Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 360
  • 796
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Колаген или желатин с кафе много лоша идея. Нищо не се усвоява. Желатинът трябва да е хубав и по възможност телешки, който също не е евтин. Този, който се продава по магазините за желиране на сладкиши, не става.

Стана ми интересно кое в кафето пречи на усвояването на колагена/желатина.

Иначе аз бих ги приемала с друга протеинова храна, за да се активират стомашни сокове и ензими, които да го разграждат и да спомогнат за усвояването му.

# 346
Моля да се върнем към темата.
Подновявам си питането, тъй като ми писна да трупам- препоръчайте хубав топ лак с гел ефект.

# 347
Подновявам си питането, тъй като ми писна да трупам- препоръчайте хубав топ лак с гел ефект.
Вече 9-та година ползвам Golden Rose Quick Dry, за мен е най-добрият. По едно време беше изчезнал и експериментирах с други, но никой не ми допадна толкова.

# 348
На Еvelin, ми харесват най много!

# 349
😄 Случаааайно от Субра ми пратиха, че имат намален колаген.

https://subra.bg/bg/hranitelni-dobavki/grija-za-kosa-koja-i-nokt … 062&ref_b=1599361

# 350
  • София
Някой с отзиви за гел лаковете на Trend it up? Видях ги в outlet раздела и си поръчах 2, уж са UV,  миришат на ацетон, странна работа. Стоят ми и няколко дни им се чудя.
Ще си отговоря сама, може да е от полза за някой. Grinning Ами днес ги опаковах да ги върна, вярно 6лв и нещо платих за двата, ама пък само да ми седят и да харча пари на вятъра... Не се изпича добре! Пробвах единия, много хубав цвят, топ лака ми се изпече, обаче отдолу самият лак му отне часове (все едно с обикновен лак) и 2 нокътя пострадаха (то се обезмисля идеята на гел лак). Отделно трудно се работи с него, наслоява се много бързо, абе не са читави за гел лакове.

Ще се включа по темата с колагена и желатина - не се слагат в горещи напитки (за колагена със сигурност), защото им се разваля състава така да се каже. Високата температура разваля колагеновите нишки, или нещо от сорта беше. Също така, се приема на гладно, защото е вид протеин и смесен с храна (особено белтъчини) се абсорбира от тялото просто като протеин. Което не вреди, но се губи ефекта - да отиде в ставите, коса, кожа, нокти. И за да има осезаем ефект се пие с месеци. И също, запича. Satisfied

# 351
Минавам да похваля този сух шампоан. Купувам вече трети път и страшно съм доволна. Използвала съм всякакви и винаги са ми правили косата да изглежда още по-мръсна или да си усещам ръцете мръсни след докосване на косата.
Синият също е хубав. 🩷

# 352
  • София
Някой да ползва сух шампоан с цвят? Купувах 2, но ми идват твърде черни, а уж са кестеняви. Някой с отзив за подходящ за кестенява коса сух шампоан (с цвят държа да е, не обикновен)?

# 353
Някой да ползва сух шампоан с цвят? Купувах 2, но ми идват твърде черни, а уж са кестеняви. Някой с отзив за подходящ за кестенява коса сух шампоан (с цвят държа да е, не обикновен)?

# 354
  • София
Аз си взех на Нивеа сухия шампоан за тъмна коса, ами при мен няма никакъв цвят. Обикновен сух шампоан.

# 355
Момичета, някой с отзиви за това слънцезащитно? Взех го вече, но все пак дали е хубаво или да купя нещо друго за всеки случай?

# 356
  • Пловдив
Момичета, някой с отзиви за това слънцезащитно? Взех го вече, но все пак дали е хубаво или да купя нещо друго за всеки случай?

Страхотен е! Никакви проблеми и с двете ни деца нито пък с нас. Всички сме много, много бели.

# 357
Аз от няколко години ползвам на DM слънцезащитата и много ми харесва.

# 358
  • София
Аз от няколко години ползвам на DM слънцезащитата и много ми харесва.
Подкрепям, страхотна им е слънцезащитата.

# 359
Ползвах преди някаква слънцезащита около 20-ти фактор под формата на олио в спрей бутилка, на която пишеше че е за бързо почерняване. Спомням си, че много ми хареса, но не си спомням коя беше. Имате ли идеи ?

Общи условия

Активация на акаунт