Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 364
  • 796
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм ползвала точно този, но не миришат дрехите на нищо от него

# 376
Могат ли да се прилагат отстъпки за РД, добре дошъл и купони едновременно?

# 377

Могат, да.

# 378
Този омекотител на ДенкМит пробвах и също не съм впечатлена. Изобщо не ароматизира дрехите, за омекотяване - също не работи Rolling Eyes

# 379

Могат, да.
Он лайн или и във физически магазин?

# 380
  • Плевен
Редички са им омекотителите.

# 381
  • София
Аз пък ползвам само Denkmit омекотителя без аромат. Идеална работа ми върши - против статично електричество. Това е единствената причина да ползвам омекотител.  Аромат не искам, има си парфюми за тая цел.

# 382
Сензитив пяната за измиване на лице да не са я спрели? В два магазина не я намерих

# 383
И аз не намерих пяната на балеа, затова си взех тази на алверде. С 2-3 лв е по-скъпа. Иначе е хубава също.

# 384
От доста време липсва всякакъв вид пяна за лице на Balea. И аз взех на Алверде, харесва ми как измива.

# 385

Могат, да.
Он лайн или и във физически магазин?
Онлайн. Един от двата купона е само онлайн.

# 386
  • Пловдив
Само онлайн се ползва купонът за "добре дошъл".
Другите се ползват онлайн и в реалните магазини. Достатъчно е да са активирани купоните.

# 387
Някой пробвал ли е този препарат?
Интересува ме дали мирише хубаво.

Този също дали е хубав?

# 388
  • Седмото небе
Втория не познавам, но с първия имам опит-върши си работата добре. Не мирише силно, аромата не е и траен, но аз и не съм целяла това. Дрехи прострени на закачалка, които са фини и не мога да изгладят лесно и бързо напръсквам докато са влажни, изтръсквам с ръка и оставям да изсъхне. По подобен начин ползвам и върху дрехи, които няма просто да имам време да изгладя. Пръскала съм пердета и други фини тъкани. Една пола с подплата и тюлена част отгоре също минавам с това пръскало. Не ми е must have, но като свърши и зареждам нов, ако го няма не е драма. Улеснява ме в определени ситуации и това ми е достатъчно.

# 389
  • София
Почистващо то мляко е слабо и замазва. Вземи си Cif. Froschсъщо не е лошо и е по-бюджетно.

Общи условия

Активация на акаунт