Бръмбарите в главите ни

• 93 880
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 960
  • USA
Да спя гола не го смятам за бръмбар. Да не нося бельо вкъщи също.
У дома всички спим голи. Как пък няма да се стресирам с евентуални пожари и земетресения!? Ако стане нещо, все ще увия един чаршаф около себе си.

# 961
  • София
Идеите за дрехите на стола и за намятането с чаршаф пропускат важното - в такива ситуации се налага да бързаш, под стрес си и всяко забавяне може да е фатално. А колкото повече усложняваш процеса, толкова по-малък шанс има той да завърши добре.

Впрочем, сомнамбулизмът може ли да се отключва неочаквано? Признавам си, че не съм спец по темата, но си представих първа проява на сомнамбулизъм у персона, спяща по родилен тоалет. Там и да има стол/чаршаф, и да няма...

# 962
Не може сомнамбулизма да се отключи изневиделица, а и д възрастта проявленията намаляват

# 963
Добре де, за всичко ли в тоя живот сте така - за всеки случай? Не се заяждам, любопитно ми е просто.
То по тая логика направо не с дрехи ами и с обувки да спим, да не би пък да тръгнем из квартала на сън...
Или това за ако стане пожар - ами аз по същата логика навън да не излизам, защото може примерно да ме блъсне кола. Или да ме удари мълния.
Всъщност, познавам двама ударени от мълния и двама ходещи на сън (единият действително беше излязъл гол навън, при него е започнало след силна травма и не в детска възраст). Няма да ми хрумне да ги считам за еднакво вероятни де, а и още много неща са възможни да се случат, по принцип.

# 964
Ахаха, по тая логика, Скандинавието да са измряли

(ако битуват в ежедневието си без дрехи целогодишно)
Как ли е оцеляло човечеството векове без дрехи, или пък животните. Те също не са облечени

Съжалявам, знам само за периода след Еволюцията.
Моята козина отдавна е паднала.

# 965
Не знам дали е бръмбар, но когато тръгваме на път с кола, се обличам добре и с хубаво бельо. Винаги допускам, че може да катастрофираме и да се наложи медицински или друг персонал да ми гледа дрехите и бельото.  Изобщо, старо или износено бельо мога да нося вкъщи, но изляза ли навън (не до казана за боклук) трябва да е читаво. Няма да се излагаме, я! Simple Smile

# 966
  • Далечният изток
Ама как вкъщи старо бельо бе? Ако стане земетресение и трябва да бягаш?!
Joy
И до казана за боклук с ново бельо, ако там те блъсне някоя кола?
Въобще черни сценарии можем да си разиграваме до безкрай. Някои явно ги влече...

# 967
  • София
Всичко се реже и се изхвърля първо и второ след инцидент дрехите или се късат, или са напоени с кръв, мръсни  и още и още..
Ник8й не го интересува, животът и здравето е на първо място.

# 968
Обичам я тази тема Joy
Толкова неща научавам. Значи с хубаво бельо заради евентуален инцидент, да не се излагаме Joy Една приятелка нарочно излизаше с парцаливо бельо, да е спокоен мъжът и, че няма да изневерява. Не, че не може да си мушне в чантата някое фръц, но той да е спокоен

# 969
Тя темата хубава, ама що трябва и бръмбарите да си критикуваме. Темата не е кой е по по най (знаещ).
Те затова са бръмбари, мании или както и да ги наричаме. Защото не слушат здравия разум Simple Smile

# 970
  • София
Честно, ако стане нещо, ще ми е все тая гола ли съм 🤣, както и на останалите ще им е баш до това да ме гледат.

# 971
  • Майничка
В подплатата на всичките ни куфари съм набутала по 4-5 дамски превръзки, по 2-3 маски и по 1-2 презерватива. Повече джиткаме щерките или аз, но понякога и ММ има солови пътувания. Та веднъж си бил бутнал там пликче с резервни пари и като бъркал да го извади, изгребал всичко налично на леглото. Колегата му бая се опулил, а благоверният се измъкнал с версия, че се е запасил за случай на дълъг преход с потни крака. Оттогава му е излязло име на опитен пътешественик.😄

# 972
  • Glasgow
Като давала първа помощ на работа няколко пъти - никой не гледа бельото, то има кръв, други телесни секрети, дрехите се режат, за да се ползва дефибрилаторът, бельото е последната грижа.
Иначе и аз имам бельо за "у нас" и "за пред гости"😅допреди 10г бяха еднакви, но сега абсурд да нося дантели и изкуствена материя в ежедневието

# 973
  • Пловдив
Като отидох да раждам за първи път бях си приготвила хубаво бельо. Еми стана на нищо. Втория и третия път вече си знаех - по-старичко и черно, да няма големи поражения, а ако има да се изхвърли без да ме заболи сърцето.

# 974
Една приятелка нарочно излизаше с парцаливо бельо, да е спокоен мъжът и, че няма да изневерява.
Ей това си е бръмбар баш за темата, този на мъжа и имам предвид. Ако реши някой да се секси извънбрачно, точно бельото ще го спре, даааа Joy а дантелените гащЯ са от дявола.

Моят бръмбар е, че не мога да спя с отвити крака, най-често съм с чорапи. Като дойдат горещите дни, първо се налага да убеждавам себе си, че нищо няма да ми стане ако спя без чорапи. Всяко лято, от много години.

Общи условия

Активация на акаунт