Бръмбарите в главите ни

• 93 874
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 005
Бръмбар или не, но неизгладени дрехи не прибирам в гардероба. За естетика гладя, не за дезинфекция, да уточня.

# 1 006
Мале, хора, имам 3 гардероба с дрехи и над 50 чифта обувки. Мога да не повтарям поне 2 месеца. Обаче и аз си имам любими и удобни, които нося по-често.

И колко от тях реално носиш? Аз преди имах много дрехи, сега съм в пъти по-малко и е по-добре, заемат място, да имаш нещо, което не си носил 2 г., значи никога няма да го облечеш и с времето самата аз много се промених и считам, че е за добро.

# 1 007
  • Далечният изток
Абсолютно всичко нося.
Тези, които не нося по една или друга причина, не ги задържам много, подарявам или пускам в olx

# 1 008
Абсолютно всичко нося.
Тези, които не нося по една или друга причина, не ги задържам много, подарявам или пускам в olx

Ти си направо талант как ще носиш толкова неща, честно казано няма да ми се занимава да ги прегледам дори, та камоли да поддържам, подреждам, абсурд.

# 1 009
  • София
Аз имам система с роклите, ризите и панталоните. Като нося нещо и го изпра го слагам отзад. Разбирайте от ляво на рейла. После другото, пак най-отзад и така ги редувам.

# 1 010
  • Далечният изток
Мда, от една страна ежедневно съм в съда и институции, работата ми го изисква, от друга страна съм си суетна Grinning

# 1 011
Мда, от една страна ежедневно съм в съда и институции, работата ми го изисква, от друга страна съм си суетна Grinning

Да, там е едно от малкото места, където човек трябва да е добре облечен, за съжаление нещата много се промениха, аз харесвам ежедневно - елегантен стил, но постоянно някой ме пита, защо съм толкова елегантна и се чувствам неудобно, не си падам по маратонки, спортни дрехи особено за работа в офиса. Дойде шефа на цялата  компания американец, с няколко свои колеги, всички с косюми, една от мениджърките ни,  на срещата беше с тениска тези зеленикавите тип военна уксаска, 3/4 дънки и някакви маратонки с отблясъци, за мен ужасно, но на никой явно вече не му пука и това е новото "нормално".

# 1 012
Аз също харесвам този стил. На някои от предишните ми местоработи се чувствах едва ли не като черната овца - всичко живо с дънки и маратонки. А аз не обичам дънки, не са ми удобни и рядко нося, маратонките за мен са обувки за спорт и туризъм. Въпрос на вкус...

# 1 013
Ако си в офис, задължително трябва да си облечен официално, а не спортно.
Не си представям да гладя всяка сутрин. То не ми стига времето сутринта да се оправя, а камо ли да гладя! Гладенето бих го направила вечерта и после на една закачалка ще ги закача да не се намачкат.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 13:49 от Анонимен_7

# 1 014
Аз имам друга нагласа - каквото е модерно (в масов план) - нося. Маратонките вече 10г. гледам успешни съчетания с какви ли не дрехи и им свикнах. Скъпо палто с анцуг също нося, както и опънатите по прасците спортни чорапи на ген Z - и тях нося

Сега примерно от месец нося острите офиц. обувки без пета, с каишка отзад - с обемна пола - прасците изглеждат велико.
Свикнах и на пижамения комплект къси панталонки с риза на буквално пижамено светло райе, имам и такова

Но аз имам и универсален вид - висока, права, нормално телосложение и каквото и да нося стои някакси естествено, дори ММ се позачуди за чорапите, но свикна 😄

# 1 015
Ако си в офис, зодължително трябва да си облечен официално, а не спортно.
Не си представям да гладя всяка сутрин. То не ми стига времето сутринта да се оправя, а камо ли да гладя! Гладенето бих го направила вечерта и после на една закачалка ще ги закача да не се намачкат.

Задължително беше някога, сега въобще не е така, няма и изисквания. Когато още работех в България в топ компания, шефа ми направи забележка на колежка, как е облечена, а тя му се озъби, като дават пари за дрехи, тогава, ще се облича официално. Беше с чехли и някаква доста разголена рокля. Но всъщност  показаха жените в Парламента с чехли, за какво говорим. За мен по-скоро е до усет, кога, как да се облечеш. Факт е, че все по-често срещам  "модни недоразумения".

# 1 016
  • Далечният изток

Факт е, че все по-често срещам  "модни недоразумения".
Защото модата е такава Wink

Доста разводнихме темата, но се сещам, че когато преди години започнах работа в една държавна администрация, колежките идваха на работа с дънки и тениска, или някакво панталонче и тениска. Ами научих ги да се обличат малко по-елегантно. Аз всеки ден или с рокля, с костюм, или някоя по-елегантна блуза, сложа шал или някое по-екстравагантно бижу, обуя токове. Полека лека започнаха да си купуват рокли, токчета и шалове Grinning

# 1 017
Чудесно си направила, да модата се променя, но малцина разбират къде е "границата", гледам младо момиче с ултра късо клинче и някакво мини потниче телесен цвят, това си е чисто бельо според мен, да прекрасно тяло, но не е това начина да го покажеш, за мен пошло и неестетично. Гледах някакво видео подписване на някакъв договор от италиански политик, жена, с хубав иначе, но впит, къс косюм и като се наведе над масата да подписва и се видяха прашките, доста грозно за такова ниво и събитие.

# 1 018
  • Далечният изток
А, сетих се за коя говориш, но се оказа, че е фотошоп това с прашките  Grinning

# 1 019
Дано да е било фотошп, аман от фейк новини.

Общи условия

Активация на акаунт