Отговори
# 405
И при мен е така, но мисля че като се напълни с вода и бебето като стой вътре ще се разпъне напълно. Аз взех ХL версията.

# 406
Относно дрешките изпрах и изгладих всичко, въпреки че имаме сушилня. Дали ще продължа така не знам, ако видя зор със сигурност ще ги слагам в сушилнята. Ще видим характера на малката и дали ще ми остава време и желание за гладене

# 407
Нищо не съм гладила, минах ги през сушилнята. С баткото нямахме сушилня и гладих само първите 2-3 месеца.
Jupiter sea, в сряда съм на тонове и ЖК, но в МД, точно преди отпуската. Тази седмица бях вторник 15:30😄

# 408
Ние сме с отделна сушилня. Само с нея съм процедирала без да гладя. И сега ще е така. Най-вече и защото това ми е най омразното нещо на света. Joy

# 409
Пера и простирам- тези дни с това се занимавам. В тази жега не мога да търпя сушилнята. Ние сме с отделна пералня и сушилня. Живеем в къща и на двора от сутрин до към 5-6 часа ги оставям хубаво да ги напече слънцето.
С баткото само първия път гладих като нареждах дрешките в скрина. Беше ми мерак. После действах само със сушилнята. Сега няма да гладя, направо ще ги нареждам.

Иначе и на мен като на iv_vd89 гладенето ми е омразно. Като се замисля съм гладила за сватби и кръщенета основно. 😀

# 410
Аз засега и със сушилнята, и с гладенето мисля да работя, а пък после като се появи малката, ще видим как ще е. Но като за първи път се старая максимално, дори да се окаже излишно - не ме интересува особено😄

Бях на 3 ФМ, казаха ми, че има вероятност бебето да си постои и след термина заради шийката, а пък моята плацента била 1 към 2ра степен на зрялост вече (от днес съм в 37 седмица) - малко се обърках, досега не знаех, че тези неща ги има и че са определящи за раждането. Иначе добре е всичко.

# 411
Момичета, тези от вас, които имат повече бемки, забелязахте ли да стали повече? При мен е ужас и по корема, и особено по шията. Имам чувството, че последният месец станаха четири пет пъти повече. Козметичката ми сподели, че при нея голяма част са паднали няколко месеца след раждането, след като са се нормализирали хормоните. Някоя от мамите има ли такъв опит?

# 412
Аз съм с много нови бенки, а старите доста пораснаха. Отидох на лекар-дерматолог и той ми каза, че е от бременността, и да не се притеснявам. Но не каза, че ще паднат. С предишните пет бременности не съм имала такова нещо.

# 413
Не съм от хората с бенки, но по време на бременоста ми се появиха доста, ии много папиломчета по шията и на места по гърдите. Козметичката ми каза, че ще се махнат след като родя и че е нормално сега да се появяват.

# 414
И аз имам нови бенки, които забелязах скоро. И петна по лицето имам.

# 415
  • София
Здавейте,
Вчера в 18:30 със спешно секцио се роди Адриан - 2.700, 48 см. в 35+4 г.с.
Постъпих в спешното отделение на Майчин дом и след малко чудене ми насрочиха операцията.
В момента е на кислород и не е при мен, но дано утре да мога да го взема и да пробвам с кърменето😊
Безпроблемно раждане на всички!

# 416
Здавейте,
Постъпих в спешното отделение на Майчин дом и след малко чудене ми насрочиха операцията.
В момента е на кислород и не е при мен, но дано утре да мога да го взема и да пробвам с кърменето😊
Честита рожба!Бъдете здрави!❤

# 417
Честито, mhk_2007! Жив и здрав да ви е малкия принц и много да ви радва! 💙
Бързо възстановяване и да се гушкате скоро!

# 418
Здавейте,

Честито бебче! Да расте здрав и борбен! Бързо възстановяване на теб 🌹

# 419
Не съм от хората с бенки, но по време на бременоста ми се появиха доста, ии много папиломчета по шията и на места по гърдите. Козметичката ми каза, че ще се махнат след като родя и че е нормално сега да се появяват.
И на мен така. Надявам се да се махнат след това, макар че се съмнявам.

Момичета, днес сутринта имах болки вляво, отиващи към лявата половина на кръста. Така се притесних да не започвам да раждам.. Направо изпаднах в паника, защото нито съм купила всичко необходимо за бебето, нито съм си подготвила багажа за болницата.. Пих Магнерот и Но-шпа и се успокоиха нещата. Понякога имам и леки болки като тези преди да ми дойде цикъла. Вие имате ли подобни болки и дали това е нормално? Имам още един месец до термина, но вече почнах доста да се притеснявам да не родя преждевременно.

Честита радост, mhk_2007! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт