Бръмбарите в главите ни

• 93 834
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 110
Сама казваш, че разбират, но след многократни молби. Аз не бих го изтърпяла след 2рия път. И смятам, че съм достатъчно толерантна.

# 1 111
Толкова ли прости и несъобразителни хора има във време на телефони, някога ясно, но днес да не се обадиш?

# 1 112
Аз винаги оставям след мен ред и порядък. На работа и вкъщи. Много мразя разместени и разбутани неща. Първата ми работа е да въведа ред, после всичко останало. Майка ми и дъщеря ми са пълни мои антиподи, само работа ми отварят. Grinning Не мога да се съсредоточа, ако има безпорядък.
Това все едно аз го написах едно към едно.
Вече съм се оплаквала тук,и на двете не им пречи хаоса, в който живеят,а мен ме побърква.

# 1 113
А моят бръмбар е това, че никога не използвам възможността за запазване на парола - за никое приложение, на никое устройство. Образно си представям как човек излиза от къщи и заключва, но оставя ключа в ключалката отвън. Изглежда ми по-лошо, отколкото да остави отключено, но да вземе ключа със себе си.
А всъщност на практика се чувствам по-добре, когато с честото логване поддържам паролите свежи в паметта си и съм спокойна, че мога да ги ползвам и от друго място, ако се наложи, без да се налага да се замислям или търся къде са записани.

# 1 114
Нищо лошо няма в това, стига да смогваш да ги помниш. Аз съм се предала, то няма насмогване просто, прекалено много са. А да ползвам еднакви пароли за повече от едно нещо пък на мен ми е голямо Не, така че са си много.

# 1 115
  • София
Аз си записвам паролите в един тефтер. Но защото имам бръмбар, че този тефтер може да попадне в недобросъвестни ръце, си записвам по завоалиран начин сайтовете, за които са съответните пароли. Laughing

# 1 116
  • София
А защо просто не си изтеглите апликация, която хем пази пароли, хем генерира нови. Нивото на сигурност е определено по-високо от записването им.

# 1 117
Нищо лошо няма в това, стига да смогваш да ги помниш. Аз съм се предала, то няма насмогване просто, прекалено много са. А да ползвам еднакви пароли за повече от едно нещо пък на мен ми е голямо Не, така че са си много.
Защо Не? Аз ползвам само една парола за всичко и досега няма проблем...

# 1 118
Е то като заима проблем че да се сети човек да не прави така, тя белята вече е станала... Немислимо ми е да слагам една и съща парола навсякъде, просто няма начин. Никакъв. Ако трябва челни стойки ще правя да ги помня, но еднакви данни за логин да не се чува, включая и потребителското име когато не е мейл или телефонен номер.

# 1 119
  • София
А защо просто не си изтеглите апликация, която хем пази пароли, хем генерира нови. Нивото на сигурност е определено по-високо от записването им.

Ре, аз даже не знам, че има такива апликации. И да съм чувала някога, ми е минало покрай ушите. Ще потърся в гугъл плей какво ще си харесам. Благодаря ти за инфото!

Сега се сетих за още един бръмбар. В работата пиша документи, които се регистрират с пореден номер . Бръмбар ми е да гледам цифрите на този номер - кефя се на последователни цифри, повторения на група цифри и т.н.

# 1 120
  • Враца
Аз, така се кефя, когато правя онлайн поръчка и номерът и е с повтарящи се или поредни числа. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 121
Аз, така се кефя, когато правя онлайн поръчка и номерът и е с повтарящи се или поредни числа. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз се кефя просто като правя онлайн поръчка Grinning  т.е. никога, ама никога не съм се вглеждала в номера на поръчката.
Закачкаааааааааа!! Stuck Out TongueStuck Out Tongue

# 1 122
  • София
Аз се кефя просто като правя онлайн поръчка Grinning

Аз също, но когато дойде момента с плащането ... вече не се кефя... Smile

# 1 123
Скрит текст:
Аз се кефя просто като правя онлайн поръчка Grinning
Скрит текст:

Аз също, но когато дойде момента с плащането ... вече не се кефя... Smile

Да не разводняваме темата, ама ето един мой бръмар - плащам винаги почти, когато е удобно с наложен платеж и така в момента на поръчката ми се струва, че всичко е много изгодно, направо "без пари" Grinning

# 1 124
Скрит текст:

Ре, аз даже не знам, че има такива апликации. И да съм чувала някога, ми е минало покрай ушите. Ще потърся в гугъл плей какво ще си харесам. Благодаря ти за инфото!

Сега се сетих за още един бръмбар. В работата пиша документи, които се регистрират с пореден номер . Бръмбар ми е да гледам цифрите на този номер - кефя се на последователни цифри, повторения на група цифри и т.н.
Имах такава колежка в предишна работа. Определени документи с които работехме се регистрираха под номер при нас, голяма радост беше ако се падне при нея някой много кръгъл номер, примерно или с еднакви цифри. А след Нова година казваше че иска тя да е в първата смяна, за да може тя да създаде документ номер 00001 че тогава се започваха отначало номерата Grinning Не че някой друг от нас се е натискал да й вземе точно тази смяна де, това че тя ще се и зарадва на нещо само бонус си беше Grinning

Общи условия

Активация на акаунт