НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 61 386
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Стискам палци на всички чакащи. Като ви чета и аз се вълнувам, въпреки че вече се записа моя в ТУ и предварително се отказа да чака класирането в СУ, но пак ми е едно неспокойно. Сега като види класирането и ако е приет дали няма да почне да съжалява, въпреки че твърди че няма и това което е записал в ТУ било по-добро за него.

Какво сте записали в ТУ? Споделете баловете, моля?

# 226
Здравейте, мами, аз май малко се изложих тази година😅, но балът ми е 20.57, кандидатствах в унсс всички дистанционни специалности за София, защото не ми е удобно да запиша редовно. Само държавна поръчка, нямам възможност за платено обучение изобщо. Минималните балове за първо класиране за специалностите, които избрах са както следва:
1.Финанси (дистанционно-ж-мин.бал l класиране- 23.17)
2.Счетоводство (дистанционно-ж-мин.бал l класиране-  23.12)
3.Икономика (дистанционно-ж-мин.бал l класиране-  23.05)
4.Маркетинг (дистанционно-ж-мин.бал l класиране- 23.61)

Това са цели три единици, аз ще кандидатствам за второ, трето, допълнителното класиране, където мога да вляза ако мога изобщо. Но не съм запозната толкова дали е възможно да падне балът по-нататък и то за момичета. Имам 33 човека пред мен в опашката с резерви. Иначе съм приета на първо ПНУП в СУ, и мисля да се запиша още днес, уж за всеки случай, ама май май няма да хвана унсс-то. Вие как мислите?

# 227
Здравейте,
моя син също е приет - Информационни технологии в СУ. Но той се записа в ТУ Изкуствен интелект на английски.
Та, който се интересува освобождаваме едно място в СУ Wink

Иамте ли информация за минималните балове в ТУ?

# 228
Детето днес ходи да се запише Софтуерно инженерство, чакала 1 час и накрая я върнали, казали, че специалността не е днес. Така че, който се записва във ФМИ да си види датите предварително. За другите факултети на СУ не знам как е.
https://www.fmi.uni-sofia.bg/bg/zapisvane-na-novoprieti-studenti-za-uch-202324g

# 229
Моята дъщеря я няма и може да се запише чак в петък, ще си гледат работата с тия специални дати Joy

# 230
Здравейте,
моя син също е приет - Информационни технологии в СУ. Но той се записа в ТУ Изкуствен интелект на английски.
Та, който се интересува освобождаваме едно място в СУ Wink

Иамте ли информация за минималните балове в ТУ?

В темата за ТУ има няколко споделени, но официалните минимални балове се дават чак след 2-ро класиране.

# 231
Честито на приетите деца и на техните родители!
Успех на мислещите и чакащите второ, трето и т.н. класирания!
Наборката е приета в УНСС - Международни икономически отношения с английски език, първо желание, редовно, държавна поръчка. И в същото време в ИУ - Варна същата специалност. След големият ентусиазъм дойде едно стъписване...
Марулетка, честит студент! Наборката ще се записва онлайн, както и кандидатства. Вие ще се записвате на място предполагам?
    Бюти, ще ходи утре на място в УНСС. Днес вади медицинско, снимки,ходи да си плаща таксата. Нещо не се справи с ел.подпис , за да подаде онлайн. Дай му на него да кара .Разбрал се е със шефа си , че е на работа от 15ч.
     Запазила съм си таблицата с минималните балове за мъже и жени от тази година на УНСС. Като знам аз колко се ровех и търсех, искам да съм от  полза на някого.

# 232
# 233
А може ли да се плати намясто в брой?
Не може, трябва банков превод и платежно.

# 234
  • София
Ами пише само по банков път и да се носи платежното.

# 235
  • В светлината на слънцето
Момичета, имам добра новина. Отпуснаха ми още време за парите - дори не до края на този месец, а до 10 август. Това е цял месец, дано да успея. Ще помоля админ да ми позволи да пусна тема в общите, срам не срам.Heart
Наборката днес подаде за второ в УНСС. Много се надява да успее. Ако не стане, ще пусне и на трето. Отказа се от СУ окончателно, така че там освобождаваме 1 място държавна поръчка за социология.

# 236
Скрит текст:
Честито на приетите деца и на техните родители!
Успех на мислещите и чакащите второ, трето и т.н. класирания!
Наборката е приета в УНСС - Международни икономически отношения с английски език, първо желание, редовно, държавна поръчка. И в същото време в ИУ - Варна същата специалност. След големият ентусиазъм дойде едно стъписване...
Марулетка, честит студент! Наборката ще се записва онлайн, както и кандидатства. Вие ще се записвате на място предполагам?
    Бюти, ще ходи утре на място в УНСС. Днес вади медицинско, снимки,ходи да си плаща таксата. Нещо не се справи с ел.подпис , за да подаде онлайн. Дай му на него да кара .Разбрал се е със шефа си , че е на работа от 15ч.
     Запазила съм си таблицата с минималните балове за мъже и жени от тази година на УНСС. Като знам аз колко се ровех и търсех, искам да съм от  полза на някого.

А това е изненада, само с ел. подпис ли може да се записват? Ами сега...? Ние нямаме...

# 237
  • София
Електронен подпис се вади веднага. Отиваш там, където ги вадят при вас или скачаш на колата и газ към София. Студента де, не ти.

# 238
да се похваля и аз с няколко приети дружки- медицина в МУ-Варна; бал 37,5; 41,5 и 38,5 (момичета) Relaxed

# 239
Здравейте. Записах и аз сина в СУ, Компютърни науки. Наистина има опашка от около 10 души. Този график е индикативен, пътувам от другия край на България цяла нощ и даже не мога да си представя, че ще ме върнат за утре. Не знам какво да кажа. За сега искам малко да си почина и временно спирам да чета тук, пиша рядко .
Нека децата са щастливи и родителите удовлетворени.
Хубаво лято!!!!

Общи условия

Активация на акаунт