Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 348
  • 796
  •   1
Отговори
# 360
Ползвах преди някаква слънцезащита около 20-ти фактор под формата на олио в спрей бутилка, на която пишеше че е за бързо почерняване. Спомням си, че много ми хареса, но не си спомням коя беше. Имате ли идеи ?
Нори, дали не е това, то е хубаво

# 361
Момичета, някой с отзиви за това слънцезащитно? Взех го вече, но все пак дали е хубаво или да купя нещо друго за всеки случай?
Страхотно е. Ползвахме го тази година на морето и никои не изгоря, почерняхме, и вече един месец сме със страхотен тен.

# 362
  • Deutschland
Да не е това:

# 363
  • Сливен
Мацки,заредили са с нови талони в приложението, доста са

# 364
Тези талони в приложението така и не ги ползвах никога. Те само за онлайн поръчки ли са?

# 365
Може да се ползват и на място, активира се талона и се маркира картата на касата.

# 366
  • София
Досега май само на Нивеа купонът беше само за онлайн поръчки, обикновено важат и на място.

# 367
Alteya са с - 15%, страхотни флорални води имат и много харесвам течните им сапуни.

# 368
  • пустинята Гоби
Доста талони за намаление са пуснали този път в приложението ДМ. Има и - 15% за продуктите на Денкмит, ще ходя да си накупя прахове и препарати, да имам.

# 369
Май е това, което Осмичка е показала. Благодаря Hug

# 370
  • София
Alteya са с - 15%, страхотни флорални води имат и много харесвам течните им сапуни.
Някой с отзиви за слънцезащитния им крем за лице? Дали е като лосион/флуид или е мазен (виждам, че има масла в състава)?

# 371
Тези талони еднократни ли са или може да се ползват повече от един път?

# 372
Еднократни са, пише си. Само Нивеа, който важи до днес, не беше еднократен.

# 373
Някой може ли да каже от омекотителите на denkmit доволен ли е, и ако да от кой?

# 374
  • София
Някой може ли да каже от омекотителите на denkmit доволен ли е, и ако да от кой?

Аз лично не съм, даже точно този от снимката така си седи и скоро ще изхвърля.

Общи условия

Активация на акаунт