Домакини 87/ С лятно настроение

• 53 118
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Варна
Привет дами.Завърнахме се от кратко пътешествие в Рила и от понеделник пак на работа.Показахме красотата на Рила планина и околностите на Хуан.Много добре ни се получи.Бяхме с приятели и не сме скучали нито миг.
Марулета...аз вея коси трета година заради неработещ климатик и зает мъж.Бях се наканила тази седмица да оставя колата на майстора и пак не се получи.Ми ще се вея още явно,ей го септември Joy
Сега да помоля и аз за палци утре по обяд.Много ми е важно да стане това нещо....

# 166
  • при късмета
Добро утро!

Плами, стискам палци от сега, то до обяд
марулета, задължително жалба за служителката. Много се ядосвам като в някоя институция са сложили някой роднина, а хората трябва да казват на служителя какво трябва да направи, че да си свършат работа. Свекър ти на къде се ориентира? При вас ли иска или се прибра?
Шефа го няма днес цял ден и аз съм айляк

# 167
Плами, стискам палци! 
  Аз ще я оставя моята да я оправят , ама да ми свърши сагата с фирмата, ме имам пътуване, а синът е на море и нямам свободна кола.  Като си дойде, ще ползвам неговата ако се наложи.
   Макич, свекъра не иска да си ходи във Варна. Той никога не е харесвал да живее там, отиде заради свекървата. Нейната рода е там  , и другият син. Той не ми тежи, като изключим някакви дребни спорове на тема ЦСКА и политика, но това не от сега. Той се грижи сам за себе си,  пазарува, жали ме много , защото вижда ,че съм много заета и нямам време понякога да готвя. Поръчва , или купува отнякъде готова храна, само ме помоли да не го карам да ми купува прах за пране, хахаха.НЕ знам защо, докато пътуваше  с корабите той беше основният снабдител на прахове парфюми , препарати.   Мисли да си отиде за малко на зъболекар, на лекар за простатата , да си вземе зимни дрехи и големия телевизор.
      Друго трябваше да се случи , но между син и син има разлика, както и между снахите. И така.
   Много жега е при нас, адски пек и мор.А в Плевен е още повече, а сестра ми иска да си ходим на село от довечера.Като гледам 41 градуса, няма да стане, аз ще пукна. Че и нашата стая там е най- топлата. Ще ставаме утре рано и ще тръгнем рано, че баща ми иска някакъв покрив да се ремонтира, и той в тия жеги акъл няма. Ама иначе се сърди , ако сега откажем.

# 168
  • София
Добро утро с кафе и тортичка!

Стискам палци на всички да им се подредят нещата!

И при мен малко притеснения. Правиха на Мими хормонални изследвания и пролактинът и излезе бая висок. Много ми е притеснено, чак на 24 е на ендокринолог .
Ако мяко знае читав ендокринолог в София, който може да я приеме преди тая дата, моля да ми пише, че не знам как ше издържа 20 дни.

# 169
Вале, спокойно.
Първо да питам имате ли основания за това изследване? Оплаквания?
Второ, спазихте ли условието да е лежала 30 минути преди самото изследване?
И за твое спокойствие ще кажа, че най- добре е да се повтори изследването, да се потрети и да се вземе средно аритметичната стойност. От лекар знам, че приемат резултатите за високи, ако са с доста завишени.

# 170
  • София
Мария, седяла е 15 мин, не е лежала. Но е седяла, не е мърдала.
Първият път 600, после 1000.
Тя отиде на профилактичен преглед, знарм си, че има кисти, зятпва и много в боли първия ден от цикъла. Преди бяха на двата яйчника , сега единият е чист.
Други конкретни оплаквания няма. Но наистина е много напрегната. Ама много. На моменти има сърцебиене. То започна  след загубата на приятелката ѝ.  Беше много често тогава, лекарката и изписа и пи дълго мента, глог, валериан.
Сега доста рядко получава сърцебиене.
Но напрежение без причина много. Тя казва, че го усеща и физически. Мускулите и са стегнати , казва В гърдите го усещам.
Успях да и запиша час сега във вторник при ендокринолог в Надежда, моя приятелка е лекар там, тя горещо ми я препоръча.

# 171
Вале, пролактинът много се влияе от стрес. А за кистите не са ли ѝ изписали хранителна добавка с инозитол? Има различни, хубави са. Вася пие пикозитол. Стискам палци за прегледа.

# 172
  • София
Да, пие едни прахчета, Иногинол. То може би затова единият яйчник вече е ок.
Сега и изписаха една добавка , че и тестостеронът е леко увеличен. Кистоп.
Що ми трябваше да чета какви неща пише в нета за пролактина....
Благодаря, Мария!

# 173
  • при късмета
Добро утро!

Вале, всичко ще е наред с Мими
Плами, имаше ли ефект от палците?
Калинче, драсни как върви
марулета, чакам да се похвалиш, че си се оправила с регистъра
Джейми, кога трябва да се срещнете с инспектор?
Ние с банята на вилата действаме по обратния ред. Видяхме се най-после със съсед там, който е в общината в Своге, видя какво и как сме направили и ще вадим ново удостоверение за търпимост. Тя и без това не е със строителни книжа, а цялата вила е с такова, вместо билет и разрешителни. А и ако бяхме тръгнали първо с разрешителното, до края на август няма да го има главния архитект и щяхме да отидем зимата да строим. Иначе отвън сме напълно готови, затворихме и тясната страна, сложихме прозореца и изолацията на дългата. Остана ватата и гипскартона отвътре, 2 кабела за осветление и контакт и редим уреди.
Гушки на всички Hug

# 174
Имаме още малко работа по фасадата, на северната страна да сложи сайдинга, врата не сме поръчали и стълбата за тавана. Иначе останалите документи са готови. Ама времето все не стига, а и почивка е нужна. Ето днес уж малко ама до обяд изкарахме в градината.

# 175
Идвам на кафе!
Добър да е денят ви Kissing Heart
Вале стискам палци за Мими.
При мен е едно и също. Сутринта уж имаше слънце... ама пак заваля Grinning

# 176
  • гр.Варна
Ма ко имаше полза,да.Ще споделя по нататък във времето.

# 177
Валюнка, стискам палци за Мими!!!
  Аз на работа, моята сага с регистъра продължава , вече дори не се ядосвам, смешно е .Едно истерично смешно такова..... Но аз съм упорит идиот и няма да се откажа.

# 178
  • при късмета
Добро утро!

Който развали времето, веднага да си признае. Сърдита съм му

# 179
  • София
Привет!
Идвам с добри новини. Мина прегледът на детето. Според ендокриноложката няма повод за притеснение, стойностите на пролактина са леко завишени, но не са болестни. Да си пие добавките от ги еколожката, категорична е, че няма нужда от хормонално лечение. Аз исках да направи и трети път изследване на пролактина, лекарката е казала Не, безсмислено е.
За яйчниците е казала, че единият е ок, другият има малко кисти, но нищо , което да налага лечение, за възрастта е често срещано, добавките ще помогнат.
И да намали стреса я в посъветвала. 😁

Ма ко, аз бях😁😁😁.

Общи условия

Активация на акаунт