Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 294
  • 796
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Отзиви за този перилен? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-kontsentrat-perilen-prep … 07-nachhaltigkeit Дали изпира добре и наистина ли е толкова концентриран, гледам 1 литър за 33 пранета го дават.

# 451
По-добре прахообразен.

# 452
Отзиви за този перилен? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-kontsentrat-perilen-prep … 07-nachhaltigkeit Дали изпира добре и наистина ли е толкова концентриран, гледам 1 литър за 33 пранета го дават.
Излъгах се да си го купя, ее, няма такава миризма. След пране дрехите миришат на непрани чорапи. Иначе е много концентриран да, изпира добре.

# 453
Някой може ли да ми препоръча крем за лице за всеки ден, който да е подходящ за мазна кожа 😊?

# 454
  • пустинята Гоби
Аз ползвам един крем на Лумене за мазна кожа в момента, има го в Лили обаче, в ДМ няма техни продукти. Като напишете крем на Лумене за мазна кожа, ще ви излезе в нета. Не е скъп.

Имам показания течен препарат, не съм забелязала да мирише кофти, но аз не обичам много силни аромати и не ползвам омекотители поради същата причина. Ще обърна внимание другият път на какво мирише точно Simple Smile.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 23:38 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 455
Някой може ли да ми препоръча крем за лице за всеки ден, който да е подходящ за мазна кожа 😊?
Ето този препоръчвам:

Няколко опаковки изхабих, и съм много доволна.

# 456
Аз пък изобщо никакъв ефект не видях от този крем. Съвсем лека текстура, сякаш с вода се мажеш. Изобщо на тази марка и червила съм взимала и други неща и нищо не ми е харесало.
Сигурно си е до кожа.

# 457
Ще пробвам и този, ако не ми хареса на Лумене понеже днес вече го взех. Благодаря ❤️.
На Алверде ползвам шампоана за бързо омазняваща се коса и съм доволна.

# 458
  • пустинята Гоби
Може после да споделиш мнение за крема на Лумене, нищо че сме в темата на ДМ.

За да не спамя, че кажа, ще съм голям фен на тоалетната хартия от ДМ. За друга не искам да чуя. Купувам рециклирана или от серията Nature.

# 459
  • София
От днес има 15% отстъпка на всичко за онлайн поръчки. Simple Smile И не е еднократен кодът, сега си пуснах поръчка и нарочно сложих пак някакви неща в кошницата, начисляват се пак -15%.

Аз съм доволна от хидратиращия серум на Нивеа, който тук беше коментиран и намален наскоро. Това е най-лекия "крем", който съм ползвала досега, стои като лосион/вода направо. Т.к. кожата ми хем е към комбинирана, хем вече има нужда и от повече грижа, та понякога нанасям и друг отгоре.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 10:08 от Аня♥♥♥

# 460
Ще пробвам и този, ако не ми хареса на Лумене понеже днес вече го взех. Благодаря ❤️.
На Алверде ползвам шампоана за бързо омазняваща се коса и съм доволна.
Кой крем на Лумене си взе?
Аз съм използвала ето този и е много хубав.
https://remedium.bg/lumene-klassikko-matt-krem-dneven-50ml-060147/p

# 461
Брои ли се за онлайн поръчка, ако поръчаме с вземане от магазин 😁

Преди 3 дни направих голяма поръчка, само ако знаех..

От днес има 15% отстъпка на всичко за онлайн поръчки. Simple Smile

Аз съм доволна от хидратиращия серум на Нивеа, който тук беше коментиран и намален наскоро. Това е най-лекия "крем", който съм ползвала досега, стои като лосион/вода направо. Т.к. кожата ми хем е към комбинирана, хем вече има нужда и от повече грижа, та понякога нанасям и друг отгоре.

# 462
  • София

Да, аз все така си ги пускам поръчките, че ми е на път магазина като се прибирам от работа. И няма изискване за минимална стойност, така че може и нещо дребно само. Wink И е многократен, това май е най-добрият купон, който са давали досега.

# 463
И аз така се ги пускам, не ми е на път, но е на центъра и си е разходка 😁
Благодаря за разяснението, със сигурност малката ще намаже АМ, пък за мама ще видим 😅

Да, аз все така си ги пускам поръчките, че ми е на път магазина като се прибирам от работа. И няма изискване за минимална стойност, така че може и нещо дребно само. Wink И е многократен, това май е най-добрият купон, който са давали досега.

# 464
Купонът не важи за АМ

Общи условия

Активация на акаунт