Алея на славата - сериал на НОВА ТВ

• 43 747
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Снощи за пръв път някои сцени ми изглеждаха абсолютно нереалистични. Първо, как Милен се скри под леглото и не го видяха? Накрая на епизода се виждаше пода под леглото абсолютно ясно, просто няма как да се скрие човек там. Как Лагадинов реши, че брошката е на някой недоброжелател? Първото, което би си помислил човек, е вероятно, че е на някой от персонала. Как изобщо я видя тая брошка? Предполагах, че щяха да го дадат да изтърве нещо и така да я види.

После, такова чупене на кости се чуваше, когато Марио пребиваше Никола, че се чудехме дали е жив, а той накрая само с една превръзка на главата, напълно адекватен, без необходимост да лежи на легло. Шефът му откога стана толкова милостив към Еми, след като много добре е знаел, че Марио редовно я пребива?

Али и нея я кълват щъркелите. Първо говори абсолютно заядливо с всички все едно е в пубертета. После, излиза от ресторанта и се прегръщат с Милен като най-близки приятели и е загрижена с какво да му помогне, като до преди това нямаше 5 минути да го изслуша.

На Тео искам да му се получи с Тинчето. Струва ми се, че това би била най-чистата връзка в целия сериал.

Леда как не разбра, че не бива да се бута повече? Унижава се, след като Милен за пореден път я отряза да го остави сам.

# 571
Оооо, не бива да се задълбава толкова🙈🙃 На мен хич даже не ми мина през ума за всичко това😇😂 Благодаря за светването🙌 Гледам го отгоре - отгоре и не се вживявам🙈 Да са живи и здрави😅

# 572
Сега ЛаГадино ще види, че Али има същата и ще стигне до Милен.

# 573
  • Дубай
Брошката сигурно я е намерил някой от почистващия персонал, просто са я дали на Лагадинов, не, че той я е видял.

Честно казано, сцената със сладкиша беше тежка... Бащата ги е тормозил и Лагадинов затова такава гад.

# 574
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз си помислих за същото с леглото,ама викам - с толкова недоизпипани сцени,това да е проблема.. Аматьори ли го правят този филм,как може такива дребни за изчистване неща да си стоят в епизодите..

От всички очевидни сюжетни линии (Тео + Тина), (Али + Мартин) и тн, си мисля,че стриптизьорката ще се появи след някой друг епизод бременна от мъжа на Калина.

ДАНСаджията е много мътен образ,според мен действа самостоятелно и има лични мотиви да дебне Лагадинов.Това ми е най-вълнуващата линия. Любовните трепети не ме вълнуват, а и са толкова предвидими.

# 575
До Мира Мира, на която пропуснах да отговоря!

Точно Мишо Шамара, да😂
Аз не се заричам да спра да гледам, а просто хвърлям по едно око да видя докъде ще я докарат.
Всеки си е влязъл в ролята/руслото, вярно е, но продължават да са ми плоски.
Али изобщо не е за никой мъж.
Леда се дъни постоянно и дразни не само Милен, но и мен.
Драго изведнъж заревнува🙄
Останалите трима в четириъгълника не са ми много читави.
Май единствено съчувствам на Тео - понякога колкото и да си оплетен в кълчища, си стоиш и не мърдаш.
Той ако го направи (да се размърда) с Тина, може и да живне. Единствената положителна нотка в сериала.
Калина хвана в най-неподхящото време.
Може и другата да е на тоз хал. Никола отвсякъде ще му завалят бебета😅
ЛаГадина е все в същия дух.
Но си ги гледам. Няма да се спирам.
Точно защото в нашия ефир друго няма.
Засега.
Приятна вечер!

# 576
  • София
Абе нереални сцени, то се оказа,че лесно било да си купиш пистолет, пък и проявяват разбиране, няма кеш и ще ходят до банкомата. Тази сцена някое дете на 10 години я е мислило. И драми, оръжия, пък и любов имало в тези две семейства. Егати и фантазията.

# 577
  • Пловдив
Мъка, мъка...

# 578
Недомислиците в сериала ги преглъщам някак, но тая неадекватна Али не мога да я трая. На голяма шефка се прави, вчера дошла в ресторанта на Лагадинов и лае и вика по всички в кухнята. Не се ръководят хора така. С кеф аз бих и изсипала кокосовото брашно на тъпата глава. Пълна простакеса, дето си повярвала че е голямата работа.

# 579
Подкрепям. Съвсем ни взеха за мезе.

# 580
Ситуациите да речем ,че са реално ,но изиграни ужасно.
Просто преиграват!

# 581
Наистина някои персонажи са ми много преувеличени. Али драматизира и крещи, щото не става нейното (като абсолютна лигла), майка й получава гърч всеки път щом чуе името Милен, пък той й е виновен и за загубите в ресторанта, и Али като има запек, и за глобалното затопляне… бащата изневерява с всичко, което се движи, ама как може да крият от него. Дано поне видим някакво развитие в тези герои.
На мен само Милен ми харесва като персонаж - сериозен е и си държи на думата.

Ще си призная, че прескочих 3 епизода, но снощи ги превъртях на сцените, където Милен проучва случая Лагадинов. Направи ми впечатление една сцена, където Милен говори с една мед сестра в хосписа. Е тази “актриса” дори не се опита да играе. Нито една реплика не беше с правилната интонация, срам ме хвана за нея. Как са я взели дори да 1-минутна сцена не знам. Добре, че не е с главна роля, че съвсем язък за сериала.

# 582
  • София
Сцената в кухнята и с кокосовото брашно е изкопирана от сериала "Приятели". Само, че там Моника се заля с доматен сос. Не мога да повярвам колко им е бедна фантазията на нашите сценаристи.

# 583
"Актрисата" медсестра не става и за Съдби на кръстопът. Такова бездарие и безсилие цари, а режисьорът сигурно е спал. Пълен потрес и неуважение към зрителите, дори и за 1 минута.

# 584
  • Пловдив
Е, уредил я е някой с минута екранно време Simple Smile
Аз превъртах и на Милен и татко в болницата, и на Лагадината и баща...

Общи условия

Активация на акаунт