Бръмбарите в главите ни

• 93 831
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 080
Ахаха Моят недодялан - баш пасва.🤣
Аз като се прибера след него вече е разхвърляно.
Не винаги.
Но е наготовил, сложил масата.
И пак ме дразни, бе.
А баба ми внуши преди сто лета, че ако си оставя разхвърляно, няма да ми върви през деня.
Та такивамитиработи @
Каато има нещо да, става, но ми кънти суеверието още. Навик ми е.

# 1 081
Стана ми смешно пък размислих. Викам си "Ние тук слагаме неща за спешни случаи, дали батериите и те не са по някакъв такъв повод?" Sweat Smile
Но защо за слушалки? Интересно.
А и химикалките за какво са? Grinning

Моят Недодялан. Joy

# 1 082
Години наред в ранната ми младост в багажника на колата ми си държах и карах навсякъде раничка с най-належащи  според мен посуди, както и бутилчица с олио и сол. А, и тиган и малка тенджерка.  Освен това си возих и газов котлон, брадва, въже и лопата. Това беше много отдавна в ранната ми младост. Явно в някакъв сървайвър съм очаквала да влязя всеки момент Joy . След стреса ми при земетресението 2012 година и след като логично спрямо възрастта ми отдавна бях извадила тези неща от багажника вкарах само малка бутилка уиски и бутилка минерална вода. Брадвата и лопатата останаха де. Спасявали са ме много пъти.

# 1 083
  • Glasgow
Ох, с моя параноичен мозък ако видя лопата и брадва в колата на някого - ще помисля, че е сериен убиец 🙈

# 1 084
Ахаха Моят недодялан - баш пасва.🤣
Аз като се прибера след него вече е разхвърляно.
Не винаги.
Но е наготовил, сложил масата.
И пак ме дразни, бе.
А баба ми внуши преди сто лета, че ако си оставя разхвърляно, няма да ми върви през деня.
Та такивамитиработи @
Каато има нещо да, става, но ми кънти суеверието още. Навик ми е.
Значи, добре че не слушах бабите си едно време, кой знае в какъв дисонанс щях да съм сега Joy Хич не ме влече да подреждам, ама никак...
Не ме разбирайте погрешно, всяко нещо си има място и знам къде е и пак там го слагам. Но не държа да ми е спретнато и подредено по конец и по начина, по който го разбират повечето хора. В това отношение съм много "над нещата", с което майка ми доста се бори като бях малка но очевидно без успех.
Щом знам че не е мръсно и няма неща които да ми се пречкат понеже не са си на мястото, хич не ми е че наоколо не е като на картинка. Където има живи хора, има и движение и местене. Където някой не дава нещо да поместиш, ми е като в музей... място където бих се озърнала и после излязла.

# 1 085
Баща ми си кара нож и брадвичка. Joy
Много често ни влизаха в употреба като пътувахме или излизахме на пикник.
Ох, с моя параноичен мозък ако видя лопата и брадва в колата на някого - ще помисля, че е сериен убиец 🙈

# 1 086
Хахаха и аз като прочетох, че Tortilla Flat е извадила лопатата и брадвата от багажника на колата си, помислих точно това-тя е сериен убиец.Joy
Иначе вкъщи е всичко подредено и чисто. Мразя да бъдат оставени неизмити чинии в мивката. Яде се или се готви и после се мият всички съдове и посуда веднага.

# 1 087
  • Далечният изток
Добре, че е тази тема да се успокоя, че всъщност съм си съвсем добре Joy

# 1 088
Ние всички сме си добре за нас, да му мислят близките ни Joy

# 1 089
Много често са ми били от полза и са ме спасявали. Карах джип тогава и се бях запалила по оф роуд. По всякакви непристъпни местности карах и липсата на лопата и брадва можеха много да ме вкарат в лоши филми. Не, че не се вкарвах и с тях Blush

# 1 090
Отива ти на ника тая покъщина Тортия флет 😄

# 1 091
Господи, добре, че е писала женски род, което не е гаранция за нищо... Разбира се.
ИзтрпнАх.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 06:32 от *Биле омайно

# 1 092
Хахаха добре сме всички тук. Но за близките ни и приятелите ни сме луди -дори ни наричат така. Joy Трудно се живее с нас. Да допълня: радвам се, че намерих всички "луди" мои съмишленици тук. Всички ви прегръщам.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:28 от Анонимен_7

# 1 093
Аз винаги оставям след мен ред и порядък. На работа и вкъщи. Много мразя разместени и разбутани неща. Първата ми работа е да въведа ред, после всичко останало. Майка ми и дъщеря ми са пълни мои антиподи, само работа ми отварят. Grinning Не мога да се съсредоточа, ако има безпорядък.

# 1 094
На работа не си позволявам да остане безпорядък, освен в периоди когато съм работила сама в помещение и друг не работи там. Т.е. и да е разхвърляно, това не пречи на някой друг, а на мен пък съвсем. Когато сме повече хора, не си го позволявам това. Е, докато работя пак е хаос около мен, но като си тръгна не оставям мястото така че друг да се дразни като го гледа зарязано така. Наясно съм че за други пък това е изнервящо или най-малкото разсейващо, броя го за "визуален шум" който не са длъжни да търпят.
Бръбмари, бръмбари... ама са си мои, другите на работа не са длъжни да ги търпят да им бръмчат и на тях Grinning

Общи условия

Активация на акаунт