За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 31 354
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • в сърцата на децата <3
  • Мнения: 4 077
Точно така става и моята, по рецепта на Бон Апети. Може да няма вид, но е много добре на вкус.

# 121
  • Мнения: 131
Имам голям проблем.  Правя вече трета погача и не мога да разбера как да я пека - в единият случай се казва пече се на вентилатор,  в друга на реонтан....какво да правя ? Моля ви сайге ми съвет., благодаря много.

# 122
  • Sofia
  • Мнения: 22 676
Имам голям проблем.  .....
Ти сериозно ли.... Тоя път проблемът ти е, че не четеш.

# 123
  • Мнения: 15 116
Ха ха, реших, че не съм добре. Joy Пък то, повредата не била в моя телевизор.

# 124
  • Sofia
  • Мнения: 22 676
Да бе, Даре, и аз...

# 125
  • Мнения: 8 531
За палачинката на фурна - правя често. Не изглежда както тези на тиган, но е вкусна . Да, надига се, докато се пече, после спада. Тази на снимката изглежда леко препечена.

# 126
  • София
  • Мнения: 4 978
Изпитана рецепта за лазамя със спанак и сирене

# 127
  • Мнения: 861
Дами, здравейте.
Купих вчера тарелка със свински шницели, но не ми се иска да ги пържа. Нещо може ли да се измисли с бяло вино, гъби на фурна?

# 128
  • Русе
  • Мнения: 6 362
Скрит текст:
Дами, здравейте.
Купих вчера тарелка със свински шницели, но не ми се иска да ги пържа. Нещо може ли да се измисли с бяло вино, гъби на фурна?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/10/blog-post_15.html

# 129
  • София
  • Мнения: 4 978
Тези, кори за лазаня без варене ли са?

# 130
  • в сърцата на децата <3
  • Мнения: 4 077
Принципно са без варене, но на нас ни харесват повече ако първо леко ги сваря. Иначе ни идват сухи.

# 131
  • София
  • Мнения: 4 978
Принципно са без варене, но на нас ни харесват повече ако първо леко ги сваря. Иначе ни идват сухи.
Може ли накртко да кажете как ги варите?

# 132
  • Мнения: 43 966
Да кажа аз... Слагам плитка малка тавичка на котлона с вряла вода и корите ги мушкам по две(за около 20- 30 секунди), вадя, редя в тавичката, заливам със сос. После слагам във врялата вода следващите 1-2 кори. Така няма вероятност корите да залепнат една за друга. Става бързо и не е толкова пипкаво. Друг вариант е да ползваш повече сос.

# 133
  • София
  • Мнения: 4 978
Колко време се вари всяка една кора?

# 134
  • Мнения: 43 966
Дописах.

Общи условия

Активация на акаунт