Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 553
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • На изток от Ада
Георги Тончев. В МЦ Калчев и в приложението medrec онлайн

# 241
При мен излязоха и допълнителните фактори от вродената тромбофилия:

Пратих ги на АГ-то и ми каза да пусна и хомоцистеин. Да го добавя ли към старата проба от май месец или да дам наново кръв за него, че видях, че се влияе и от дефицит на фолат и В6 и може за 3 месеца да се е променила стойността?

# 242
Radi12345a много съжалявам Sad При мен нещата приключиха на много ранен етап - в 9г.с. и 3 дни и отидох при моята АГ след като мина 1-я цикъл. При теб е била доста по-напреднала бремеността и щом имаш притеснения най-добре се консултирай с твоята АГ. Не е необходимо да чакаш цикъл, за да отидеш, а и имаш оплакване.

# 243
Здравейте на 26 юли преживях аборт по медицински причини в 23 г.с .На преглед след първия цикъл ли се ходи защото кърменето спря но се появи бяло течение и незнам дали не е инфекция?

Ради, много съжалявам. Моят аборт беше в 18 г.с. и след кюретажа с такива гъбички се сдобих, че бяха по цялото тяло, не само вагинално. Аз отидох на преглед 10-14 дни след като спря кървенето. Питай си доктора кога трябва да отидеш да те види.

# 244
  • Замък сред облаците
Файона, за хомоцистеина ново изследване. Може и в обикновена лаборатория, то не е генетично. Хомоцистеинът е страничен продукт от метилирането накратко казано.

Ради, съжалявам, че се записваш. Ако нямаш зачервяване или сърбеж, изчакай да мине първия цикъл. Дори да е спряло кървенето, може да излиза лимфен секрет и да променя малко цвета на течението - при мен беше жълтеникав, но АГ обясни че МБ преди да е минал един цикъл няма да е достоверна.

# 245
Здравейте на всички! Влизам да споделя с Вас, че вчера в един часа се наложи да извадят бебето:cry:, с полабирал мехур и изтекли води. Махнаха го с отворена операция понеже бях с коремен серклаж и нямаше как без операция да станат нещата. От петък сме в болницата и се борех с адски силна бъбречна криза.

# 246
  • Замък сред облаците
Пинитос…толкова съжалявам!!!! Кураж, мила!

# 247
  • На изток от Ада
Пинитос мн съжалявам, изследвай инфекции.
Аз имам бременност в 11 г с ми изтекоха видите, но в 13 фс ми е кюретажа

# 248
Пинитос…толкова съжалявам!!!! Кураж, мила!
Благодаря! Ще опитам да си дам време и да съм силна, но не мисля че ще мога да се откажа от мечатата един ден да гушна живо и здраво бебе

# 249
  • На изток от Ада
И друго, да изследваш плода ...

# 250
мисля че всичко са пуснали ще изчакам резултатите

# 251
  • На изток от Ада
мисля че всичко са пуснали ще изчакам резултатите
хистология сигурно.
Аз в крайна сметка излезе хроничен ендометрит..

# 252
pinitos, ужасно съжалявам. Пожелавам ти сили и бързо възстановяване, и психически и физически. Heart

# 253
  • Замък сред облаците
Не се отказвай, Пинитос!!! И всички изследвания за инфекции направи. С тая бъбречна криза и пролабирал мехур има резон да е нещо такова, макар че винаги може да е малшанс.

# 254
Съжалявам много, pinitos! Cry

Общи условия

Активация на акаунт