Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 364
  • 796
  •   1
Отговори
# 390
Почистващо то мляко е слабо и замазва. Вземи си Cif. Froschсъщо не е лошо и е по-бюджетно.
Кой да взема на Frosch?
Аз също харесвам техните препарати.

*SUPERMAMA* ,благодаря за изчерпателният отговор.
Ще бъде закупен.

# 391
Може ли да се използва screenshot на картата, с предварително активирани купони на касата (както при Лидл и К.)?

# 392
Може. Правила съм го много пъти

# 393
Може. Правила съм го много пъти

Мерси за бързия отговор Simple Smile

# 394

Изобщо не съм доволна... абсолютно нищо не прави!

Препоръчайте ми хубава пемза...

# 395
Ето това за петите, но не е от dm

# 396
Аз пък ползвам само Denkmit омекотителя без аромат. Идеална работа ми върши - против статично електричество. Това е единствената причина да ползвам омекотител.  Аромат не искам, има си парфюми за тая цел.
Може ли снимка?И аз аромати не искам.Точно против наеклектризиране след сушилня ми трябва.За сега само Лекс ми върши работа,но трудно го намирам.

# 397
От тази пемза купувам вече n-та опаковка, даже в края на лятото се запасявам, ако случайно я спрат. Преди да я открия, се налагаше редовно да използвам кюрета, сега изобщо не стигам такъв етап на загрубяване. Даже ММ се изучи да ми я взима Grinning
Да не би просто да имате нужда от по-агресивно почистване на мъртвата кожа? Ако е така и после продължите редовно с тази(аз съм свела до веднъж на две седмици за лятото), със сигурност ще усетите ефекта.

# 398
От тази пемза купувам вече n-та опаковка, даже в края на лятото се запасявам, ако случайно я спрат. Преди да я открия, се налагаше редовно да използвам кюрета, сега изобщо не стигам такъв етап на загрубяване. Даже ММ се изучи да ми я взима Grinning
Да не би просто да имате нужда от по-агресивно почистване на мъртвата кожа? Ако е така и после продължите редовно с тази(аз съм свела до веднъж на две седмици за лятото), със сигурност ще усетите ефекта.

Не знам, ходих на педикюр последно преди месец. Там нямаше проблеми.. Обикновено по - това време Септември, Октомври си вземам от пилинг чорапите, но в момента съм бременна и не исках да рискувам с тях - затова си взех пемзата. Но изобщо нищо не прави на моята кожа на петите... нищо не свали от загрубялата кожа. Ще пробвам другата на Зоя.

# 399
  • София
Почистващо то мляко е слабо и замазва. Вземи си Cif. Froschсъщо не е лошо и е по-бюджетно.
Кой да взема на Frosch?
Аз също харесвам техните препарати.
Например този. Има и с аромат на лавандула

Аз пък ползвам само Denkmit омекотителя без аромат. Идеална работа ми върши - против статично електричество. Това е единствената причина да ползвам омекотител.  Аромат не искам, има си парфюми за тая цел.
Може ли снимка?И аз аромати не искам.Точно против наеклектризиране след сушилня ми трябва.За сега само Лекс ми върши работа, но трудно го намирам.

Ето го.

# 400
Някой пробвал ли е този ретинол?

# 401
  • Deutschland
Да, хубави са. Озаряват лицето, изглаждат. Всички серуми в капсули ми харесват. Редовно купувам.

# 402
Благодаря Simple Smile ще ги тествам и аз.

# 403
Моля, за препоръка на маска/лепенки/ за тийнейджърски нос

# 404
Някой ползвал ли е тази пудра ? Сетих се, че тази на Аура ми е на привършване и тъкмо си мислех утре да мина през Лили да я търся и видях тази в ДМ. Дали би била също толкова хубава ?

Общи условия

Активация на акаунт