Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 368
  • 796
  •   1
Отговори
# 300
  • Deutschland
При мен вчера не сработи това със смяна на държавата, нито с ДМ, нито с това на Лидл.
Това на Росман има и три купона, ако не се лъжа за 15 % отстъпка на цялата сметка.

# 301
Това на Лидъл не съм го пробвала, дали става със смяна на държавата, да си го ползвам като ходя в Германия.
Може да е имало някакъв бъг, пробвай пак.
Аз се регистрирах и в австрийския ДМ, но там няма купони, обвързани са с Payback карта, която нямам.
Да, в Росман също много изгодни купони пускат, и този за 10% екстра често ползвам. Само място в багажа да имам, вечно прекалявам с покупките. Sweat Smile

# 302
Успях да сменя държавата… нямам думи. В Българската версия имаше 10% за душ гел и още нещо символично. В Германия обаче предлагат 20% на дмбио , 20% на Балеа, 20% на Denkmit и още много. За цените няма да коментирам че на много продукти са с 20% надолу.

# 303
В българското приложение този купон за Нивеа циркулира от няколко месеца, аз не съм се възползвала от него, все му удължават срока...никакво разнообразие за съжаление.

# 304
Успях да сменя държавата… нямам думи. В Българската версия имаше 10% за душ гел и още нещо символично. В Германия обаче предлагат 20% на дмбио , 20% на Балеа, 20% на Denkmit и още много. За цените няма да коментирам че на много продукти са с 20% надолу.

Абсолютно е така. От година живея в Германия и разликата в цените е голяма. Тук също пускат и купони за подаръци, не знам дали го правят и в България. Примерно онзи ден получих безплатен душ гел на Фрош, в пълен размер, някакъв нов. Миналата седмица пък получих овесено мляко 😃 яко е! Преди време пък при покупка на дневен крем на Нивеа ми подариха нощен от същата серия. Освен ваучер за отстъпка за моя РД, получих и подарък lunch box за РД на детето.

# 305
Лооооол... тук няма никакви промоции... Пускат там по 2 неща намалени и това е.

# 306
Може би е крайно време да се замисля дали не е по-добре да си поръчвам от Германия с Габиели. По-ниски цени, повече избор и наличности. Ще плащам 10 лв доставка , но сумата на продуктите ще компенсира особено ако е по-голяма поръчката.

# 307
  • София
Защо 10 лв. доставка?
До Германия имат такса за сума под 50 евро.
После до БГ е на килограм.

# 308
Това беше примерна цифра, разбира се ще поръчам за над 50 евро и доставката до България ще платя на килограм.

# 309
  • Седмото небе
Това масло на Балеа на снимка изглежда много по-голямо, отколкото е. Аз огледах щандовете около три пъти, докато не го видях при малките разфасовки, търсейки нещо друго там
Е колко пък голямо да изглежда на снимка… А и то все пак си пише, че е 20 мл. Като се помисли логично може да се прецени колко горе-долу е голямо. И наистина в повечето магазини, където съм го виждала е все около касите, при дребните неща и травъл опаковките. Някъде са на стелаж тип въртележка, на други са като рафт по стената.

# 310
Това масло на Балеа на снимка изглежда много по-голямо, отколкото е. Аз огледах щандовете около три пъти, докато не го видях при малките разфасовки, търсейки нещо друго там
Е колко пък голямо да изглежда на снимка… А и то все пак си пише, че е 20 мл. Като се помисли логично може да се прецени колко горе-долу е голямо. И наистина в повечето магазини, където съм го виждала е все около касите, при дребните неща и травъл опаковките. Някъде са на стелаж тип въртележка, на други са като рафт по стената.

На мен ми изглежда голяма опаковка. Признавам, че тогава не погледнах милилитрите. Иначе щях да си спестя обиколките Simple Smile

# 311
Препарат за фурна-феноменален.Фурната ми стана като нова,буквално блести

# 312
  • София

На Денкмит ли е?

# 313

На Денкмит ли е?

# 314
  • София
Някой с отзиви за гел лаковете на Trend it up? Видях ги в outlet раздела и си поръчах 2, уж са UV,  миришат на ацетон, странна работа. Стоят ми и няколко дни им се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт