СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 105 204
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 510
Добре, кой и как е успял да нареди 312 желания за 30 минути???
Ъ ? Честно ли? Отивам да чета........No MouthNo MouthNo Mouth

# 511
  • София/Варна
Добре, кой и как е успял да нареди 312 желания за 30 минути???
Ъ ? Честно ли? Отивам да чета........No MouthNo MouthNo Mouth

Аз на този шапка му свалям.

# 512
Спретнал си е някоя програмка за скоростно попълване, колко му е Simple Smile

# 513
При нас очаквано прием по първо желание,  предвиждах баловете да паднат с 10ина пункта, а те даже и повече са паднали, явно задачите по математика наистина оказаха влияние.

# 514
  • София
Благодаря на всички ви за милите и успокоителни думи. Heart Eyes
Дано всичко се нареди от втория път, искрено се моля.
Девойката се поуспокои, гледала е миналогодишните разлики между първо и второ и се е обнадеждила.

# 515
Ами защото не можах да се наложа. Аз исках съвсем други неща, тя каза, че иска само 18-то и в друго няма да отиде. Какво можех да направя, според вас? Да я набия? Да я изгоня? Да разговаряте с нея. Предполагам си общувате, нали?Освен да се съобразя с нея, друго не можех да направя. А сега ме моли- моля те, мамо, направи нещо! Освен да чакаме, друго не виждам какво. Ами може да оставите нещата на съдбата и да я запишете където са я приели. Специалността не е лоша, доста е екзотична и съм сигурна, че след време ще е благодарна за случилото се.

# 516
  • София
И аз съм на мнение, че разлика от 10 точки за второ класиране в 18-то е напълно постижима. Освен това в почти всички паралелки е имало свободни места на трето класиране миналата година ( 2 бр. за китайски). Тогава ще може да наредите отново внимателно. Варианта за вътрешно преместване между паралелките също ми се струва възможен. Вярвам, че нещата ще се наредят по най- добрия начин за вас!

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 16:11 от Bubunka

# 517
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И малко оф-топик за ohrid:
Скрит текст:
Първата ми магистратура е от далечната 2000 година. Философски факултет. Тема: "Връзката "Бог-човек"/ "Човек-Бог" в класическия ислям". Започна се с това, че освен научния ми ръководител нямало кой да е рецензент ... резцензен се съгласи да бъде един професор ... католик Simple Smile Защита: суперлативи, няма въпроси в резензията и за капак въпрос от комисията: "Как ще обясните фундаменталистките движения днес?" ... Тъпо ... До 13 век арабската цивилизация процъфтява (аз разглеждам точно Класически ислям 7-13 век)... Дори т.нар. "мюсюлмански ренесанс" е 2 века преди европейския ... Невероятна история, книги и др. имат ... Просто днес се плашим, но ако гледаме рационално на нещата и искаме да научим нещо за цивилизациите, за историята, за медицината, ако щеш ... доста биха ни помогнали старите арабски книги ... Жалко, че няма много преводи! На мен за дипломната работа ми помогна приятелка, която учеше арабистика и ми преведе, заедно със студенти, няколко текста, които ми разкриха страхотни за философията, концепции ... Та, не е страшно, и не е само това повърхностното, което виждаме днес ...
Много ми харева една теория за развитието на религиите като почти еднакъв процес сравнен с човешкото развитие: християнство ... 13-14 век - походи, зверства от кръстоносците точно върху светите земи ... и лудия тинейджър на 13-14, който прави всичко наопаки, който е все в бунта, все в нищото и все с проби на лошото ... Е, исляма е точно в този период сега, ако си спомним, че около 610 г. Мохамед започва да се уединява в пещерата Хира на планината Нур в околностите на Мека и получава първото откровение, и така възниква религията ислям всъщност ... От 7. век до сега са си точно 14 века и си е точната възраст, както с човека-тинейджър, така и съпоставим с действията на кръстоносците...
Наистина се извинявам на всички за това отклонение от темата!!!
Искам да е утре, че да подаваме с щерката заявление и да не го мисля до следващата сряда!

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 16:18 от Почти безобидн@

# 518
  • Бургас
Девойката е приета по първо желание, доволна и щастлива и нетърпелива, но ще подаваме в петък документи!
Утре е 13-то число, фатално за нашето семейство, така че нещата ще се случат в петък!

# 519
  • София
Къде мога да видя разликите между първо и второ класиране за миналата година?? Интересува ме специално НТБГ и НФСГ - имаме 13 - 30т разлика в различните паралелки? За момче става въпрос

# 520
Приета е на първо желание.
Утре се записваме и край.
После ще започна да се притеснявам за новото училище,средата,дали ше намери приятели,дали ще се справи...Но това от септември.Сега малко ще си почина от училищни емоции.

# 521
Къде мога да видя разликите между първо и второ класиране за миналата година?? Интересува ме специално НТБГ и НФСГ - имаме 13 - 30т разлика в различните паралелки? За момче става въпрос

Вижте сайта на Дидева.
Трябва да го има в първия пост.

# 522
Къде мога да намеря информация при излязло класиране в 2 области, записването по избор в едната област ли е с молба за прекласиране или може и в двете?

# 523
  • София
Моето дете, съвсем очаквано, не е прието по първо желание и едва ли има шанс да го приемат. Като гледам миналата година балът между първо и второ е паднал с 0.5 точки. Но съм супер доволна от класирането, училището е на ниво все повече си мисля, че може би няма нужда да чакаме второ класиране. В топ 10 в София според резултатите от ДЗИ, на пешеходно разстояние... оставих го да си помисли докато си пече дупето на морето, да преспи и в петък да  действаме- записване или продължение на мача. Горда съм с детето си Heart

# 524
Да се отчета и аз - детето много щастливо. Приета е по нейното първо желание - ФЕ-АЕ в 4ЕГ Варна. Балът е стигнал идеално, оказа се, че няколко нейни приятелки са в същото училище и сега не върви, а лети Innocent Почва лятото с пълна сила и спокойствие. Мислехме утре да се записва, обаче в петък е обявен ден за заявка на униформите и ще е по-разумно да съчетаем.

Поздрави за всички положени усилия и успех на децата, които продължават на второ класиране Flowers HibiscusFlowers GrapesFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт