Домакини 87/ С лятно настроение

• 53 106
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Август дойде ли - сутрините стават хладни. Ма ко, да беше казала, до миналия ден тука беше 46/7 градуса 🤣 Стоиш и се топиш, водата в басейна е на супа. Ама свърши тая де, вече ще е поносимо. Дават идната седмица да има 40+, но е един ден, не като сега...

# 136
Аз едва оцелях в жегите.От вчера дишам. Даже тази сутрин , като пихме кафе на терасата, ММ каза,че влиза вътре ,щото му е студено. Направо ми е тамън
    Мако, много работа сте отхвърлили, и още имате де.Ние едно време с ММ , преди 15тина одини така всичко си правехме сами - бетони,арматури, зидария,шпакловки,баня. От къщата на свекъра направих дом на семейството ни. И така го усещам. Ако имахме достатъчно пари , бих искала да дойде бригада, ама нямахме.
  Смърфи,ела разкажи нещо интересно. Подсети ме къде бяхте,че да не връщам страници да търся.
   Племенникът ми се върна от Тайланд,на student trip /дано не греша изписването/ беше. Каза,че е интересно, но не би отишъл пак. Не е неговото . Като срещи с фирми и бизнеса е било интересно.

# 137
Аз едва оцелях в жегите.От вчера дишам. Даже тази сутрин , като пихме кафе на терасата, ММ каза,че влиза вътре ,щото му е студено.
Това все едно аз съм го писала.
Мъжът ми лепи гранитогрес на верандата, вчера и днес, има още два дни работа заради жегата не иска наведнъж, че ще се отлепи. Вчера идваха да ни замерят заземяването и мълниезащитата, събираме сертификати..  добре че пазим всички бележки. Ако знаех с купува е на материали щях да ги търся... Голямо обикаляне.
Аз добре че днес е хладно пооправих растенията в парника. Изчистих сухите листа, превързах доматите. Нарязах няколко пакетчета краставици и сега ще почивам.

# 138
Вчера идваха да ни замерят заземяването и мълниезащитата, събираме сертификати..  добре че пазим всички бележки. Ако знаех с купува е на материали щях да ги търся... Голямо обикаляне.
С каква цел е това, Джейми?

# 139
Марулетка, в Куала Лумпур, Малайзия съм. В Тайланд съм била също много пъти. На мен ми харесва, но двете държави са доста различни. Много зависи къде са ходили, какво са правили и т.н. Сигурна съм, че с годините ще му дойде друг акъл. Не случайно е една от топ дестинациите за зимата. Wink

Ма ко - идвай насам, ама като гледах бг температурите до онзи ден, при нас си беше направо студено в сравнение с вашите. Само някакви си 30-на градуса. Blush

# 140
За да може да получим разрешение за ползване( акт 16) трябва да има сертификат за качество на всички използвани материали... Почнали сме 2018 да строим и сега де търсят сертификати тогава никой не е казал че трябва. Вчера два пъти ходи мъжът ми до фирмата за ВиК в базата им данни има име и ЕГН и никаква следа какво е купувал, втори път отиде с всички фактури и му издадоха сертификат за всичко.
Отделно за арматура, бетон, тухли, керемиди. Най- тежката част е. Съседа половин година се разправя.

# 141
О, Джейми, много се радвам, че те попитах. Полезна информация се оказа. Благодаря!

# 142
  • София
Къде стеее, кой превари- той завари:

# 143

Вътре съм

# 144
Нека, нека ви е лошо, момичета!
Вале, дай жокер- панакота, крем карамел, ....какво е туй вкусно нещо?

# 145
  • в сърцата на децата <3
Аз залагам на панна кота 😁

# 146
  • София
Аз залагам на панна кота 😁
Верен отговор! 😎

# 147
Ама как надуших сладкото Joy
Да ви е сладко!
Няколко дни съм на принудителна диета, че горещо, студено, горещо... и корема ми реагира. Нормалните хора като настинат си кашлят, тече им носа, а на мен........

# 148

Добро утро!
Разхладихте ли се?

# 149
  • при късмета
Добро утро!
Ние се върнахме, имаме затворена отвън баня. Само тясната страна остана, по-важното е, че има покрив. Сега вата, гипскартон, тънките тръби и редим санитарията.
На мен разхлаждането ми е в повече. Снощи валя, а сега духа студен вятър.

Общи условия

Активация на акаунт