ден, не и ако имам избор. Пак въртя предимно най-любимите си, де. Иначе ако нещо ми е много удобно, се е случвало да имам повече от един брой, понякога в същия а понякога в различни цветове. Много ме е яд като трябва да се разделя с любима дреха понеже вече се е износила и затова така постъпвам с купуване на повече от едно от нещо, ако ми хареса много и имам възможност.

# 1 001
И на мен дрехите са ми важни, никога не бих ходила два дни с една и съща дреха. Имам достатъчно дрехи, всичко ми е на закачалки в гардеробите, гладя веднъж седмично. Обичам да изглеждам добре, но обикновено изобщо не забелязвам как са облечени околните. Имах колежка, която помнеше кой с какво бил облечен на всеки коледен банкет.

# 1 002
  • София
Много готино ми беше в болницата. С униформа, еднаква, а до там, с каквото ми е удобно. Имах и едни коледни и великденски 🤣.
После с токчета и разнообразие.

# 1 003
  • София
Много ми е тегаво с избора на дрехи. Винаги го решавам сутринта. Ако не ми е особено добре, ми е още по-трудно и се мотая по половин час, докато си избера. Гладя преди обличане. Абсолютен бръмбар...

# 1 004
Мдаа, знам си аз че като изобщо не гладя, си спестявам много ядове Joy
Добре де, случва се, грубо веднъж на високосна по някакъв много специален повод. Евентуално. Ако трябва сутринта, тогава и на мен няма да ми е добре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт