Домакини 87/ С лятно настроение

• 53 110
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Още чакам разхлаждане аз.

# 151
При нас е жега.

# 152
При нас малко поразхлади, но малко. 80 % от верандата е готова. Остават довършителни работи, помагам на мъжа ми докато работи.

# 153
  • при късмета
Добро утро!

Днес половин бисквита, че съм стисната Joy
Джейми, ще стане, щом сте стигнали до там. Когато, тогава, само това му повтарям на мъжа ми, той се юрка. Има нужда от почивка и не мога да го накарам да мирне за малко. Не е почивал от катастрофата на приятелите ни, ще стане месец. След работа помага на брата на приятеля ни, стои до 22-23 ч., понякога и уикенда. Миналата седмица направо се разби, то не, че аз бездействам, но основно той го отнася.
Приятелката ми от вчера е в София. От болница, в болница с линейка, но си е тук. Бавно, но се подобряват нещата.
Моите днес са на домашна пица за вечеря, за мен нещо друго и масаж, че съм като разглобена

# 154
Добро утро!

Днес половин бисквита, че съм стисната Joy
Веднага ми направи впечатление! Здравейте!

# 155
Дано август е спокоен и прохладен! Аз троша нерви с търговския регистър. Но няма да се дам.

# 156
  • София/Севлиево
Ние избягахме от жегата чак в Добринище.Тази сутрин към 9 бе само 17 градуса -студ,в сравнение с нашите 26 сутрин по това време в Севлиево.Ще поседим до петък и ще ходим към морето евентуално с преспиване в Пловдив,че много ми се вижда пътя до Бургас, особено за децата.

# 157
  • в сърцата на децата <3
Привет, момичета!
Стават разни нещица около мен, надявам се в скоро бъдеще да мога да се похваля. Много, много се надявам! Стискайте ми палци поне веднъж да имам късмет и аз 😂

# 158
  • при късмета
Добро утро!

Днес шоколад, да компенсирам за вчера
Ангелче, стискам палци по-бързо да се похвалиш
Ели, приятна почивка
марулета, да се оправиш в регистъра, май се мотаят повече от нужното
Гушки на всички Hug

# 159
Голямото парче + чайчето за мен. Нека на мен ми се залепи на баджаците, вие да сте добре! Wink

# 160
Ангелче и от мен стиснати палци!
Аз съм на химио и след 1час се прибирам.

# 161
Ангелче - стискам!

Калинка - леко да минава химиото и да бори успешно гадта!

При нас нищо ново. По принцип си е горещо и дваж по-влажно. ММ е в Сингапур, а аз реших да убивам времето с диамантени гоблеми. Голяма е краста, ама и бързо ме заболява врата с всичките ми болежки. Та малко наведена над масата, после малко се разтягам и пак. А, и багажът още го няма. Направо забравих какво е да пиеш нормално кафе... Купихме зелен чай (тук чай да искаш, нали са производител) и сега пия зелен чай сутрин. То сигурно е и по-здравословно, но умирам за чаша хубаво кафе.

# 162
snow_angel палчета от мен.
Ladybird_ всичко да минава по план Flowers Four Leaf Clover
Смърфиетка аз повече от ден не бих издържала без кафе, но аз пия нес та при мен е по-лесно.
ма ко почина ли си?
марулета пребори ли се с бюрокрацията?
При нас нищо ново, отмятаме задачи остана един коридор и една входна врата и ще комплектоваме всички документи и да се преборим да се срещнем с техническия да провери дали всичко ни е наред.

# 163
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, да минава бързо, леко и да е ползотворно Hug Дръж ни в течение
Джейми, изобщо не се чувствам отпочинала, тресна ме главата. Дано се похвалите бързо с акт 16
Смърфи, много е тегаво без багаж. Разсейвай се с новото хоби и да покажеш
Аз пак съм в чудене какво ще се готви.
Гушки на всички Hug

# 164
Сноу, стискам! Чакам д се похвалиш!
   Моята сага с търг. регистър край няма. В крайна сметка заради некоректно заведени документи не виждам статуса на заявленията си.Имала съм пропуски при попълване, имала съм срок за корекция, изпуснала и имам отказ.Сега на ново същата процедура, с нова държ. такса , но с адвокат. И жалба срещу служителката, няма да я оставя да ѝ се размине тъпото непрофесионално отношение.
   Надявам се този път да се случат нещата.
  Иначе нещата са ок при нас, ама аз хвърча напред- назад, сто пъти ходих до Плевен и обратно . Гадно е ,е точно сега ми се счупи климатика на колата, а аз нямам свободен ден, в който да я оставя на ремонт. И няма друга свободна кола ,която да взема. Та си шофирам, косите се веят, като едно време....баба ми все на кола с климатик се е возила.

Общи условия

Активация на акаунт